Yorumları: 14
Konuları: 0
Teşekkür Alındı: 10 mesajda 36
Teşekkür Verildi: 126
11-04-2024, 03:09
(Son Düzenleme: 14-04-2024, 17:02, Düzenleyen: Engin055.)
Kesinlikle içimden geçen düşünceleri eksiksiz şekilde yazıya dökmüşsünüz Sn. Sabri. Bende forumumuzun eski forumdaki gibi aktif ve canlı olacağı günleri dört gözle bekliyorum. Benim şahsi bir fikrim var eminim çoğu silahsever katılmayacaktır ama sadece şahsi bir düşünce sonuçta  Polimer silah furyası başladıktan sonra tabancalar sevilip okşanmaktan pamuklara sarılıp kullanmaya kıyamamaktan çıkıp tabir-i caiz ise 'Tepe tepe kullan' aletlerine dönüştü. Bu karanlık tehlike her yeri sardı  Artık hemen hemen hepsi birbirinin aynı görüntüde olan silahlar görsellik açısını zayıflattı ve dış güzellik kavramını epey değiştirdi. Sonuç olarak insanlar her biri Glock ve türevinin ayrı varyantları gibi gözüken bu sadece işini yapıp duygusal bir bağ kurmaya pek müsait olmayan hor kullanım aletleri hakkında pek konuşmamayı seçiyor gibiler. saygılarımla
Aşağıdaki 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Engin055'e teşekkür ederiz:2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Engin055'e teşekkür ederiz.
• AliGalip (11-04-2024), ceycey (13-04-2024)
Yorumları: 133
Konuları: 6
Teşekkür Alındı: 101 mesajda 304
Teşekkür Verildi: 1,408
(11-04-2024, 02:52)acillues yazdı: Sayın jfmrk,kanal açık ama tüm videolar görüntülenmeye kapalı.
Sayın acillues, eğer bir gün fikrinizi değiştirir ve videolarınızı görüntülemeye açarsanız , bende izleyenlerden olmak isterim.
Saygılarımla...
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
• Achilles (11-04-2024)
Yorumları: 173
Konuları: 14
Teşekkür Alındı: 151 mesajda 467
Teşekkür Verildi: 420
Forumun eski haliyle fazla yazmaya ve fikir beyan etmeye çekinirdim; çünkü değerli ustalarımızın bazıları ve onların ahbabları, çok kolaylıkla fikir alışverişine agresif yorumlar getirmeye ve konuyu bırakıp kişileri yargılamaya meyilli idiler. Ben ve eminim ki birçok kişi de forumdan hep tek taraflı faydalanma durumunda kaldılar. Umarım bundan sonra, yeniden kuruluşun dinamizminden de cesaret alarak etkileşime katkı sağlamak için, son zamanlarda çeşitliliği artan silah, teçhizat ve gündeme gelen olaylarla ilgili forumda başlıklar açılır.
Bundan sonraki süreçte ‘Yanlış varsa düzelt, eksik varsa tamamla’ düsturu ile yaklaşıp kişileri tartışma konusu yapmazsak, yenisiyle eskisiyle herkes için iştirak etmesi cazip bir forum ortamı oluşacağına inanıyorum.
Aşağıdaki 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz:4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
• Achilles (13-04-2024), ceycey (13-04-2024), Engin055 (13-04-2024), Sabri (12-04-2024)
Sayın üstadlarım bir şey sormak istiyorum.
"Bugünkü mesajlar" bölümünü seçtiğimizde foruma son girişimizle bir önceki girişimiz arasında gönderilen mesajları mı görüyoruz
yoksa gün içinde/son 24 saat içinde gönderilen mesajları mı görüyoruz?
Eski forumda birde "Yeni mesajlar" diye foruma en son iki girişimiz arasında gönderilen tüm mesajları görebildiğimiz bölüm vardı.
Sanki biz tamamını değil de gün içinde gönderilen mesajları görüyormuşuz gibi geldi. Çünkü forum konularında okumadığım mesajlar gördüm.
Yada ben çıkış yapmadan tarayıcıyı kapatıp, tekrar açtığımda kullanıcı adı ve şifre girmeden forumda aktif olarak göründüğüm için olabilir mi?
Saygılarımla...
Yorumları: 785
Konuları: 232
Teşekkür Alındı: 732 mesajda 3,919
Teşekkür Verildi: 1,315
(15-04-2024, 00:41)jfmrk yazdı: Sayın üstadlarım bir şey sormak istiyorum.
"Bugünkü mesajlar" bölümünü seçtiğimizde foruma son girişimizle bir önceki girişimiz arasında gönderilen mesajları mı görüyoruz
Eski forumda birde "Yeni mesajlar" diye foruma en son iki girişimiz arasında gönderilen tüm mesajları görebildiğimiz bölüm vardı.
Sanki biz tamamını değil de gün içinde gönderilen mesajları görüyormuşuz gibi geldi. Çünkü forum konularında okumadığım mesajlar gördüm.
Yada ben çıkış yapmadan tarayıcıyı kapatıp, tekrar açtığımda kullanıcı adı ve şifre girmeden forumda aktif olarak göründüğüm için olabilir mi?
Saygılarımla...
Bugünkü Mesajlar bölümünde son 24 saat içerisinde yazılan mesajlar görünüyor.
Yeni mesajlar bölümü eski forumda vardı.Fakat,yeni versiyonda hata veriyor. Bu nedenle
şu anda faal değil.Hata giderilirse faal hale getirilecek.
Siz çevrimiçi olmadığınız zamanda gelen mesajlar için forumların solundaki yuvarlak bölümler
siyah olur. Bu,okumadığınız mesaj var anlamını taşır.
Aşağıdaki 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz:2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
• jfmrk (15-04-2024), Sabri (15-04-2024)
(15-04-2024, 11:45)ceycey yazdı: Siz çevrimiçi olmadığınız zamanda gelen mesajlar için forumların solundaki yuvarlak bölümler
Bunu öğrendiğim iyi oldu üstadım çok teşekkür ederim.
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
• ceycey (15-04-2024)
02-06-2024, 20:55
(Son Düzenleme: 02-06-2024, 20:55, Düzenleyen: ceycey.)
(15-04-2024, 11:45)ceycey yazdı: (15-04-2024, 00:41)jfmrk yazdı: Sayın üstadlarım bir şey sormak istiyorum.
Saygılarımla...
Bugünkü Mesajlar bölümünde son 24 saat içerisinde yazılan mesajlar görünüyor.
Yeni mesajlar bölümü eski forumda vardı.Fakat,yeni versiyonda hata veriyor. Bu nedenle
şu anda faal değil.Hata giderilirse faal hale getirilecek.
Siz çevrimiçi olmadığınız zamanda gelen mesajlar için forumların solundaki yuvarlak bölümler
Arkadaşlar,"Bugünkü Mesajlar" bölümünün hemen önüne "Son Mesajlar" bölümünü ekledik.
Yeni versiyondaki hata giderildi.Çevrimiçi olunmadığı sürede gelen mesajların tamamını üye
bu bölümde görebilecek.
Arkadaşlar, bilgi paylaştıkça çoğalır. Forumda bir çok arkadaşımızın çeşitli tabanca ve tüfekleri
var. Bizlerin paylaştığı gibi tabanca ve tüfeklerini tanıtır,en azından deneyimlerini yazarlarsa
memnun oluruz.Zira,tabanca alacak olup, ancak youtube videoları dışında bilgi bulamayan
arkadaşlarımız olabilir. Hem onlara yardımcı olmuş oluruz hem de forum işleyişine katkı
sağlarız.
Aşağıdaki 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz:2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
• 1905sss (11-06-2024), Sabri (16-04-2025)
Yorumları: 31
Konuları: 4
Teşekkür Alındı: 29 mesajda 120
Teşekkür Verildi: 34
İnternet servis sağlayıcımı değiştirdim. Nedense tt.com.tr ye giriş yapamıyorum. Hatta 1-2 gündür forum yine gitti zannettim. Ancak bugün tesadüfen VPN ile kullanırken giriş yaptım. VPN'ni kapatınca foruma yine giriş yapamadım. Başına gelen var mı yada nasıl bir yol izleyebilirim.
Sn.Ombra foruma girişlerde bir sıkıntı yok.Servis sağlayıcı firmaya bir mail atıp,sorabilirsiniz.
Sorun muhtemelen onlardan kaynaklanıyor.
|