Canik TTI Combat
Öncelikle size nasıl hitap edeceğimi bilemediğimden,forum isminizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Smile
Tabi sizin bileceğiniz iş, benimkisi sadece tavsiye.

Stoeger STR-9 güvenilir ve kalitesini kanıtlamış bir tabanca.Hakkında herhangi bir şikayet
duymadım.Bence Stoeger ülkemizde üretilen en iyi  3 markanın içerisinde.
Combat TTI daha yeni üretilmeye başlandı.Mutlaka bazı sorunları olacak ve zamanla
bunlar düzeltilecektir. Stoeger'i yeni almışsınız,değişitirmeniz için hiç bir neden yok.
Beş yıl bitince Combat'ın durumu da belli olur. O zaman düşünürsünüz.Stoeger ile devam
edin derim. Saygılar.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın ustadlarimiz gerekli açıklamayı yapmış haddim olmayarak bir kısa da kendi yorumumu yapmak istiyorum.
Modelin adında her ne kadar Combat geçse de modelin tasarımı tetigi igne sistemi magvelli ve kompensatoru dahil atış için tasarlanmış bir model bu model combat yani 5 6 metreden can hisras kendini savunmak icin tasarlanan combat tabancasi değil.
Combat bir diger değişle hizmet tabancalarinin tetigi ve ignesi bu kadar hassas olmaz silahin kontrolü daha cok kullanıcı da olur.
Silahin ağırlığı mumkun mertebe hafif tutulur yakin mesafede atis yapilacagi icin geri tepme ve isabette on planda tutulmaz. Tutulursa ağırlaşır.
Peki modelin adi niye combat, Taran Tactical John Wick için bu  tasarimi sundu. Filminde etkisiyle silah meşhur oldu. Simdi de Heat 2 için benzer bir silah kullanıyorlar.
Ozetle bu tabanca kisisel savunma Combat Pdw artik hangi terimi kullanalım oyle bir tabanca değil.

Guvenlik onleminin oldugu poligon parkur tabancasi.
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Shepherd'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.Ceycey verdiğiniz kıymetli cevap için teşekkür ederim. Açıkçası bu soruyu sorma nedenim insanların belli bir popülaritenin peşinden giderek kendi ihtiyacı dışında tabancaları alıp sonrasında pişmanlık duyuyor olmasıdır. Atıcılıkla zerre alakası olmayan ayda yılda bir poligona gidip atış yapacak arkadaşlarımızın reklamlarla göz önünde tutulan silahlara yönelip sırf herkesçe popüler olduğu için tercih edip kendilerine uymadığını gördüklerinde  hayal kırıklığına uğramaları üzerine benden kat kat daha deneyim sizin gibi kıymetli abilerimizin bizzat kendisinden okumalarını istemem. Ne amaçla silah alacağımızı bilmeden herkesin ağzında dolanıyor diye silah alınmaz. Bütün ihtiyaçları karşılayan tek bir tabanca dünya üzerinde yoktur. Bir çok ihtiyaca hizmet edenler olsa da bunca farklı kullanım ihtiyacını karşılayan tek bir tabanca yoktur. Bu sorunun temel nedeni de sanıyorum ki ülkemizde silaha ulaşmanın zorluğu nedeniyle tek tabancadan her şeyi yapmayı bekleme algısı.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ERABEK'e teşekkür ederiz.
Bul
(04-07-2024, 01:11)AtAvratSilah yazdı:
(31-05-2024, 21:19)ceycey yazdı: Arkadaşlar, bugün ufak bir iş için MKE'ye gittim.Yerli standların yanından geçerken 
birinde bir kalabalık gördüm.Baktım,Canik Yurt Savunma bölümüydü.Merak edip,içeriye
zor da olsa girdim.Meğer TTI Combat gelmiş,millet de tabancaya bakmaya gelmiş. 
Bu arada,tabancanın tasarımı CANiK AR-GE, Taran Butler ve TTI tasarım ekibi tarafından
yapılmış.John Wick'in yeni filminde bu tabancanın da kullanılacağı söyleniyor.

https://m.youtube.com/shorts/8VccW4RpnAg
Öncelikle herkese selamlar, konuyu açtığınız için de teşekkürler. Yakın zamanda uzun araştırmalar ve bir kaç poligon atışından sonra değerli büyüklerimizin de tavsiyesi üzerine polimer silah tercihimi Stoeger STR-9 Tungsten’den yana kullandım. Üretimi 2022-2023 tetik güncel bir kaç güncelleme yapılmış bir ürün. Atımı sert bir silah ama model renk ve taşıma olarak sempatik, toplam kalite algısı yüksek uzun süre kullanacağım bir silah. Sürekli önüme her yerde TTI çıkmaya başlayınca kafam da bir acaba oluştu. Sadece deneyim paylaşımı ve tavsiyelerinize ihtiyaç duyduğum için sizlere de danışmak istedim. Gerçekten 10/10 bir silahmıdır yoksa biraz magazin ve olayın pazarlama boyutuda işin içindemidir. Kafamı ne yana çevirsem orada TTI Combat’ı görür oldum. Bir süre sonra algı ihtiyaca çeviriyor kendisini şeytana uymalımıyım yoksa polimerde Stoeger STR-9 Tungsten ile devam mı etmeliyim. Smile değerli paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

STR9 sahibiyim ben de. Birçok modeli poligonda test ettim. Sizin gibi çokça araştırıp STR9 aldım. Rüzgar gibi esip geçen popülist söylem ve dönemlere her zaman kuşkuyla bakıyorum. Canik reklam/pazarlama konusunda süreci iyi yönetiyor. Bu da beni düşündürüyor. Bence Stoeger'le devam edin.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
Bul
TTI Combat' ı muhtelif zamanlarda kullanan ve inceleyen biri olarak evet gerçekten sn.ceycey'in de dediği gibi çok yakışıklı ve albenisi çok yüksek bir silah. Hatta ilk çıktığında ciddi ciddi almayı düşünüyordum. Daha sonra kendi atış kriterlerlerime uygunluğu konusundaki değerlendirmem sonucu Rival-S aldım. TTI Combat bence kaliteli bir 115 gr fişek ile tam bir performans silahı olabilir. Zira yurdum fişeklerinde kompensatör hayal edilen şahlanma kontrolü beklentisinden biraz uzak kalıyor.
Saygılarımla...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi