Atış Poligonu hakkında değerlendirmelerinizi rica ediyorum
Sn. Boreas Bursa’da ikamet eden bir P.M yum. Sorun yaşamayacağınız bir yer bulursam size mesaj atarım. Polisler ve polis okulu öğrencileri merkez Yolçatı poligonunda eğitim yapıyor. Jandarmalar ve askerlerin poligonu ayrı yerini bilmiyorum. En mantıklısı hiçbir kolluk görevlisi görmeyeceğiniz bir yer. Sorun yaşama ihtimaliniz ekipteki görevlinin anlayışına göre değişiyor. Tecrübeliler ne demek istediğimi anladılar. Kimisi gelir anlayışla karşılar size katılır. Kimisi de doğrucu davut kesilir vatandaşın halinden anlamaz. Özel poligonlar çok pahalı. Silah görmeye Nilüfer ata bulvarındaki Ata poligon a gidiyorum sahibi Tolgahan hançer abim gibidir. Özel kuvvetler emeklisidir. İşiniz düşerse tavsiye ederim.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Mehmet06'e teşekkür ederiz.
Bul
(31-07-2024, 18:29)Mehmet06 yazdı: Sn. Boreas Bursa’da ikamet eden bir P.M yum. Sorun yaşamayacağınız bir yer bulursam size mesaj atarım. Polisler ve polis okulu öğrencileri merkez Yolçatı poligonunda eğitim yapıyor. Jandarmalar ve askerlerin poligonu ayrı yerini bilmiyorum. En mantıklısı hiçbir kolluk görevlisi görmeyeceğiniz bir yer. Sorun yaşama ihtimaliniz ekipteki görevlinin anlayışına göre değişiyor. Tecrübeliler ne demek istediğimi anladılar. Kimisi gelir anlayışla karşılar size katılır. Kimisi de doğrucu davut kesilir vatandaşın halinden anlamaz. Özel poligonlar çok pahalı. Silah görmeye Nilüfer ata bulvarındaki Ata poligon a gidiyorum sahibi Tolgahan hançer abim gibidir. Özel kuvvetler emeklisidir. İşiniz düşerse tavsiye ederim.

Selamlar
Bursa'da yaşayıp Ata poligonu bilmeyen olmaz yahu.Gerçekten çok nezih bir işletme,eşimle beraber kafamıza estiği zaman gideriz.Bu arada Bursa grubu olarak Sn. Chief's special'in fikriyle buluşma tanışma amaçlı bir toplantı yapmayı düşünüyoruz ilgilenirseniz seviniriz
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Boreas'e teşekkür ederiz.
Bul
(31-07-2024, 21:04)Boreas yazdı:
(31-07-2024, 18:29)Mehmet06 yazdı: Sn. Boreas Bursa’da ikamet eden bir P.M yum. Sorun yaşamayacağınız bir yer bulursam size mesaj atarım. Polisler ve polis okulu öğrencileri merkez Yolçatı poligonunda eğitim yapıyor. Jandarmalar ve askerlerin poligonu ayrı yerini bilmiyorum. En mantıklısı hiçbir kolluk görevlisi görmeyeceğiniz bir yer. Sorun yaşama ihtimaliniz ekipteki görevlinin anlayışına göre değişiyor. Tecrübeliler ne demek istediğimi anladılar. Kimisi gelir anlayışla karşılar size katılır. Kimisi de doğrucu davut kesilir vatandaşın halinden anlamaz. Özel poligonlar çok pahalı. Silah görmeye Nilüfer ata bulvarındaki Ata poligon a gidiyorum sahibi Tolgahan hançer abim gibidir. Özel kuvvetler emeklisidir. İşiniz düşerse tavsiye ederim.

Selamlar
Bursa'da yaşayıp Ata poligonu bilmeyen olmaz yahu.Gerçekten çok nezih bir işletme,eşimle beraber kafamıza estiği zaman gideriz.Bu arada Bursa grubu olarak Sn. Chief's special'in fikriyle buluşma tanışma amaçlı bir toplantı yapmayı düşünüyoruz ilgilenirseniz seviniriz

Çok sevinirim detayları takip edeceğim. Eğer görüp buluşma konusuna cevap yazmazsam özel mesaj atarsanız çok sevinirim.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Mehmet06'e teşekkür ederiz.
Bul
Atış alanı bulabilmek maalesef sivil vatandaşlarımız için bir çile. Şuan genel güvenliği tehlikeye düşürdüğünüz için meskun mahal dışındaki arazilerde bile işlem görebilirsiniz. Benim tavsiyem meskun mahal dışında minimum 45derecelik bir açı oluşturacak yamaca doğru ve hedeflerinizi doğru düzgün seçerek (cam şişe vs değilde boy hedefi vs gibi) atışınızı yapmanız ve herhangi bir kolluk görevlisiyle muhatap olduğunuzda nezaket kuralları çerçevesinde yapıcı bir dille yaklaşmanız. Buna rağmen işlem yapılacağı ibraz edilirse atış alanının detaylı konumunu tutanağa kaydettirmenizi ve alanın kendilerinden izin alarak detaylı görsellerini almanızı tavsiye ederim. Sağlıcakla kalın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Ali 99AS'e teşekkür ederiz.
Bul
Mudanya Işıklı’da ki poligon alanı meskun mahallerden oldukça uzak ve güvenli bir atış hattına sahip halen. Mantıken zaten tüfek atışı için bu kadar uygun başka bir yer varmıdır Bursa’da bilmiyorum. Smile Özel poligonlarda tüfek atışı yasak olduğu için sanırım burası müsaittir. Tabiki bir yetkili ile karşılaşılırsa nasıl karşılayacaklarını tahmin etmek zor oluyor… Tabanca için ise Bademli’de ki Gunclub Poligon fiyatlarıyla ve envanteriyle ayrıca ortamıyla Bursa’da bence denemeye değer derim…
G45 - PX5.7 - MC9 - M1911 - TP9
Bul
Selamlar. Samsun ve çevresinde bildiğiniz yivsiz tüfek ile rahatlıkla atış yapabileceğimiz bir yer var mıdır acaba? Merkezdeki otogar arkasında bulunan sahra sıhhiyenin açık poligonunda siviller gidip atış yapabiliyor mu acaba? Valiliğe mail attım ama bir dönüş olmadı. Bölgede yaşayıp bilgisi olan var mı sanmıyorum ama yine de sorayım dedim Smile
Bul
Merhaba forumda Samsunda ikamet eden üyemiz varsa daha doğru ve açıklayıcı cevap verecektir.
Ben askerlik eğitimimi K.K.K. Samsun S.S.O.da aldım. Merkezde yanında pazar yeri olan bir poligon. Biz atışlara gittiğimizde vatandaslar korkup kaçmıştı. Sanırım sehir merkezinin büyümesi ile poligon meskun mahalin içinde kalmış.
Sorunuz için googlea kısa bir arama yaptım. Foursquare de özel güvenlik görevlileri ve askeri personelin fotoğrafı vardı.
https://tr.foursquare.com/v/sahra-s%C4%B...495/photos

Ve bu haber linkine ulaştım.
https://www.milliyet.com.tr/yerel-haberl...i-10999975
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
Bul
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ancak ben malesef antrenman işini  %90 co2 tüplü çelik bilye atan tabancalarla yapıyorum artık.
Sıradan bir abd vatandaşına göre malesef, sıradan bir TC vatandaşına göre de çok güzel oluyor.
Sahip olduğunuz ateşli silahların Umarex gibi kaliteli havalı versiyonları varsa şayet silahı kavrama, silahın ağırlık dengesi üç aşağı-beş yukarı aynı, tetik karakteristiği de birebir olmasa da benzer oluyor. 
25 metrede boy hedefine atmak yerine 5-10 metrede bulls eye çalışırsanız silahın gücü de yeterli gelir.
Geriye tek sorun ses, barut kokusu ve şahlanmama kalıyor amma ve lakin bu yöntemle çok zahmetsiz, meskun mahal dışına dahi çıkmadan ve oldukça ekonomik şekilde atışlarımı gerçekleştirebiliyorum.
Bu yöntemi bulundurma ruhsatı maduru herkese tavsiye ederim, ben çok faydasını gördüm.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi