Yorumları: 1
Konuları: 1
Teşekkür Alındı: 0 mesajda 0
Teşekkür Verildi: 1
Merhabalar Tekirdağ da oturuyorum da 2 tane yivsiz av tüfeğim biri şarjörlü biri pompalı. Bu çevrede taktik atışı için uygun bir yer bilen var mı acaba, jandarmanın polisin gelip sorun çıkarmayacağı bir yer arıyorum. Tekirdağ veya İstanbul’un bana uzak olmayacak (Silivri fln) yerleri olabilir. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Yorumları: 120
Konuları: 31
Teşekkür Alındı: 98 mesajda 346
Teşekkür Verildi: 329
(26-07-2025, 15:35)Mehdi yazdı: Merhabalar Tekirdağ da oturuyorum da 2 tane yivsiz av tüfeğim biri şarjörlü biri pompalı. Bu çevrede taktik atışı için uygun bir yer bilen var mı acaba, jandarmanın polisin gelip sorun çıkarmayacağı bir yer arıyorum. Tekirdağ veya İstanbul’un bana uzak olmayacak (Silivri fln) yerleri olabilir. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Merhaba.
Memleketimizde yivsiz tüfek satılır ancak atış yapabilmeniz için hiç bir yer yoktur. Meskun mahal dışı atış için ise kimse adres göstermez zira bu yasa dışı. İnin cinin top oynadığı, orman dışı, dağ başı bir yeri kendiniz bulmanız gerekecek. Kolaylıklar dilemekten öte yapabileceğimiz bir şey yok.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
Aşağıdaki 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz:2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
• dekaya (28-07-2025), Mehdi (28-07-2025)
Yorumları: 11
Konuları: 1
Teşekkür Alındı: 6 mesajda 15
Teşekkür Verildi: 106
(28-07-2025, 00:01)AliGalip yazdı: (26-07-2025, 15:35)Mehdi yazdı: Merhabalar Tekirdağ da oturuyorum da 2 tane yivsiz av tüfeğim biri şarjörlü biri pompalı. Bu çevrede taktik atışı için uygun bir yer bilen var mı acaba, jandarmanın polisin gelip sorun çıkarmayacağı bir yer arıyorum. Tekirdağ veya İstanbul’un bana uzak olmayacak (Silivri fln) yerleri olabilir. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Merhaba.
Memleketimizde yivsiz tüfek satılır ancak atış yapabilmeniz için hiç bir yer yoktur. Meskun mahal dışı atış için ise kimse adres göstermez zira bu yasa dışı. İnin cinin top oynadığı, orman dışı, dağ başı bir yeri kendiniz bulmanız gerekecek. Kolaylıklar dilemekten öte yapabileceğimiz bir şey yok.
Söylediğiniz o kadar acı ve doğru ki...
Bu işin ticari boyutuyla ilgilenen bir forumdaşımız oldu mu? Yivsiz tüfek kullanılabilecek bir poligon ekonomik olarak karlı mı değil? Yasal düzenlemesi mi çetrefilli? Bilgisi olan forumdaşımız var mıdır?
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için dekaya'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için dekaya'e teşekkür ederiz.
• AliGalip (29-07-2025)