Dinozorlar Föyü
Tüm forum üyelerini saygıyla selamlıyorum. 30 ların başındayken üye olduğum bu platformun 40 ların ortasındayken tekrar canlandığını görmekten büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Sağlıcakla kalın
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Obiwan'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba

2009 Mart ayında üye olmuştum. Yıllar geçmiş. Tanıdık isimleri tekrar görmek güzel.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Ceruh'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.obiwan ve sn.Ceruh,sizi tekrar aramızda görmek güzel.Hoşgeldiniz.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
2009 yada öncesinde, havalı silahlardan ateşlilere geçince, yirmili yaşlarımda üye olmuştum. 2018 gibi ekonomik sebeplerden dolayı uzak kalmıştım hobiden, haliyle foruma da giriş yapmıyordum. Geçen sene bir şeye bakmak için, foruma girmeye çalışınca öğrendim, kapandığını.

Yolunuz açık olsun. Umarım eski forumun veritabanına bir şekilde erişir, buraya entegre edebilirsiniz.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Septia'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar. İlk açıldığı yıl üye olduğum forum kapanınca,üzülmüştüm.
Sayın cey cey e teşekkür ederim.Büyük bir boşluk sayenizde dolduruluyor.
TabancaTüfek ailesinde olmaktan memnunum..
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için mdr'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.Septia ve Sn.mdr aramıza tekrar hoşgeldiniz.Paylaşımlarınızı bekliyoruz.İyi forumlar dilerim.
Bul
Herkese selamlar. Sanırım eski forumun son zamanlarina yetişmiştim. 2017 olmalı. İlk silahım olan Benelli Supernova’yı forumla tanıştıktan sonra almıştım. O zamanlar en güvenli yivsiz tüfek pompalı, polimer tabancalar “naylon” idi Smile
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için bahadir'e teşekkür ederiz.
Bul
Öncelikle herkese selamlar;

tt.com'un ilk üyelerinden sayılırım. O zaman 18 yaşındaydım. Şimdi yaş 34 oldu. Zaten o yüzden kullanıcı adımı aynı tuttum. Her gün mutlaka foruma girerdim. Hatta yazları internetim olmadığından dolayı internet kafeye gider öyle yine takip ederdim. Forumun son zamanlarında biraz hareketlilik azalsa da yine de eski konulara göz atardım.

Forum kapandığı zaman geçici birşeydir diye her gün kontrol ederdim. Ama sonra öğrendim ki geçici birşey değilmiş. Çok üzülmüştüm. Hatta bazı temel konuları bilgisayarıma .mht formatı ile kaydederdim. Keşke siteyi tamamen kaydetseymişim dedim. Ancak 2 tane ayrı yedek HDD'im bozulunca kaydettiğim 3-5 konuda gitti. Ama bakarsınız kıyıdan köşeden 3-5 konu çıkar.

Zaten bir ara harçlardan ve mühimmat pahalılığından aynı zamanda vakitsizlikten dolayı elimdeki ateşli silahları elimden çıkarmıştım. Silahlarım öylece yatıyordu ve harç ücretleri beni maddi anlamda yormaya başlamıştı. Ancak son zamanlarda "kuru sıkıdan dönme, CNC" gibi silahların yaygınlaşması (Bu konuyu daha sonra ayrıntılı bir şekilde paylaşmayı düşünüyorum), göçmenlerin şiddet olaylarına karışması, çeşitli yaralama ve şiddet olaylarında suçluların "hükmün açıklanmasının geri bırakılması" ile şiddet olaylarına daha da cesaretlenmeleri sebebiyle yeniden silah sahibi olmaya karar verdim.

Aslında yazılacak çok konu var ancak şu an için kısa bir giriş yapmak istedim. Tekrardan forum hepimize hayırlı uğurlu olur.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ombra'e teşekkür ederiz.
Bul
Son zamanlarda aldığım en güzel haber.
Forum benim için hep “iyiki” idi. Aynı heyecan ile yine yeniden.

Tarayıcılarım da açılış sayfasıydı, yine aynı yerini aldı. .

Çok okudum. Çok bilgi öğrendim.
Çok güzel arkadaşlıklar kurdum. Çok güzel etkinlikler buluşmalar yaptık.

Tekrar hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkürler.

Saygılar.
Selamlar.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Kimble'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.kimble,Sn.Bahadır,Sn.Ombra aramıza hoşgeldiniz.Eski dostları burada görünce mutlu oluyoruz.
İyi forumlar diliyor ve paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi