Silah Bulundurma Ruhsatı
Taşıma ruhsat harçlarının miktarı yıllık olarak belirlendiği için, yazılı olarak başvurmanız halinde iade ediliyor. Ancak, bulundurma harçları 5 yıllık belirlendiği için,
kullanmadığınız dönemin harcını iade etmiyorlar. Haksızlık. İdari dava açmak lazım.
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Arkadaşlar selamlar saygılar, ikametim Ankara'da fakat ben iş durumu nedeniyle bir süre başka bir şehirdeyim, bulunduğum şehirden silah bulundurma ruhsatı için heyet raporu alıp başvuruyu Ankara'dan yapabilir miyim?
Raporu neden başka şehirden aldın derler mi?
Saygılar ve teşekkürler.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Tej06'e teşekkür ederiz.
Bul
(26-01-2026, 22:01)Tej06 yazdı: Arkadaşlar selamlar saygılar, ikametim Ankara'da fakat ben iş durumu nedeniyle bir süre başka bir şehirdeyim, bulunduğum şehirden silah bulundurma ruhsatı için heyet raporu alıp başvuruyu Ankara'dan yapabilir miyim?
Saygılar ve teşekkürler.

Benim bildiğim, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde aldığınız geçerli bir heyet raporunun her ilde geçerli olması gerekir. Aksi bir durum varsa forumdaki hukukçu arkadaşlarımızın yorum yapması uygun olur.

Saygılar
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
(26-01-2026, 22:34)Sabri yazdı:
(26-01-2026, 22:01)Tej06 yazdı: Arkadaşlar selamlar saygılar, ikametim Ankara'da fakat ben iş durumu nedeniyle bir süre başka bir şehirdeyim, bulunduğum şehirden silah bulundurma ruhsatı için heyet raporu alıp başvuruyu Ankara'dan yapabilir miyim?
Saygılar ve teşekkürler.

Benim bildiğim, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde aldığınız geçerli bir heyet raporunun her ilde geçerli olması gerekir. Aksi bir durum varsa forumdaki hukukçu arkadaşlarımızın yorum yapması uygun olur.

Saygılar

Merhaba
bursa ilinden almış olduğum raporu Muğla da işlemlerde kulanmıştım bir sorun olmamıştı.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Olcaytopcu'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi