Yorumları: 7
Konuları: 0
Teşekkür Alındı: 6 mesajda 9
Teşekkür Verildi: 25
(04-06-2024, 00:02)blacksea yazdı: (03-06-2024, 18:13)Mahoni07 yazdı: 4-İthal yivsiz silahlarda Benelli, Wincherster, Remington ve Kel Tec vardı. Benelli ve Winchester incelemeye izin vermiyorladı. Remington ve Kel tec i inceleme fırsatı var idi. Youtube yorumlarında dedikleri gibi kozmetik olarak narin ama malzeme kalitesi olarak güzeldi. Osmanlı savunma standında HS pro Ve Pro 11 2 tabancalarda vardı. HS pro 11 boyut ele oturuş ve kapasite (15+1) olarak çok beğendim. Glock mu HS mi derseniz HS derim.
Osmanlı Savunma'nın sahibi ve forumumuz kullanıcılarından Sn Hasso1 her zamanki gibi kullanıcı dostu yaklaşımı ile fuardaydı.
Diğer ithal markalar tüfekleri kilit altında tutarken Remington modelleri kilit bir yana, tel ile bile bağlı değildi. 870 incelemek isteyenler için iyi bir deneyimdi. Ben de V3 Tactical modelini ilk defa canlı inceleme fırsatı buldum ve çok beğendim. V3 Tactical'ın bizde çok tutulan Beretta 1301'den geride kalacak bir tüfek olmadığı kanısındayım, ilk izlenim olarak.
Evet Sn Blacksea haklısınız Sn Hasso1 bey herkes ile ilgilenmeye çalısıyordu.Unutmuşum Red dot konusunda Holosun marka reddotlarda diğer fuardaki markalara göre kalitesi odaklaması bir adım önde idi .Stantdaki Muhammed bey bıkmadan usanmadan tum sorulara cevap veriyordu.Diğer stantlarda hak getire özellikle Vortex standında birini bulmak çok zordu.
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Mahoni07'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Mahoni07'e teşekkür ederiz.
• blacksea (06-06-2024)
Yorumları: 8
Konuları: 0
Teşekkür Alındı: 9 mesajda 42
Teşekkür Verildi: 0
(06-06-2024, 14:57)Mahoni07 yazdı: (04-06-2024, 00:02)blacksea yazdı: (03-06-2024, 18:13)Mahoni07 yazdı: 4-İthal yivsiz silahlarda Benelli, Wincherster, Remington ve Kel Tec vardı. Benelli ve Winchester incelemeye izin vermiyorladı. Remington ve Kel tec i inceleme fırsatı var idi. Youtube yorumlarında dedikleri gibi kozmetik olarak narin ama malzeme kalitesi olarak güzeldi. Osmanlı savunma standında HS pro Ve Pro 11 2 tabancalarda vardı. HS pro 11 boyut ele oturuş ve kapasite (15+1) olarak çok beğendim. Glock mu HS mi derseniz HS derim.
Osmanlı Savunma'nın sahibi ve forumumuz kullanıcılarından Sn Hasso1 her zamanki gibi kullanıcı dostu yaklaşımı ile fuardaydı.
Diğer ithal markalar tüfekleri kilit altında tutarken Remington modelleri kilit bir yana, tel ile bile bağlı değildi. 870 incelemek isteyenler için iyi bir deneyimdi. Ben de V3 Tactical modelini ilk defa canlı inceleme fırsatı buldum ve çok beğendim. V3 Tactical'ın bizde çok tutulan Beretta 1301'den geride kalacak bir tüfek olmadığı kanısındayım, ilk izlenim olarak.
Evet Sn Blacksea haklısınız Sn Hasso1 bey herkes ile ilgilenmeye çalısıyordu.Unutmuşum Red dot konusunda Holosun marka reddotlarda diğer fuardaki markalara göre kalitesi odaklaması bir adım önde idi .Stantdaki Muhammed bey bıkmadan usanmadan tum sorulara cevap veriyordu.Diğer stantlarda hak getire özellikle Vortex standında birini bulmak çok zordu.
Sn.Mahoni07 forum içerisinde gezerken yazını gördüm. Öncelikle sorulara cevap vermekten bıktığım bir ana gelmediğiniz çok şanslıyım

Fuarlar bizim için gerçekten çok yorucu ve tekrarlayıcı bir süreç olarak geçiyor. Normalde her sene Vortex Optics standında yer alırken bu sene gelmiş olan yeni ürünler sebebiyle Vortex standını ihmal etmek zorunda kaldım ve Hasan bey ile birlikte fuarda yer aldık. Bu gerekçeler sebebiyle Vortex standında yaşadığınız tecrübe adına şahsen üzgün olduğumu ifade etmek isterim. Umarım bir sonraki Prohunt fuarında ihmal edilen kısımları fazlası ile telafi edebiliriz.
Saygılarımla
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için BalistikMarket'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için BalistikMarket'e teşekkür ederiz.
• TA1ILO (26-07-2024)