Kaybettiklerimiz
Eski forumun kurucularından üstadımız emekli özel harekat polisi Ahmet Hayaloğlu'nu (xlcod3r) 15.8.2021 tarihinde Covid nedeniyle kaybettik.
Yakından tanıma fırsatını bulduğum, ülkemizin ateşli silahlar konusunda bilgi sahibi insanlar arasında ilk 10 içerisinde diyebileceğim,
mert, düzgün, yurtsever bir insandı. Ahmet Abi'mizi rahmetle anıyor ve ışıklar içerisinde yatsın diyorum.

[Resim: iim9s0s.png]
[+] 28 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Ebediyete intikal eden değerli Ahmet ağabeyimizi saygı ve sevgi ile her fırsatta yad ediyoruz. Son veda mesajı da hayatını yaşadığı çizgide, mert bir insana en çok yaraşır şekilde idi. Rabbim mekanını cennet eylesin. Geride kalan sevenlerine sabır ve sağlıklı uzun ömürler bahşetsin.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için turkmenoglu'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın Ali Kozanoğlu (Huysuz İhtiyar) üstadımızı saygı ve rahmetle anıyorum.

(24-02-2024, 20:26)ceycey yazdı: Eski forumun kurucularından üstadımız emekli özel harekat polisi Ahmet Hayaloğlu'nu (xlcod3r) 15.8.2021 tarihinde Covid nedeniyle kaybettik.
Yakından tanıma fırsatını bulduğum, ülkemizin ateşli silahlar konusunda bilgi sahibi insanlar arasında ilk 10 içerisinde diyebileceğim,
mert, düzgün, yurtsever bir insandı. Ahmet Abi'mizi rahmetle anıyor ve ışıklar içerisinde yatsın diyorum.

[Resim: thumbnail-IMG-2975-1.png]

Adam gibi adamdı rahmetli, emekli edildikten sonra maddi sıkıntıya düşmüştü. Engin bilgi birikimi ile silah eğitimi vermesini önerdiğim zaman  bana kimin devlete silah sıkacağını bilemem onun için sivile eğitim vermem demişti.
[+] 11 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Osman Ortaç'e teşekkür ederiz.
Bul
Allah gani gani rahmet eylesin, ruhu şad olsun üstadımızın.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Batum1923'e teşekkür ederiz.
Bul
Ahmet abinin beğendiğim bir fotosunu paylaşıp kendisini anmak isterim. Bu fotoyu Ahmet Abi Facebooka koyduğunda beğenmiş üzerine biraz sohpet etmiştik. Fotoğrafı çeken kişiyi bilmiyorum, buradaysa ve itiraz ederse kaldıralım.

[Resim: ahmet-xlcoder.jpg]
[+] 12 kullanıcılar diyor Bu gönderi için nutkey'e teşekkür ederiz.
Bul
Ahmet Abi'nin CZ75 beylik tabancası vardı. O kadar çok kullanmıştı ki tabancanın boyası tamamen gitmişti.
Tabancasıyla dalga geçer,"Damascus" derdi. Ustalara çok güvenmezdi. Israrlarımıza dayanamamış, nihayet krom kaplatmıştı.
Sonra da "Yav ben niye bugüne kadar beklemişim? demişti. Nurlar içinde yatsın.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Arkadaşlar, yıllardır Ankara,Yenimahalle'de av bayiliği yapan Anıl Silahçılık'ın sahibi
emekli polis memuru Abdul Kadir Çetiner'i kaybettik.
Cenazesi yarın cuma namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecektir.
İyi bir insan, düzgün bir esnaftı. Allah rahmet eylesin. Nurlar içerisinde yatsın.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Ne güzel düşünülmüş bir konu.

Sayın Ahmet beyi, çok tanımak istemiştim. Kısmet olmadı, ne diyeyim.
Allah CC. tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Makamları Ali, mekanları Cennet olsun.
Saygılarımla.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için karabasan'e teşekkür ederiz.
Bul
(29-02-2024, 11:54)nutkey yazdı: Ahmet abinin beğendiğim bir fotosunu paylaşıp kendisini anmak isterim. Bu fotoyu Ahmet Abi Facebooka koyduğunda beğenmiş üzerine biraz sohpet etmiştik. Fotoğrafı çeken kişiyi bilmiyorum, buradaysa ve itiraz ederse kaldıralım.

[Resim: ahmet-xlcoder.jpg]

Ben çekmiştim, hiç bir problem yok. Allah gani gani rahmet eylesin.
Saygılarımla
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için turkmenoglu'e teşekkür ederiz.
Bul
Mekanı cennet olsun...Allah sevenlerine sabır versin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi