Kore Essentials'tan silah ağırlığını bele eşit dağıtan kemer
(02-10-2024, 12:24)BalistikMarket yazdı: Sayın Nutkey,
Normal ticaret olarak tam neyi kast ettiğinizi bilemiyorum fakat hayal kırıklığı yaşamamanız adına gümrüklenmiş gelen ürünlerde +%60 civarında ek bir maliyet yer alıyor. Ürünlerin geldiği ülke ve firmanın toptan fiyat olarak bizlere belirledikleri rakamlar buralarda önemli rol oynuyor. Örnek veriyorum bazı firmalar toptanda Amerika satış fiyatları üzerinden %30 %50 indirim sağlarken bazı firmalar %10 %20 bandında indirim sağlamaktadır. Üretici firma, ülkemizin gümrük vergileri vs politikaları derken maliyetler haliyle yükseliyor. Sizlere şu an için ortalama olarak Kore kemerlerin 70 dolardan fiyatlarının başlayan ve 240 dolara kadarda seyreden modeller olacağının bilgisini verebilirim.
Şu anda online mağazanızda Kore çeşitleri yeni - stokta yok olarak görüntüleniyor. Geldi bitti mi?
Glock 48 & Beretta 1301 Tactical
Silah Sever Aile Babası
Bul
(06-10-2024, 01:02)Bvrak yazdı:
(02-10-2024, 12:24)BalistikMarket yazdı: Sayın Nutkey,
Normal ticaret olarak tam neyi kast ettiğinizi bilemiyorum fakat hayal kırıklığı yaşamamanız adına gümrüklenmiş gelen ürünlerde +%60 civarında ek bir maliyet yer alıyor. Ürünlerin geldiği ülke ve firmanın toptan fiyat olarak bizlere belirledikleri rakamlar buralarda önemli rol oynuyor. Örnek veriyorum bazı firmalar toptanda Amerika satış fiyatları üzerinden %30 %50 indirim sağlarken bazı firmalar %10 %20 bandında indirim sağlamaktadır. Üretici firma, ülkemizin gümrük vergileri vs politikaları derken maliyetler haliyle yükseliyor. Sizlere şu an için ortalama olarak Kore kemerlerin 70 dolardan fiyatlarının başlayan ve 240 dolara kadarda seyreden modeller olacağının bilgisini verebilirim.
Şu anda online mağazanızda Kore çeşitleri yeni - stokta yok olarak görüntüleniyor. Geldi bitti mi?

Sayın Bvrak,
Henüz ürünler gelmedi önümüzdeki haftalarda gelecek. Beklemedeyiz bizde.
Saygılarımla
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için BalistikMarket'e teşekkür ederiz.
Merhaba bu kemerlerin deri versiyonunu kullan var mıdır? Kullanan varsa kaç yıldır kullanıyorlar ve pozitif-negatif yönleri nelerdir?
Bul
ben kullanıyorum (Kore 1.5'' Armortek X8 Silah Kemeri - Siyah). öncelikle belirteyim oldukça şık. normal giysi ile (gömlek pantolon) hiç sırıtmadan şık bir kemer imajı oluşturuyor. sağlamlığı, malzeme kalitesi, silahı taşıması 10 numara. dayanıklılığı konusunda çok bir yorum yapamıyorum zira 3 ay olmuştur anca alalı.

temu da satılan daha sportif/taktik görünümlü (siyah tokalı kumaş kaplama gibi olanlardan) ve 10 misli daha ucuz olanlardan da aldım ve açık konuşayım onlar da en az kore gibi sağlam. temu da "deri" görünümlü olanlardan satılıyor mu bilmiyorum.
Glock 19 + Holosun SCS MOS, Beretta 92FS, Springfield Garrison SS 45 ACP, Benelli M4, Keltec KSG 410
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi