YARI OTOMATİK TABANCALARDA ŞARJÖR BAŞI SORUNU
Horoz ateşlemeli yarı otomatik bir tabancada sarjorde fişek olduğu halde ilk ateşlenen fisekten sonra sürgü mandalina temas olmamasına rağmen sürgü geride kilitlenip şarjör başı hatası yapmasının sebepleri nelerdir.konuyla alakalı çözüm nedir forumdaslarimin bu konuda değerli yorumlarinı bekliyorum.
Bul
Sn.Köstenceli35, Silahınızın markası neydi ? Aynı hadise bana Browning marka tabancada olurdu. Tabi benimki tutuş kaynaklı oluyordu. Her ne kadar dikkat etmeye çalışsamda yüksek tutuş kaynaklı destek elim bir şekil kapak ayırtlama mandalina temas ederdi. Aslında bunu en iyi tek el atış yaparak tekrar test edebilirsiniz.
Saygılarımla...
Bul
Sn.Fuat61'in dediği gibi tutuş sırasında temas nedeniyle olabileceği gibi şarjör kaynaklı da olabilir.
Başka şarjörlerle deneyin.Aynı sorun oluyorsa,atış yaparken başka birine videonuzu çektirin.
Yavaşlatılmış çekimde temas varsa görünür. Temas yoksa sorun tabancadadır.İlgili üreticiye
başvurun.Eski bir tabancaysa iyi bir ustaya götürün.Geçmiş olsun.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Bahse konu problem bir STOEGER COUGAR 8045 acp de meydana gelmis sayın hocam fisegin baskısı altındaki gerdel ve tırnak sürgü mandalinı nasıl manipüle edebiliyor? Ayrıca bu şarjör başı sorununu bir glock17 de lisanslı bir firmanin daha hafif bir tetiği mante edildikten sonraki atışlarda meydana geldiğinde duymustum.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi