MKE'DEN EN SON HABERLER
Yeni Cz tabancaların fiyatları belli oldu..
Carry .....................7729 $
Compact .................7729 $
5 ve 6 inç olanlar.... 8982$
Beretta A400 Xplor Action Slug - Mossberg 590 Marinecote - Beretta 92FS
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için LocLu'e teşekkür ederiz.
Bul
(19-03-2026, 14:07)LocLu yazdı: Yeni Cz tabancaların fiyatları belli oldu..
Carry .....................7729 $
Compact .................7729 $
5 ve 6 inç olanlar....  8982$

Olmamış ki... 10 bin doları görememiş  Smile
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Coltlar gelince göreceğiz beşinci haneyi.
si vis pacem, para bellum
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul
Osmanli savunmanın çabaları olmasa 5 haneli de olsa Coltu göremeyiz.(Optimistim farklı bir bakış açısı olsun istedim)
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
Bul
Colt’u CZ satın olduktan sonra değişti artık Osmanlı Savunma değil diye biliyorum.
si vis pacem, para bellum
Bul
CZ 75 B vitrine çıkmış. 

5.446 dolar, 60 cent.

Kurumdaki fiyatlar fütursuzca kendi rekorunu egale ediyor.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Tamam CZ75 bir klasik anlıyoruz. Ama Beretta 92FS 4000 USD olduğu bir dükkanda CZ75'e 5500 USD vermek... Bilemedim... Sanırım yeni çıkan "Legend" modeli de değil bu... Bence 4000 bandında olmalıydı en fazla.
Glock 19 + Holosun SCS MOS, Beretta 92FS, Springfield Garrison SS 45 ACP, Benelli M4, Keltec KSG 410
Bul
(22-04-2026, 23:24)yavuzg yazdı: Tamam CZ75 bir klasik anlıyoruz. Ama Beretta 92FS 4000 USD olduğu bir dükkanda CZ75'e 5500 USD vermek... Bilemedim... Sanırım yeni çıkan "Legend" modeli de değil bu... Bence 4000 bandında olmalıydı en fazla.

CZ 75 iyi tabanca, ben de bir ruhsat dönemi sahip olmuştum, çok severim. Ama öyle süper, hiper falan değil. İyi bir tabanca, o kadar. Bazı yutubırların 'bunu bir başka severim' içeriğinin dışında bir bilgi veya açıklama vermeyen betimlemeleri ile son 5-10 senede adeta kutsandı  Smile . 5500 dolarlık bir tabanca değil. Glock veya Beretta da 4000 dolarlık tabanca değil. Sıkıntı sürekli artan vergi. Ben 5 haneyi aşacak tabancayı bekliyorum. Bir şey kalmadı, 9 binleri gördük.

Amerika'yı geçelim anavatanı Çekya'da yoldan geçen birisine 'sizin CZ 75 bir ülkede 5500 dolara satılıyor' dense, ya inanmaz şaka zanneder ya da orada herkes petrol şeyhi olsa gerek, diye düşünür.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
CZ 75 isteyenler forumda çok iyi durumda bir örnek 1000 USD ye satılıyor zaten
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için nutkey'e teşekkür ederiz.
Bul
Bazı Kimber tabanca ve yivli tüfek modelleri MKE de satışa sunulacakmış... Fiyatlarını merak ettim doğrusu. Cuma günü belli olur... KDS9c nin fiyatını merak ettim doğrusu.
Glock 19 + Holosun SCS MOS, Beretta 92FS, Springfield Garrison SS 45 ACP, Benelli M4, Keltec KSG 410
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için yavuzg'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi