Anket Hangisi
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Canik Tp-9 SF Mete-S Siyah Mat Pro
62.50%
5 62.50%
Canik Tp-9 Elite-S Combat Tungsten Pro
37.50%
3 37.50%
Toplam: 8 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Canik Tp-9 SF Mete-S Siyah Pro ile Tp-9 Elite-S Combat Tungsten Pro Karşılaştırılması
Rica ederim.

Aynı tabancayı farklı isimlendirme (siyah boyalı veya lak boyalı şeklinde) ile kolluğa 2 ye vatandaşa 3 e satıyorlar.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Direkt gişeye gidip indirimli modelim mke satis linkini acıp bu tabancayı istiyorum dersek memur ne diyebilir ki?
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
Bul
Merhabalar

MKE den 2024 Eylül ayında CANİK MC9 diye gidip CANİK METE SF alan biri olarak veznedeki memur, firmaların standların da bulunan personelin vereceği satış kartına göre işlem yapıyor. (yani personelin insiyatifine kalmışsınız)

Ben MAT Siyah modeli istediğimi söylediğimde, sadece kolluk ve belirli meslek gruplarına satışı yapılabildiğini söyleyip, Mat olmayan modeli sattılar. 

SF METE-S PRO ile ELİTE-S COMBAT PRO modelleri için benim fikrim. satın alma sürecinde bir çok modeli inceleyip, MC9 almaya kara vermiştim, bir kaç inceleme ve atış imkanından sonra, kullanım amacıma ve el yapıma uygun olarak METE SF almaya karar verdim. PRO kisvesi altında belirli aksesuarları uygun fiyatla veriyorlar. Bence buradaki amaç, elinize uygun olan bir model almanız olmalı, ben denemelerim esnasından METE SF ile METE -S modelleri arasındaki, gördüğüm fark METE-S te bulunan tetik emniyetinin bulunduğu yere gelen parmak, daha aşağıda kaldığı için atış esnasında kavrama kontrolü biraz düşüyor. METE SF de ise tetik emniyeti olmadığı için, buradaki parmak boşluğu biraz daha içerde kalıyor ve silah atış esnasında daha düzgün kavranıyor. tabi bu benim kendi el yapım için tespit ettiğim bir fark.

Silah almadan, önce belirttiğiniz modeller bir çok poligon envanterin mevcut, en azından kendinize uygun model bulmak için, gidip deneme  atışış yapıp ondan sonra karar vermeniz.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için TongeL'e teşekkür ederiz.
Bul
[Resim: 5g64vgl.jpg]

[Resim: xmg5f6u.jpg]

Sn.Saidkarabulut,bildiğim kadarıyla tabancaların gövde yükseklikleri farklı.İki tabancayı da
elinize alıp,inceleyin.Eğer ikisi de elinize uygunsa,10.000 TL fark verip combat almaya
gerek yok.Evet tetik farkı var.Fakat, Canik markette 1.000 TL'ye tetik satılıyor.Alıp tetiği
değiştirebilirsiniz.Ben Mete-S'den memnunum.Dört yıl boyunca hiç bir sorunu olmadı.
Adamını bulup mat siyah alabilirseniz harika olur.Tabi bu benim görüşüm.Karar sizin.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Emniyetten evrakım çıktı kısmet olursa 31 Ekimde silahımı alacağım.
Değerlendirmeleriniz ve yorumlarınız katkılarıyla Tp-9 SF Mete-S Mat Siyah Pro almayı kararlaştırdım.
İnşallah MKE'de sıkıntı yaşamadan istediğim modeli alabilirim.

(MKE'de İstediğim modeli bir çifte standarda uğramadan alabilmek için vereceğiniz tavsiye, taktik, yöntemler varsa lütfen paylaşırsanız faydalanmak isterin.)
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için saidkarabulut'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar,

TP-9 Elite-S Combat Tungsten Pro modeli MKE Ankara ve istanbul stoklarında yok maalesef.

CANİK TP-9 SF METE -S Pro mevcut.

Silahı  seçmek ayrı dert, bulmak dert.Mevcut silah yasasından bahsetmeye bile gerek yok.
Bul
(09-11-2024, 20:35)Yarımcalı yazdı: Merhabalar,

TP-9 Elite-S Combat Tungsten Pro modeli MKE Ankara ve istanbul stoklarında yok maalesef.

Silahı  seçmek ayrı dert, bulmak dert.Mevcut silah yasasından bahsetmeye bile gerek yok.

sn Yarımcalı uyarınız için teşekkür ederim.

10 gün önceye kadar TP-9 Elite-S Combat Tungsten Pro modeli İstanbul mağazasında vardı şimdi baktım dediğiniz gibi orda da tükenmiş. 
Ayrıca bir hafta önce Forumdaki arkadaşların değerli yorumlarına istinaden Canik Tp-9 SF Mete-S Siyah Pro modelini Ankara'dan aldım ruhsatımı bekliyorum şimdi.
Bul
(09-11-2024, 21:23)saidkarabulut yazdı:

10 gün önceye kadar TP-9 Elite-S Combat Tungsten Pro modeli İstanbul mağazasında vardı şimdi baktım dediğiniz gibi orda da tükenmiş. 
Ayrıca bir hafta önce Forumdaki arkadaşların değerli yorumlarına istinaden Canik Tp-9 SF Mete-S Siyah Pro modelini Ankara'dan aldım ruhsatımı bekliyorum şimdi.

Sn Saidkarabulut yeni tabancanız hayırlı olsun. Bende Canik Sf Mete-S modelini kullanan birisi olarak yorumlarımı forumda belirtmiştim. Pro versiyonda bulunan tüm aksesuarlar benim elimde mevcut ancak inanın çoğu zaman kutuda duruyor. En sade hali ile taşımak benim için çok daha kolay. Bana göre Canik tarafından yapılan en yalın ve güzel tabancayı tercih etmişsiniz güle güle kullanın
Bul
(17-11-2024, 18:26)Osmancan3807 yazdı:
(09-11-2024, 21:23)saidkarabulut yazdı:

Sn Saidkarabulut yeni tabancanız hayırlı olsun. Bende Canik Sf Mete-S modelini kullanan birisi olarak yorumlarımı forumda belirtmiştim. Pro versiyonda bulunan tüm aksesuarlar benim elimde mevcut ancak inanın çoğu zaman kutuda duruyor. En sade hali ile taşımak benim için çok daha kolay. Bana göre Canik tarafından yapılan en yalın ve güzel tabancayı tercih etmişsiniz güle güle kullanın

Sn. Osmancan3807 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aldığım tarihte silah ve diğer ekipmanları ayrı ayrı alınca Pro paketten bayağı fazlaya mal oluyordu ondan dolayı öyle bir tercih yaptım. Bugün ne alırsan yarından ucuza mantığı biraz işledi. muhtemelen 1 yıl sonra sadece silah o fiyat olacaktır. 

Müsaadenizle benim sormak istediğim başka bir konu var. 

Mecanik MO1 red dot çıktı kutudan. Red dot'un işaretleyicisi kesinlikle yuvarlak nokta şeklinde değil fotoğrafını çekip yüklemek istiyorum ama fotoğrafta tam yuvarlak çıkıyor. gerçekte ise kalemle ufak bi alanda yapılan karalama gibi görünüyor, bu normal mi?

[Resim: sgo3fyx.jpg]
Bul
(17-11-2024, 22:50)saidkarabulut yazdı: Müsaadenizle benim sormak istediğim başka bir konu var. 

Mecanik MO1 red dot çıktı kutudan. Red dot'un işaretleyicisi kesinlikle yuvarlak nokta şeklinde değil fotoğrafını çekip yüklemek istiyorum ama fotoğrafta tam yuvarlak çıkıyor. gerçekte ise kalemle ufak bi alanda yapılan karalama gibi görünüyor, bu normal mi?

Fotoğrafta normal çıkıp, siz karalama gibi görüyorsanız, sizde de benim gibi astigmat var, bir göz muayenesi yaptırsanız iyi olur  Cool
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi