BALİSTİK DEFENCE 45m 1911 45 ACP. İNCELEMESİ
Merhabalar Saygıdeğer hocalarım,
  Kasım 2024'den beri sahip olduğum Balistik Defence 45m modeli ile sonunda bir inceleme videosu çekebilme fırsatını buldum. Daha doğrusu atım adeti biraz düşük olduğundan video çekmek için acele etmemiştim. Netice olarak 1.200 atıma ulaştığımda aşağıda linkini bıraktığım şekilde incelemeye başladım.
  Diğer incelemelerimde de olduğu üzere objektiflik adına çekim esnasında kesme, biçme, kırpma işlemi yapılmamıştır. Sadece bilgi ve ya yorum yapmadığım şarjör doldurma anlarını vaktinizi çalmamak adına hızlandırdım. Yaşadığım ufak bir bağlantı sorunu sebebiyle aktif olarak mikrofonu kullanamadım. Bu sebeple biraz rüzgar sesi işitebilirsiniz. Herhangi bir metine bağlı kalmadan spontane anlatım yaptığım için ufak tefek telefuz hatalarım olabilir. Şimdiden bu hususlarda affınıza sığınıyorum.

Saygılarımla
[+] 15 kullanıcılar diyor Bu gönderi için barisss'e teşekkür ederiz.
Bul
Saygıdeğer hocalarım,
Test videosuna müteakiben 1911 üzerinde bir kaç değişiklik, iyileştirmede bulundum ve bunları paylaşmak istedim.

1- Silah üzerinde gelen standart tetiği atış hassasiyetini ve hissiyatını arttırmak amacı ile monoblok bir düz tetik ile değiştirdim.
[Resim: dby74bz.jpeg]

2- Magwell / Şarjör klavuzu taktım. ( Delik merkezi tam istediğim gibi olmasa da yine de işe yarıyor.)
[Resim: 70fx81v.jpeg]

3- Arpacık ile ilgili sıkıntılarımdan inceleme de bahsetmiştim. Lakin bir türlü çözüm yolu bulamadım. Kimber, Nighthawk vb. bütün markalara baktım lakin önden geçme arpacık bulamadım. Bu sebeple elimdeki arpacığı tel erezyonda kestirdim. Ve hali hazırda pirinç arpacık için bulunan deliği karşıdan da çıkacak şekilde patlattım. Akabinde fiber taktım lakin yeterli ışık almadığı için gereğinden karanlık oldu. Bende dremel ile arpacığın üst kısmına ışık alması için bir yuva açtım ve fiberi tekrar monte ettim.
[Resim: s70zs88.jpeg]
[Resim: 3e6041b.jpeg]

Ez cümle, 1911'in son bu hale geldi.
[Resim: lhxo1ze.jpeg]

Saygılarımla
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için barisss'e teşekkür ederiz.
Bul
Türkiye tipi yapsalar şu 45 likleri . Türk 12'lik tüfekleri gibi özgün inovasyonlar olsa.

Para ordnance modeli vardı bir aralar MKE de . 14 -15 fişekli şarjörü vardı galiba .

Yada DA/SA tetik sistemi gibi . Kabze emniyet mandalı olmayan model gibi.

Klasik söküm yerine daha pratik hızlı söküm .

8 fişekde bana günümüz için az gibi geliyor.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi