Silah Tamir Yeri Açma Sınavı
18 ağustos sınav tarihi varsa tavsiyeleriniz tecrübeleriniz bilgilendirebilir misiniz? 

yüzüklü browning ve fransız onlusunu özellikle izledim f92 baretta cz75 canik sök tak çok rahat yapıyorum başka dikkat edilmesi gerekenler bilmemiz gereken birşey varsa tavsiyeleriniz almak isterim.
Bul
Uzman ya da sınava girmiş biri değilim ama ilk başta doldur boşalt yaparken güvenlik kurallarına mutlaka uyunuz.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için UUU'e teşekkür ederiz.
Bul
İlginç ve fazla bulunmayan tabancaların sahra sökümüne bakın. Bir sene sınavda Franz Stock tabancasını
masaya koymuşlar;kimse ne olduğunu bilememiş ve sökememişti.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Sınava giren bir dostuma yivsiz tüfek vermişlerdi arıza tespiti için. Aklınızda bulunsun.
75BΩ - G43X - 686/3USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
merhabalar.
sınava girmiş ve kazanmış biri olarak tavsiyem, kesinlikle kendinizden emin olduğunuzu belli edin. soru sorulduğunda ezilip kem küm ederseniz,sizin birşey bilmediğinizi gözünüzden anlıyorlar. yada sırf laf ve cümle kalabalığı yapıp cevap vermeyin. bilmediğiniz bir soru sordularsa eğer, net olarak bilgim yok bu konuda diye cevap verin. 
teknik olarak sizin silahı masadan alışınız ve tutuşunuz çok önemli. güvenlik tedbirlerini unutmayın. namlu ucu çapraz yere veya havaya baksın. en zorlanacağınız silah astra. sökmesi bilene kolay, bilmeyene çok zordur. unutmayınki sizi mülakat eden kişiler yılların tecrübeli kıdemli polisleri. siz kendinizden eminseniz gerisi kolay.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için reşat koyak'e teşekkür ederiz.
Bul
(09-08-2024, 17:41)melihemre54 yazdı: 18 ağustos sınav tarihi varsa tavsiyeleriniz tecrübeleriniz bilgilendirebilir misiniz? 

yüzüklü browning ve fransız onlusunu özellikle izledim f92 baretta cz75 canik sök tak çok rahat yapıyorum başka dikkat edilmesi gerekenler bilmemiz gereken birşey varsa tavsiyeleriniz almak isterim.
Sayın melihemre54 

Öncelikle saygılar, umarım sınavı başarı ile tamamlamışsınızdır. Spn sınava girmiş biri olarak mülakat ve sözlü olan kısımları, kurul durumunu neler sorulduğunu bizler ile paylaşır mısınız? Teşekkürler
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için sasthehunter'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi