ANKARA’DA ATIŞ YAPILABİLECEK ALANLAR
Rainbow 
Merhaba
Ankara’da yivsiz tüfeğimizle rahatça atış yapabilinecek alanlar hakkında bilgisi ve/veya mekan önerisi olan var mıdır acaba ? Yer sorunu yüzünden daha siftah bile yapamadık  Sad

Şimdiden Teşekkürler
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ORB_06'e teşekkür ederiz.
Bul
Çubuk'ta poligon var. Değirmen Avlak diye aratırsanız çıkıyor. Yalnız gitmeden önce bir arayın. Telefonu: 0 532 7826240.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için axoy68'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba, Polatlı'da belediyenin yapmış olduğu Üçpınar köyünde bulunan poligon var. Elmadağ kayak merkezinden kömürcü köyüne giderken atış için uygun yerler var. Ben orayı tercih ediyorum. Gölbaşı taraflarında da müsait yerler var.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul
(05-03-2025, 14:59)barış06 yazdı: Merhaba, Polatlı'da belediyenin yapmış olduğu Üçpınar köyünde bulunan poligon var. Elmadağ kayak merkezinden kömürcü köyüne giderken atış için uygun yerler var. Ben orayı tercih ediyorum. Gölbaşı taraflarında da müsait yerler var.

Polatlı'da poligon girişine jandarma kocaman bir levha koymuştu ve atış yapmak yasaktır diyordu. Yine de yapalım derseniz, çok yakınında evler ve insanların arabalarıyla kuyruk olduğu bir de çeşme var. Açıkçası cesaret edemedik...
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için nutkey'e teşekkür ederiz.
Bul
(05-03-2025, 09:32)axoy68 yazdı: Çubuk'ta poligon var. Değirmen Avlak diye aratırsanız çıkıyor. Yalnız gitmeden önce bir arayın. Telefonu: 0 532 7826240.

Numarasına kadar vermişsiniz, Çok teşekkür ederim,  Shy

(05-03-2025, 14:59)barış06 yazdı: Merhaba, Polatlı'da belediyenin yapmış olduğu Üçpınar köyünde bulunan poligon var. Elmadağ kayak merkezinden kömürcü köyüne giderken atış için uygun yerler var. Ben orayı tercih ediyorum. Gölbaşı taraflarında da müsait yerler var.

Çok teşekkür ederim, harika bilgiler

(05-03-2025, 16:29)nutkey yazdı:

Polatlı'da poligon girişine jandarma kocaman bir levha koymuştu ve atış yapmak yasaktır diyordu. Yine de yapalım derseniz, çok yakınında evler ve insanların arabalarıyla kuyruk olduğu bir de çeşme var. Açıkçası cesaret edemedik...

Aklımda bulunsun, cok tesekkur ederım, ama sanki jandarma yönünden risk almasak daha iyi gibi,  Rolleyes
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi