BERETTA FS 92 COMPACT L
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Beretta fs 92 compact l ile ilgili bilgisi olan birisi konunun altına yorum yaparsa takip edeceğim ilk üretim tarihi son çıkan seri ile ilgili bilgi aktarımı olursa sevinirim. teşekkürler
Bul
Beretta üretim yıllarının tespitiyle ilgili forumda konu açtık.

Beretta ile ilgili kategoriye bakabilirseniz göreceksiniz.

Saygılar.
75BΩ - G43X - 686/3 -  USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
Bul
[Resim: u45yanz.jpg]

Sn.Mahmut Altundiken,bu tabancayı yıllar önce MKE'den almış ve 1 sene boyunca kullanmıştım.
Çok fazla atış yapmamıştım.Hatırladığım kadarıyla sürgü kısmını çok kalın bulmuştum.Yine
kabzası kısa olması nedeniyle bana kullanışsız gelmişti.Ancak,buna rağmen atışlarımın gayet
başarılı olduğunu hatırlıyorum.Tek hareketli tetiği yumuşak ve netti.Emniyet mandalının sürgüde 
olması,kabzasının bana göre olmaması vd nedenlerden dolayı 1 yıl sonra devrettim.Tek/çift hareketli
tabanca isteyip, tam boy 92'yi ağır ve büyük bulanlar için iyi bir seçenek.Ancak,almadan önce ele
alıp uygunluğunu kontrol etmenizi tavsiye ederim.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
çok teşekkür ederim sn. ceycey
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için mahmut altundiken'e teşekkür ederiz.
Bul
Bu tabancayla ilgili  Türkçe youtube tanıtım videoları var:

Eski forumda ayrıntılı bir inceleme yok.Ancak,arada sırada bir kaç cümleyle kullanıma dair mesajlar yazılmış.
Her ne kadar kompak olsa da iki taraflı ve sürgüde bulunan emniyet mandalının taşımada sıkıntı çıkardığı,
kılıfsız taşınmaması ve mutlaka iyi bir kılıfla taşınması gerektiği yazılı.
Tek hareketli tetiğin ağırlığının 2.5 kg,çift hareketli tetiğin ise 5 kg olduğu,tetik yolunun 1.8 cm olduğu,
şarjör çıkartma düğmesinin büyük olması nedeniyle kılıftan çıkartırken sık sık şarjörün düştüğü anlatılmış.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi