MKE'DEN EN SON HABERLER
Merhabalar.

MKE sitesinde şöyle bir duyuru yapılmış.

[Resim: 040820252114494KKCN0P9ZMV36HD7J5HU.jpg]

Silah daha önce aşağıdaki başlıkta konuşulmuştu

MKE yivli av tüfeği KANS

Saygılarımla
75BΩ - G43X - 686/3 -  USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
.308 Win kalibre yerli soft point mühimmat beklentisine cevap Turan firmasından gelmiş. 

150 grain. Yakın tarihte 165 veya 180 grn çeşidi de çıkacakmış. 

[Resim: 1358]
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Can sıkıntısından videolara bakarken yeni bir markanın tanıtım videosuna denk geldim.Galiba bu firmada sadece polimer olarak piyasaya girecek.Yakın zamanda satışa çıkacak galiba.Onun için bu konu başlığında paylaştım.
https://youtu.be/SmBDlRSOpFc?si=py3Ljw7j2OYotfaD
Bul
Silahı tokatlama konusunda ar-ge ye önem vermişler gibi görünüyor Smile
Bul
Nedense aşırı taktikal arkadaşın aksesuarlarına bakmaktan silaha odaklanamadım. O bilekteki yivli fişekleri ne alaka, konuyu hiç çözemedim.

Görüldüğü kadarıyla yeni bir klon geliyor. falancalarla geliştirdik diye biraz daha pahalı itelemeye çalışabilirler , ammaaaa görünüşte kilidi daha kolay açılan bu tabancadan, bu doymuş ve hatta taşmış piyasaya kaç adet satacaksınız. Videoyu izleyince hedef kitlenin işten anlayanlar olmadığı anlaşılıyor. Teknik bir takdim yok. Yurtdışı hedeflenmişse, daha önce bir yerli firmamızın bedavadan az pahalı ve Glock uyumlu tabancasıyla köşeyi tuttuğunu da hatırlatalım. Neyseee, eğlenceli oluyor. Bu da bir şeydir, en azından şimdikiler biraz kafa yoruyor.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Pinus'e teşekkür ederiz.
Bul
Bu ilgili videodaki arkadaşı tanıtım yaptığı bir videoda, (SAR38) TOPLU tabancada dolu halde Cowboy edası ile dolu silahı parmağında döndürdüğü için güvenlik uyarısında bulunan bir yorum yaptım, yorumu silmişler.

Her tanıttıkları silahı çok güzel diye yağlayıp ballamaktan başka yaptıkları pek bir şey yok. Piyasada bulunan firmalardan para kazanmayı hedefleyen Tüm Taktikalci tiplerin hepsi neredeyse birbirinin kopyası.

Bunların videolarını izlemek bile insanı soğutuyor, halbuki Osman Ortaç hocam eskiden her hafta bir video atsın diye dört gözle bekler bir şeyler öğrenmek için can atardık.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için TongeL'e teşekkür ederiz.
Bul
(02-09-2025, 21:55)TongeL yazdı: Bu ilgili videodaki arkadaşı tanıtım yaptığı bir videoda, (SAR38) TOPLU tabancada dolu halde Cowboy edası ile dolu silahı parmağında döndürdüğü için güvenlik uyarısında bulunan bir yorum yaptım, yorumu silmişler.

Her tanıttıkları silahı çok güzel diye yağlayıp ballamaktan başka yaptıkları pek bir şey yok. Piyasada bulunan firmalardan para kazanmayı hedefleyen Tüm Taktikalci tiplerin hepsi neredeyse birbirinin kopyası.

Bunların videolarını izlemek bile insanı soğutuyor, halbuki Osman Ortaç hocam eskiden her hafta bir video atsın diye dört gözle bekler bir şeyler öğrenmek için can atardık.

Yorumun silinmesi konusunda yalnız değilsiniz Sn Tongel  Smile

Glock Gen5 tabanca tanıtımı vardı bu arkadaşların, anlatılan 'Glock Glock'tur' idi.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Yazık günah deve kuşları bile ara sıra kafayı çıkarıp etraflarına bakıyorlar bunlar hiç mi piyasada kaç tane Glock klonu var, pazar payı var mı bakmıyorlar.
Bilinçsizce açılan bu fabrikalar yarın öbür gün el altından ruhsatsız silah satmaya başlayarak önemli bir Milli güvenlik sorununa dönüşecek.
si vis pacem, para bellum
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.Actionman,aslında bu dediğinizi en sonki prohunt fuarına gidip bir sürü firmanın silah yaptığını gördüğümde düşünmüştüm.Çoğu silahın kalitesi kurusıkılardan bile kötüydü.Aklıma tek gelen ,heralde dedim illegal olan işlerini legal gibi göstermektir diye düşünmüştüm.Yoksa kimse o silahlara ruhsat parasına kıyıp sahip olmak istemez.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul
Malesef silah ruhsatları acınacak durama geldi. Vatandaş bundan sonra malesef hep kaçak silaha yönelecek. Acınacak ağlanacak bir durum. Bir çok kişi silahlarını satmaya başladı. Bu artık işin içinden çıkılmaz bir durum oldu. Bu durumun düzeleceğine de hiç inancım yok.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için pincirs'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi