En Son Ne Aldınız?
Selam,

Yakın zamanda 9 mm ve .410 snap caps ( tetik düşürücü ) satın aldım. Bir de senelerdir çok severek kullandığım Pachmayr Decelerator dipçik pedini ( darbe sönümleyici ped ) tekrar gördüğümde bir tane de ondan satın aldım.

[Resim: 20240522-130432.jpg]
[Resim: 20240522-130535.jpg]
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için 1905sss'e teşekkür ederiz.
Bul
Yeni bir tabanca aldım. Yavuz 16 Classic
[img][Resim: Whats-App-G-rsel-2024-07-05-saat-15-12-18-a8522ebc.jpg]
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Osmancan3807'e teşekkür ederiz.
Bul
Dağlıoğlu FD63
Ağırmış ya..  Blush
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Ziyaretçi'e teşekkür ederiz.
[Resim: eyodge3.jpg]

[Resim: 373t2sz.jpg]

En son CANİK RİVAL-S ve MO 3 optik aldım. 
(önizleme de fotolar çift görünüyor fakat sorunu çözemedim. Bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Mehmet06'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn.mehmet06 hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Resimler büyük olmuş, yeniden yükledim.SSS bölümünde resimlerin nasıl yükleneceği ve
boyutları anlatılıyor.Resimin boyutlarını küçülttükten sonra BBcode(Tam Görünüm) 
seçeneğindeki linki kopyalayıp mesaja yapıştıracaksınız.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
(10-07-2024, 09:22)ceycey yazdı: Sn.mehmet06 hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Resimler büyük olmuş, yeniden yükledim.SSS bölümünde resimlerin nasıl yükleneceği ve
boyutları anlatılıyor.Resimin boyutlarını küçülttükten sonra BBcode(Tam Görünüm) 
seçeneğindeki linki kopyalayıp mesaja yapıştıracaksınız.

Çok teşekkür ediyorum hemen bakıyorum.
Bul
(10-07-2024, 04:43)Mehmet06 yazdı: [Resim: eyodge3.jpg]

(önizleme de fotolar çift görünüyor fakat sorunu çözemedim. Bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?
Sn. Mehmethan06 hayırlı uğurlu olsun Allah kötüye kullandırtmasın. Polimer gövdeli versiyonunu çok beğenmiştim ve Canik çok akıllıca bir hamle yapıp Çelik gövdeli versiyonu çıkardı. Canik’in bu denli kaliteyi ve popülerliği yakalaması gurur veriyor.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Osmancan3807'e teşekkür ederiz.
Bul
[Resim: gqr9zor.png]

Fotoda görünen 8 mm lik hardox çeliğini aldım...İnternette gördüğüm farklı hedefleri yapmaya/yaptırmaya çalışıyorum
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Boreas'e teşekkür ederiz.
Bul
[Resim: hd162sa.jpg]
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için pırpır'e teşekkür ederiz.
Bul
(12-07-2024, 01:18)Osmancan3807 yazdı:
(10-07-2024, 04:43)Mehmet06 yazdı: [Resim: eyodge3.jpg]

Sn. Mehmethan06 hayırlı uğurlu olsun Allah kötüye kullandırtmasın. Polimer gövdeli versiyonunu çok beğenmiştim ve Canik çok akıllıca bir hamle yapıp Çelik gövdeli versiyonu çıkardı. Canik’in bu denli kaliteyi ve popülerliği yakalaması gurur veriyor.
Sn.Osmancan3807 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bir tane daha tabancam var o polimer gövdeli olduğundan bunu full çelik almak istedim. Canik in pek çok silahını deneme fırsatı buldum gerçekten son 10 senede çağ atladılar. Hele o 2014 de polislere  verilen TP-9 V1 lerden sonra bu RİVAL ve TTİ COMBAT a baktığımda fark inanılmaz.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Mehmet06'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi