Tabancalarımız
[Resim: IMG-6642.jpg]

Tüm forum üyelerine iyi pazarlar...
[+] 20 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Aquila54'e teşekkür ederiz.
Bul
Değerli dostlar, HS H11 (Springfield Hellcat) tabancam ile poligonda yaptığım 20 metre atışlarını sizlerle paylaşmak istedim. İyi seyirler. 

Beretta 1301 Tactical
Hs H11 (Springfield Hellcat)
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Zobnan'e teşekkür ederiz.
Bul
bunlar da benimkiler...

hepinize selamlar saygılar...

[Resim: IMG_6093_2.jpg]

[Resim: IMG_6043_2.jpg]
Glock 19 + Holosun SCS MOS, Beretta 92FS, Springfield Garrison SS 45 ACP, Benelli M4, Keltec KSG 410
[+] 15 kullanıcılar diyor Bu gönderi için yavuzg'e teşekkür ederiz.
Bul
(02-09-2025, 00:00)yavuzg yazdı: bunlar da benimkiler...

Benim açımdan tam anlamıyla en ideal dörtlüyü bir araya getirmişsiniz. Ben de alsam tam bu dörtlüyü alırdım. İmrendim. Güzel günlerde kullanın.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ibrahimo'e teşekkür ederiz.
Bul
(02-09-2025, 00:00)yavuzg yazdı: bunlar da benimkiler...

Merhaba Sayın Yavuz,
Glock silahınızda sanırım Holosun SCS reddot takılı. Bu reddotu bende almayı düşünüyorum. Ancak tereddütlerim var. Hedef bulması nasıl, rahat mı? Güneş enerjili pil sistemi nasıl ? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? En sevdiğiniz yönü ve en sevmediğiniz yönü nedir? Nereden temin ettiniz? Faydalı buluyor musunuz? Bu reddot ile ne kadar atış yaptınız, atışlarınız kaç metreye ve isabeti nasıldı? Reddotsuz atışlarınız ile bu reddot takıldıktan sonraki atışlarınızda ne gibi farklılıklar oldu ? Bu reddotu önerir misiniz, fiyatının hakkı bir ürün mü ?
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Themis'e teşekkür ederiz.
Bul
Evet reddot holosun scs mos. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve sanırım 700 üzeri atış yapmışımdır, sıfırı bozulmadı (mavi loctite ve tork ayarlı tornavida ile vidalamıştım). Pilsiz çalışıyor, 3 aydır kapatmadım bile  hep açık Smile Bu reddot'ın bir diğer özelliği de standart gez ve arpacığı değiştirmenize gerek kalmadan onları da hala görebiliyor olmanız (co-witness). Yani bir sebeple reddot bozulursa veya sadece kapatırsanız bile normal nişangahları rahatça görebildiğiniz için hala normal nişan alabiliyorsunuz... ben bazen öyle de atış yapıyorum normal nişana paslanmayayım diye

Reddot ile atışlarım daha iyi. Hem çabuk hedef bulabildiğiniz için hzılı atışlarda başarım daha iyi hem de uzak mesafe hedef için "dot" yeterince ince olduğundan hedefi de net görebiliyorsunuz. Ben ışığı kısık ayarda ve dot'ı da nokta modunda çalıştırıyorum hep. Normal arpacıkla uzak mesafe vurmak zor glock'la, en azından benim açımdan, hedef arpacağın arkasında kalıyor Smile Yaşı benim gibi gözleri de eskisi gibi olmayanlar için dot çok yardımcı oluyor...   

Bu arada hep reddot diyoruz ama holosun bu modelde yeşil led kullanmış. enerji tasarrufu için. Şu ana kadar sevmediğim bi tarafını görmedim. Kimileri açık olmasından dolayı tercih etmeyebilir ama benim açımdan bir sorun değil, karda yağmurda açık reddot kapalı gibi güvenilir olmayabilir elbette...

Bunun dışında glock MOS için özel üretildiğinden yan desenleri bile silahın bir parçasıymış hissi uyandıyor... Wink Bu reddot'ı çok seviyorum ve MOS Glock'u olanlara/alacaklara şiddetle tavsiye ederim...

balistikmarket.com dan aldım...
Glock 19 + Holosun SCS MOS, Beretta 92FS, Springfield Garrison SS 45 ACP, Benelli M4, Keltec KSG 410
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için yavuzg'e teşekkür ederiz.
Bul
Ağır bakım  Rolleyes çalışması:

[Resim: 54765224416_8efd0613e8_b.jpg]
[+] 12 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul

Buda benden olsun Türkiye de benim bildiğim başka yok CZ75 B SA ve KIZAGAN MULTİTOOL
[img][url=https://hizliresim.com/20nacu0][Resim: 20nacu0.jpeg]
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için KPZ53'e teşekkür ederiz.
Bul
Herhalde bir kaç yıl sonra bu görüntü kalmayacak gidişat onu gösteriyor 
[img][url=https://hizliresim.com/152cwsz][Resim: 152cwsz.jpeg]
[+] 13 kullanıcılar diyor Bu gönderi için KPZ53'e teşekkür ederiz.
Bul
Photo 
Merhaba , yıllar yıllar sonra hem tasıma ruhsatlı silah alabilmemin hem yeni ruhsat harcından kıl payı yırtmanın mutlulugunu yasıyorum . Sevgili CZ P-01 Omega'm gelmiştir .

Saygılarımla

[Resim: 1-1.jpg]" alt=[Resim: 1-1.jpg]>

[Resim: 2-2.jpg]" alt=[Resim: 2-2.jpg]>

[Resim: 3-3.jpg]" alt=[Resim: 3-3.jpg]>
[+] 16 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Vamp2'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi