Kydex Kılıflar
Arkadaşlar,yerli tabancalar dışında tabancalarımız için Kydex kılıf bulmakta zorlanıyoruz.
Ebay ve Amazon gibi sitelerden getirtmeye çalışınca da klıf parasından fazla kargo ücreti
ve gümrük vergisi ödüyoruz.Üstelik gelmeleri uzun sürüyor.
Ülkemizde bu tür kılıf yapan firmalar var.İlki MFG Tactical.İstanbul'da üretim yapıyor.
Sitesi mfgtactical.com
Balıkesir Ayvalık'ta Polimer Taktikal var.Sitesi polimertaktikal.com
Diğeri Ankara'da atölyesi olan SNN Tactical.Sitesi kydextr.com (Kydex Türkiye)

Yeni tabancam HS11 Pro için Kydex kılıf almak istedim. MFG'de HS 11 için kılıf vardı.HS 11
Pro için henüz kalıp yoktu.Ben de Kydex Türkiye'de yaptırdım.Onlar da kalıbı yeni bulmuşlar.
Gayet de iyi olmuş.

[Resim: ni0lg8v.jpg]

[Resim: qtucdhi.jpg]

[Resim: o9rr7ma.jpg]

Her üç firma da bir çok marka tabanca için kılıf,şarjörlük vs yapıyorlar.Öncelikle ülkedeki
firmalardan bulmaya çalışalım derim.Karar sizin.
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn. ceycey yandaki vidalara şu şekilde ''claw'' eklenebilirse bu kılıf daha da iyi olur.

https://www.mfgtactical.com/urun/gizleme-kanadi/

https://tr.aliexpress.com/item/100500285...ry_from%3A
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için nutkey'e teşekkür ederiz.
Bul
Üreticide kalıbı olmayan standart dışı bir şeye kılıf lazımsa kydex plaka ve gerekli vidaları temin edip kendiniz de yapabilirsiniz. Dremel benzeri bir el motoru veya bir şarjlı tornavida mevcutsa çalışması kolay bir malzeme. Fırında biraz ısıtıp kılıf yapacağınız şeyin üzerine sarıyorsunuz fazlalıkları tıraşlayıp vidaları monte ediyorsunuz. İnternette bu konuyla ilgili bir çok video var.

Zamanında ben de bilindik bütün üreticilerle iletişime geçip kılıf yaptırmak istemiştim, borç para istiyormuşum gibi bir muameleyle karşılaştım. Sağolsun birisi rica minnet ilgilendi ama diğerleri biz uğraşamayız dediler. Özellikle silah markalarından yüklü sipariş alan üreticiler özel siparişle ilgilenmiyorlar.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
Glock 47 ve Springfield 10 mm tabancalarım için kydex kılıf bulamıyorum,yardımlarınıza ihtiyacım var,selamlar ,saygılar.
Bul
(13-08-2024, 01:12)ali.ihsan yazdı: Glock 47 ve Springfield 10 mm tabancalarım için kydex kılıf bulamıyorum,yardımlarınıza ihtiyacım var,selamlar ,saygılar.

ali.ihsan bey bizlerinde Springfield tabancanız ve 10 mm.mühimmat hakkında yorumlara ihtiyacımız var keşke yapsanız da fikir sahibi olabilsek.

Saygılarımla.
75BΩ - G43X - 686/3USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
(13-08-2024, 03:00)alpSaral yazdı:
(13-08-2024, 01:12)ali.ihsan yazdı: Glock 47 ve Springfield 10 mm tabancalarım için kydex kılıf bulamıyorum,yardımlarınıza ihtiyacım var,selamlar ,saygılar.

ali.ihsan bey bizlerinde Springfield tabancanız ve 10 mm.mühimmat hakkında yorumlara ihtiyacımız var keşke yapsanız da fikir sahibi olabilsek.

Saygılarımla.

Tabanca İstanbulda,ben şu an tatildeyim,Eylülde çok sayıda atış yaparak geri dönüş sağlamaya çalışacağım,şu ana kadar 100 mermi atabildim,10 mm nin hızını ve gücünü hissedebiliyorsunuz,tabanca gayet kaliteli,tepmesi ,tetiği gayet güzel, FN 45 sahibi biri olarak aynı keyfi aldım diyebilirim,tabi bizim yorumlarımız üstatların kadar teknik olmayabilir,kusura bakmayın..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi