Dinozorlar Föyü
Selamlar,

Forumun tekrar hayata geçmesine çok sevindim emeği geçen herkese çok teşekkürler. Foruma tekrar üye olan eski dostlara ve yeni katılımcılara selam olsun. 

Saygılar.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için catana'e teşekkür ederiz.
Bul
Öncelikle forumun tekrar faaliyete geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim. 10 yıldan fazla süredir forumun takipçisi olsam da çok sonraları üye olmuş hatta çok kapsamlı olmasa da bir iki silah ile alakalı kullanıcı deneyimimi de paylaşmıştım. Şu sıralar vakit buldukça mevcut konuları okuyorum. Fırsat olması halinde elimde bulunan silahlar ile ilgili sizlerle bilgi paylaşımı yapmaya çalışacağım. Dinozor sınıfına yaşım itibari ile (31) girmiyorum. Smile Tüm forum üyelerimize esenlikler dilerim.

Saygılar.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Jeronimo'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.uğuryurtseven,Sn.Jeronimo,Sn.Onyedi cetinkol ve Sn.catana,eski arkadaşları aramızda gördükçe
mutlu oluyoruz. Paylaşımlarınızı bekliyor ve iyi forumlar diliyoruz.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba,tekrardan aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.İlk olarak foruma 2016 yılında yine aynı kullanıcı adı ile katılmıştım.Merakla ne zaman tekrar faaliyete geçer diye bekliyordum.Biraz ziyaretçi olarak takip ettikten sonra belki bazı konularda paylaşımlarım ve faydam olur diye tekrar üye olmayı düşündüm.Şuan yaşım 31 aslen Yozgatlı olup doğma büyüme Ankara da ikamet etmekteyim.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul
Öncelikle forumun tekrardan açılmasına sevindiğimi bildirmek isterim.
Bu platform ile ilk tanışmam yanlış hatırlamıyorsam 2012 yılında 20 li yaşlarımın ortasında Van ilinde iken , taşıma amaçlı silah araştırması yaparken denk gelmiş idim.
Şimdi Ordu ilinde yaklaşık 13 yıl geçmiş ve 40 ına merdiven dayamış bir orta yaşlı olarak takipe devam ediyorum.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için P.Guard'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar herkese. Eski forumdaki üyeliğim 2013 de başlamıştı galiba. Forumda Limited Edition olarak yaptırılan 28/69 nolu av bıçağının sahibiyim. Bu foruma dahil olmak sizleri tanımak çok büyük mutluluktu benim için. Bir süre uzak kaldım. Sonrada forumun kapandığını gördüm. Ara ara bakıyordum tekrar faaliyete geçer mi diye. Dün aklıma geldi tekrar. Faaliyette olduğunu görünce nasıl sevindim anlatamam. İnşallah çok uzun yıllar devam eder bu topluluk. Şu an mevcutta bir ateşli silahım yok maalesef. Bu ekonomik koşullarda da yakın zamanda sahip olabileceğimi düşünmüyorum. Silahlara olan sevgimi ve hevesimi airsoft/airgun silahlar ile gideriyorum. Foruma bu konularda katkı sağlamayı düşünüyorum. Herkese selamlar.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ibrahimo'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.barış06,Sn.ibrahimo,Sn.P.Guard,eski arkadaşları aramızda gördükçe
mutlu oluyoruz.Yavaş yavaş toplanıyoruz. Paylaşımlarınızı bekliyor ve iyi forumlar diliyoruz
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
2012 sonu veya 2013 başında foruma üye olmuştum. Yazmaktan daha çok okuyan bir üyesiydim. Burada eski üyeleri gördükçe eve dönmüş gibi hissettim. Hem eski üyeler hem de yeni katılacak arkadaşlarla beraber güzel günlerimiz olması dileklerimle. (yaş 49 sanırım dinozor oluyorum)
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için mrtky'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese tekrar merhaba, 2010 kasım da eski foruma katılmıştım. Yeniden kurulduğunu şans eseri arama motoru sonuçlarını incelerken gördüm çok mutlu oldum.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese merhaba, 2017'den itibaren forum kapanana kadar sekmesini hiç kapatmadığım bir forum sayfasıydı. Ara ara kontrol ederdim açıldı mı diye, x platformunda öğrendim bir tabanca önerisinin altında, tekrar kuran ve bu konuda emek harcayan herkese teşekkürler.
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Yamtar'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi