Bir glock 19 hikayesi
Sayın Bvrak,

Satın aldığınız linki paylaşırsanız belki almak isteyen forumdaşlar olabilir,bende bir bakmak isterim,kabzeyi büyütmeden kamburdan kurtulmanın tek yolu sanırım biraz traşlatmak o bölgeyi,güzel yapabilecek 1-2 usta buldum,red dot için sürgüyüde açtırmak istiyorum,bakalım biraz daha oynayacağım herhalde glock 19 la,hellcat pro(vortex defender red dot ile)hala daha taşımaya uygun geliyor.
Saygılarımla.
Bul
(20-05-2024, 21:55)Bvrak yazdı: Merhaba Sn.Achilles

Forumdaki ilk post'um buraya nasipmiş. 
Glock 48 kabzesinin elime biraz ince kalkmasından dolayı ardıl atışlarda tutuşumun bozulduğunu fark edince back strap aramaya başladım. Malum 48 de kutudan çıkmıyor. ABD de bir 43x kullanıcısı geliştirip 3d üretip satmaya başlamış yorumlarda iyi olunca getirdim. Amaç kabzeyi elime göre biraz büyütmek iken kamburdan da kurtuldum. İlk şarjör atışta sizin muzdarip olduğunuz Glock kamburunun ne kadar konforsuz olduğunu o zaman anladım. Saygılar

Sn.Bvrak,mesajınız gözümden kaçmış. Bir arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor.Parçayı satın
alabilmek için link veya site ismi paylaşabilir misiniz?
Bul
(13-05-2024, 19:52)Achilles yazdı: Glock 19 son hali.

Glock performans tetik takdırdım.

Gez arpacık değiştirdim.

Kunduz kuyruğu takıldı.

[Resim: IMG-1475.jpg] Blush

[Resim: IMG-1467.jpg]
[Resim: IMG-1469.jpg]

[Resim: IMG-1473.jpg]

[Resim: IMG-1470.jpg]

Üstad merhabalar, yarım kunduz kuyruğunu nereden edindiniz aceba? link yada bir site adı mevcutmu teşekkürler
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için neslikagan'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın neslikagan,

Kutusunda gelen medium sırtlığı tam pimlerin altından kestirip sonrasında alt kısmını biraz traşlattım.

Yakında komple bir boya ve dizayn işinede girişeceğim bakalım hayırlısı.

Saygılar.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
(02-06-2024, 21:39)Achilles yazdı: Sayın Bvrak,

Satın aldığınız linki paylaşırsanız belki almak isteyen forumdaşlar olabilir,bende bir bakmak isterim,kabzeyi büyütmeden kamburdan kurtulmanın tek yolu sanırım biraz traşlatmak o bölgeyi,güzel yapabilecek 1-2 usta buldum,red dot için sürgüyüde açtırmak istiyorum,bakalım biraz daha oynayacağım herhalde glock 19 la,hellcat pro(vortex defender red dot ile)hala daha taşımaya uygun geliyor.
Saygılarımla.

(05-06-2024, 09:23)ceycey yazdı:

Glock 48 kabzesinin elime biraz ince kalkmasından dolayı ardıl atışlarda tutuşumun bozulduğunu fark edince back strap aramaya başladım. Malum 48 de kutudan çıkmıyor. ABD de bir 43x kullanıcısı geliştirip 3d üretip satmaya başlamış yorumlarda iyi olunca getirdim. Amaç kabzeyi elime göre biraz büyütmek iken kamburdan da kurtuldum. İlk şarjör atışta sizin muzdarip olduğunuz Glock kamburunun ne kadar konforsuz olduğunu o zaman anladım. Saygılar

Sn.Bvrak,mesajınız gözümden kaçmış. Bir arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor.Parçayı satın

Özür dilerim mesajı görmemişim. Rapid Engineering -Beavertail diye aratınca çıkyor. Amazon linkini aşağıya bırakıyorum. Bu arada benim aldığım versiyonu arkadaş geliştirmiş. Pim deliği ve pim eklemiş kutusuna. Böyle daha iyi bir ürün haline gelmiş. Ben dramelde kendim pim deliği açtım tetiği sökmem gerektiğinde yapıştırmakla uğraşmamak için.

https://www.amazon.com/Generic-Rapid-Eng...C1TX3?th=1

Yeni haliyle youtube videosu

https://youtu.be/FucPHycnTZs?si=cvLGewEoSd9VaRrk

(05-06-2024, 09:23)ceycey yazdı:

Kusura bakmayın yeni gördüm. Bir üstteki postta detayını verdim şimdi..
Glock 48 & Beretta 1301 Tactical
Silah Sever Aile Babası
Bul
Son hali.

[Resim: IMG-4140.jpg]
[Resim: IMG-4138.jpg]
[Resim: IMG-4137.jpg]
[Resim: IMG-4122.jpg]
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi