24-05-2024, 12:12
![[Resim: si_mc_quad_different_barrels_2000px.jpg]](https://www.strikeindustries.com/media/catalog/product/cache/d3bdafe724c49841c01c71b6ed18d3e6/s/i/si_mc_quad_different_barrels_2000px.jpg)
Sayın üyeler. Yıllar sonra forum sitemize yeniden kavuştuk çok mutluyum. Herkese saygılarımı sunuyorum.
Amerikan Strike Industry markalı minik hafif micro kompansatör ü Canik mete sft pro tabancam için almıştım. Kendi sitesinde canik sft modeli ile uyumlu olduğu yazılıydı. Fakat mete sft pro ya uymadı. Bu yüzden satmaya karar verdim. Hiç kullanılmadı sıfırdır. Fiyatı bana tüm maliyeti dahil 110 dolara mal oldu. 100 dolardan satışa çıkartıyorum. Kutusu malesef yok.
Saygılarımla.
QUAD, Strike Micro Threaded Comp (SMTC) serisinden, 1/2"x28 İnç Başına Diş (TPI) içeren dişli bir namlu kullanarak hemen hemen her boyuttaki kızakla çalışabilen bir tabanca kompansatörüdür. Geniş ön duvar bölme, gazı Keçe geri tepmesini hafifletin ve namlu çıkışını azaltın. SI dahili testleri, keçe geri tepmesinde tipik olarak %15-30'luk bir ortalama azalma aralığı (uygulamaya bağlı) görmüştür. Tabanca kılavuz çubuğunun ön ucu, gömme kılavuz/geri tepme çubuğu sistemine sahip tabancalar dışındaki çoğu uygulama için SMTC QUAD'deki kelepçe tarzı tasarımla, güvenli ve sıkı bir bağlantı dahil olmak üzere zamanlama basittir. Yarı kompakt ve mikro boyutlu tabancalar için bu QUAD'ın SI stili, HRC40-45 ısıl işlemli ve siyah oksit kaplamalı S45C çelikten yapılmış, Strike Micro dahil olmak üzere piyasadaki çoğu OEM ve satış sonrası kızakla estetik olarak iyi uyum sağlar. Dişli Comp – QUAD, tabancanız için SI stilinde daha küçük dişli namlu kompansatör seçeneği sunar.
[b]UYUMLULUK:[/b]
-Herhangi bir 1/2”x28 TPI dişli namluyla
-Kalibreler: 9mm ve .357 SIG
[b]UYUMLU DEĞİLDİR:[/b] Yerleşik dönme önleme sistemi, gömme kılavuz/geri tepme çubuğu sistemlerini kullanan tabancalarla çalışmayabilir
[b]UYARI:[/b] Kayma enerjisinin azalması nedeniyle bu kompansatörü kullanırken geri tepme yayı ayarı yapılması gerekecektir.
[b]Tork:[/b] Vidayı tam olarak 40 inç/lbs (4,5 Nm) değerine ayarlayın
NOT: Yeniden takmadan önce ayar vidası çıkarıldığında Loctite Threadlocker Blue 243'ün yeniden uygulanması önerilir.
Ürün Özellikleri:
-Dişli namlu (1/2"-28 TPI) kullanarak hemen hemen her boyuttaki kızakla çalışabilen mikro kompansatör
-Kılavuz çubuğun ön ucunu kullanan yerleşik anti-rotasyon sistemi (varsa)
-Geniş ön duvar bölme keçe geri tepmesini azaltmak ve namlu çıkışını azaltmak için gazı yeniden yönlendirir
-Kolay zamanlama kelepçesi tarzı tasarımla güvenli sıkı uyum
-Piyasadaki çoğu OEM ve satış sonrası kızakla eşleşen SI stili
-Mikro, yarı kompakt, kompakt ve tam boyutlu tabancalarla çalışacak şekilde tasarlanmıştır
- HRC40-45 ısıl işlemli ve siyah oksit kaplamalı S45C çelikten yapılmıştır
UYUMLULUK:
-Herhangi bir 1/2”x28 TPI dişli namluyla
-Kalibreler: 9mm ve .357 SIG
https://www.strikeindustries.com/si-mc-quad.html