ATA ARMS CY TAKTİK
Merhaba,

Ata Arms CY Taktik modeli tüfeğin sökme-takma-temizlik-bakım gibi konularında yardımcı olabilecek birileri var mıdır? Maalesef bu tüfek ile ilgili atış ve genel bilgilendirme dışında eğitici video bulmak mümkün değil. Tüfeğin kutusundan çıkan manuel zaten tüfeğe ait değil başka bir modele ait! Youtube'da bazı kullanıcıların çektikleri videolar var ama hem anlatım hem de çekim açıları vasat maalesef.
Bul
Web sitesinde kullanım kılavuzları var. Belki sizin tüfeğinizin de vardır. Bir bakın isterseniz.

https://www.ataarms.com/tr/destek/
Bul
(24-05-2024, 17:58)1905sss yazdı: Web sitesinde kullanım kılavuzları var. Belki sizin tüfeğinizin de vardır. Bir bakın isterseniz.

https://www.ataarms.com/tr/destek/

Maalesef sadece CY modelinin kullanım kılavuzu var sitelerinde; CY Taktik modeline ait bir kullanım kılavuzu göremedim.
Bul
(24-05-2024, 17:12)doberlengo yazdı: Merhaba,

Ata Arms CY Taktik modeli tüfeğin sökme-takma-temizlik-bakım gibi konularında yardımcı olabilecek birileri var mıdır? Maalesef bu tüfek ile ilgili atış ve genel bilgilendirme dışında eğitici video bulmak mümkün değil. Tüfeğin kutusundan çıkan manuel zaten tüfeğe ait değil başka bir modele ait! Youtube'da bazı kullanıcıların çektikleri videolar var ama hem anlatım hem de çekim açıları vasat maalesef.

CY ile CY Taktik temel olarak aynı tüfek olsa gerek. Aşağıdaki videolarda tüfeğin sökülüp takılması gösteriliyor. İşlem esnasında özellikle takıldığınız bir yer var mı bilemiyorum ama aşağıdaki videolar yardımcı olur.

CY

CY Taktik

CY
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Tekrar merhaba,

Öncelikle video tavsiyeleriniz için teşekkürler; fakat cy ve cy taktik tam olarak aynı mekanizmaya sahip değiller bildiğim kadarıyla; zaten cy taktik kutusunun içinden çıkan cy manueli ile tüfeği sökmeye çalıştığınızda belli bir noktada ayrıştığını görebiliyorsunuz.

Ateşli bir silah olduğu için bence başka bir silahın manueline göre bu tüfeği söküp takıp kullanmak çok riskli; Allah korusun ki en ufak bir hata çok kötü sonuçlara sebebp olabilir.

Tolga Bahar'ın çektiği video belki de tek örnek CY Taktik temizlik ve söküp takma işlemi için ama maalesef kamera açıları çok net değil ve sökme işleminin her aşamasını göremiyoruz.

Para verip aldığım bir ürünün nasıl sökülüp takılacağını da bir kullanıcıdan değil direkt olarak firmanın kendi uzmanlarından görmek isterim doğal olarak.

Ata Arms'a konuyla alakalı bir mail yazdım ama maile dönme zahmetine bile girmediler ne yazık ki.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi