MKE'DEN EN SON HABERLER
Merhaba değerli üstadlar,
2025 içerisinde Glock 19 Gen 5 MOS alma niyetim var eğer gelirse, MKE’de Glock ithalatlarını hangi aracı firma yapar? Bu konuda bir takvim vesaire yayınlar mı? Bilgisi olan var mı acaba ona göre bir bütçe planlaması oluşturmaya çalışıyorum..
Teşekkürler.
G45 - PX5.7 - MC9 - M1911 - TP9
Bul
(16-02-2025, 12:31)thearoperator yazdı: Merhaba değerli üstadlar,
2025 içerisinde Glock 19 Gen 5 MOS alma niyetim var eğer gelirse, MKE’de Glock ithalatlarını hangi aracı firma yapar? Bu konuda bir takvim vesaire yayınlar mı? Bilgisi olan var mı acaba ona göre bir bütçe planlaması oluşturmaya çalışıyorum..
Teşekkürler.

Glock distrübütörü Mend Savunma'dır. Sitesinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

https://mendsavunma.com.tr/
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
(16-02-2025, 13:05)ceycey yazdı:
(16-02-2025, 12:31)thearoperator yazdı: Merhaba değerli üstadlar,
Teşekkürler.

Glock distrübütörü Mend Savunma'dır. Sitesinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

https://mendsavunma.com.tr/

Çok teşekkürler sayın ceycey,
Firmayla bugün görüştüm, çok uzun bir liste yani bildiğim tüm Glock modellerini hem düz hem MOS olarak mart başında MKE’de göreceğimizden bahsettiler.
Sizlerin yıllardır gelen tecrübelerine dayanarak sormak istiyorum gördüğüm kadarıyla MKE her yeni ithalatta dolar bazında zamlı getiriyor ürünleri en son gelenler 4000 $ civarındaydı hala birkaç model kalmış sizce yeni gelenler bu bantla mı gelir yoksa illaki bir dolar bazında zam olur mu?
Sanırım 2023’de 3bin, 2022’de 2bin civarlarına mı gelmişti Glocklar örneğin.. 
Ve normal modeller ile MOS modeller arasında sanırım fiyat farkı vardı doğru mu hatırlıyorum?
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için thearoperator'e teşekkür ederiz.
Bul
Bugün itibariyle “TORİ” markasına ait (yerli) 7 farklı model tabanca MKE’de satışa sunulmuş.
Tamamı 25.000 TL fiyat seviyesinde görünüyor.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için thearoperator'e teşekkür ederiz.
Bul
(04-03-2025, 16:07)thearoperator yazdı: Bugün itibariyle “TORİ” markasına ait (yerli) 7 farklı model tabanca MKE’de satışa sunulmuş.
Tamamı 25.000 TL fiyat seviyesinde görünüyor.

Merhaba sn: thearoperator,

Siz dedikten sonra baktım fiyatlar polimere göre yüksek geldi bana. Kalitesi nasıl acaba?
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Umut'e teşekkür ederiz.
Bul
Yerli silah üreticilerinin artmasına sevinsem de, bu silahlara en zor ulaşabilenlerin bizler olması üzüyor ve düşündürüyor. Yeni vitrine çıkan markaya hayırlı olsun, sahip olacak arkadaşlardan da inceleme yazılarını bekliyoruz.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için mrtky'e teşekkür ederiz.
Bul
Yeni markanın teknik detaylarına ve özelliklerine bakmak için web sitesine girdim ama Türkçe olan sayfada hiçbir bilgi yok.

İngilizce olan sayfada silahın genel özelliklerini yazmışlar.

https://www.tori.com.tr/tr/tor1

[Resim: m3vgc3o.png]
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için TongeL'e teşekkür ederiz.
Bul
Arkadaşlar,artık yerli tabancaları takip edemiyoruz.Neredeyse 2 ayda bir yeni marka tabanca
çıkıyor.Eskiden Sarsılmaz,Canik,Yavuz,Stoeger,Tisaş gibi 6-7 marka tabanca vardı.  
Alttaki resimlere bakınca, bana bu tabancaların hepsi birbirine benziyor gibi geliyor.

Bays                                                                                                  Reximex

[Resim: 54365622319_0b3159e8f3_o.jpg] [Resim: 54364548507_a296e44570_o.jpg]

BRG                                                                                                      Tori

[Resim: 54365653393_d35f0b1021_o.jpg][Resim: 54364553392_f710980128_o.jpg]

Derya                                                                                               Eşrefoğlu

[Resim: 54364555187_10a4710809_o.jpg][Resim: 54365430776_89983ac88b_o.jpg]

Ranger                                                                                                      Aselkon

[Resim: 54365661448_ea40d5f526_o.jpg][Resim: 54365666533_285a5e6729_o.jpg]

Polimer,tetik emniyetli,geniş tetik korkuluklu,tam boy düz veya eğik çekme kertikli,
aksesuar raylı,manuel emniyetsiz,bazıları kabza emniyetli,garip kabza desenli tabancalar.
Bakınca ya Glock ya da HS benzerimsi tabancalar görüyorum.Siz ne dersiniz?
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Aslında bu yerli klonların gez-arpacık/şarjör ve çeşitli yayları yaralara derman olabilir ama maalesef bunların ticaretini yapmıyorlar.
si vis pacem, para bellum
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul
Tabanca imalatı yapmak için %70-%80 oranında ihracat yapmak gerekmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum. Son bir yılda çok fazla firma bu işe girdi daha da piyasaya girmeye hazırlanan Huğlu var, Kral Ve Balıklı hariç piyasaya girenlerin hepsi de polimer üreticisi, her ay 1-2 firma giriyor MKE sitesine, bu arz artışı acaba tabanca satın almayı kolaylaştıracak mı, çünkü bu kadar firma bu kadar tabancayı kime satacak?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi