Bim’de satılan columbia marka çakılar
Durumları nedir bilemiyorum belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum dün çektim fotoğrafları

[Resim: IMG-4937.jpg]
[Resim: IMG-4938.jpg]
75BΩ - G43X - 686/3 -  USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn alpSaral,

Ben BİMden almıştım, TNT-1020-B modelini, alma sebebim öncelikle uygun fiyatı ve kılıfı ile beraber verilen ateş başlatıcı çubuğu olmasıydı.
Hiç kullanmadım desem yeridir. Bana göre kötü değiller ve kullanılabilirler, tamamen beklentinin ne olduğu ile ilgili.
Sanırım eski forumda columbia river knife and tool taklidi olması nedeni adı geçmişti. Tam emin değilim yanlış bilgi vermek istemem, belki hatırlayan forumdaşlar vardır daha sağlıklı bilgi verebilirler.

Saygılarımla,
Bilhan Mutlu
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için bilhan'e teşekkür ederiz.
Bul
(07-08-2024, 18:15)bilhan yazdı: Sn alpSaral,

Ben BİMden almıştım, TNT-1020-B modelini, alma sebebim öncelikle uygun fiyatı ve kılıfı ile beraber verilen ateş başlatıcı çubuğu olmasıydı.
Hiç kullanmadım desem yeridir. Bana göre kötü değiller ve kullanılabilirler, tamamen beklentinin ne olduğu ile ilgili.
Sanırım eski forumda columbia river knife and tool taklidi olması nedeni adı geçmişti. Tam emin değilim yanlış bilgi vermek istemem, belki hatırlayan forumdaşlar vardır daha sağlıklı bilgi verebilirler.

Saygılarımla,
Bilhan Mutlu

Bilgiler için teşekkürler.

İhtiyacım olmadığı için incelemedim ancak kamp bıçağı fiyatı ve görüntüsüyle iş görebilir gibi geldi.

Belki birileri almak ister diye paylaşayım dedim.

Saygılar.
75BΩ - G43X - 686/3 -  USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
Kamp bıçağını Bim den almıştım 5 yıldır kullanıyorum.Av bıçağını inceledim ama kabzesi bana kötü gelmişti.
Bul
Resimdeki büyük av bıçağı Gerber LMF den esinlenilmiş. Tabii ki çelik farklı. Galiba 4116 çelik. Resimlerden full tang gözÜküyor. . İncelemediğim için çok yorum yapamıyorum.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için 1905sss'e teşekkür ederiz.
Bul
(08-08-2024, 15:00)1905sss yazdı: Resimdeki büyük av bıçağı Gerber LMF den esinlenilmiş. Tabii ki çelik farklı. Galiba 4116 çelik. Resimlerden full tang gözÜküyor. . İncelemediğim için çok yorum yapamıyorum.

Bu bıçağı almıştım. Geçenlerde kın parçalarını sökünce normalde görünmeyen bir parçada Gerber yazdığını gördüm.
Bu arada bu bıçak Gerber LMF değil de Gerber Strongarm gibi görünüyor. LMF'in metal kabza başı namludan elektriksel olarak izoleydi diye hatırlıyorum.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Gunduz'e teşekkür ederiz.
Bul
Ben LMF den esinlenmiş demiştim. Değiştiriyorum. Strongarm ın aynısı Smile Strongarm sahibi bir dostum resmini gönderdi bir iki gün önce. Sizin dediğinizi söyledi. Bu benim bıçağın aynısı dedi.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için 1905sss'e teşekkür ederiz.
Bul
Çoğu bıçak severin sahip olduğunda seveceği ekonomik; pikniğimsi kamplar için fazla kalın ve taktikal, survival için dayanımı düşük, ancak erat - asker bıçağı veya genel maksatlı bir bıçak olarak kabul edildiğinde işlevsel ebatlarda kabul edilecek bir bıçak. 

LMF yi taklit etmek pek kolay olmadığı için strongarm bolca taklit edilip satıldı. Orjinali pek de sağlam olmayan bir bıçağın takliti ne derece sağlamdır orası ayrı. Bu fiyat bandındaki ürünün en azından görsel keyif vereceği aşikar. Geri kalanı için yorum yapmaya gerek göremedim Smile
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için turkmenoglu'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi