SOG Powerpint hakkında
En iyi alet yanındaki alettir düsturuyla hareket ettiğim ve günlük hayatımda büyük çakı/multitool vs taşımayı sevmediğim için küçük çakı ve multitool'lara ayrı bir sevgim var. Yaşam tarzım ve mesleğim itibarıyla şehir içinde işimi gördükleri için büyük boylara mümkün olduğunca çıkmıyorum.

SOG Powerpint çok beğendiğim bir multitool. Anahtarlık ebatında olmasına karşın bıçağı kilitli, böyle başka bir multitool varsa da ben bilmiyorum. Bir tane satın almak istiyorum ama Türkiye'de stokta bulamadım, stok dışı yerlerin yazdığı fiyatlar da bana fahiş geldi. Liste fiyatı 50 USD olan alet için 3.500 TL civarında fiyatlar var, yeni stok gelse muhtemelen daha da artacak.

Aliexpress'te stokta görünüyor alet. Fiyatı da fazla uygun. Normalde bu kadar uygun fiyatlı ise sahtedir der geçerdim ancak yorumlar olumlu. Benim zaten almak istediğim çelik modelin fiyatı aşırı uygunken siyah modelin fiyatı liste fiyatı civarında.

Forumun çakı-bıçak-multitool uzmanları, ne dersiniz? Sahte ise hiç almak istemem ama orijinalse kaçırmak istemem. Ne dersiniz, kaçmaz bir fırsat mı yoksa gerçek olamayacak kadar iyi mi?
Bul
Selam,

Aliexpresste orjinal ürün var mı bilmiyorum yanıltmak istemem. Ama verdiğiniz linkte teslimat ülkesini USA yaptım. Alet için 20 usd fiyat verdi. Siz 50 usd liste fiyatı var demiştiniz. Nasıl bu kadar ucuza satılıyor bilemedim.

Bir ara multitool bayağı araştırmıştım. Sizin sorduğunuz model için söylemiyorum. Genel kanı; Leatherman ve Victorinox un bu işin en iyileri olduğu yönünde.
Bul
(06-06-2024, 01:26)1905sss yazdı: Selam,

Aliexpresste orjinal ürün var mı bilmiyorum yanıltmak istemem. Ama verdiğiniz linkte teslimat ülkesini USA yaptım. Alet için 20 usd fiyat verdi. Siz 50 usd liste fiyatı var demiştiniz. Nasıl bu kadar ucuza satılıyor bilemedim.

Bir ara multitool bayağı araştırmıştım. Sizin sorduğunuz model için söylemiyorum. Genel kanı; Leatherman ve Victorinox un bu işin en iyileri olduğu yönünde.

Yani ben de anlayabilmiş değilim. Siyah model liste fiyatına satılıyor ama çelik model liste fiyatının epey altına satılıyor. 

Ben de multitool konusunda Leatherman ve Victorinox'un en iyileri olduğuna katılıyorum. Victorinox ufak boy üretmediği için doğrudan liste dışı. Leatherman Squirt PS4 ve Style PS sahibiyim, ikisi de güzel ama kilitli bir bıçakları olmadığı için ayrıca ufak bir kilitçi çakı taşımak zorunda kalıyorum. SOG'da kilitli bıçak var, öyle bir avantajı mevcut.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Polemik'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi