POLİSİMİZİN SILAHIYLA ŞEHİT EDİLMESİ
Exclamation 
Maalesef gündemimizde bir polis memurumuz gbt yaptığı sırada sabıkalı bir kötü aile çocuğu tarafından silahı alınarak sehit edilmesi olayı var.
Polisimizin şehit edilmesinden sonra akıllara silah egitimi, silah kılıfı ve silahın nasıl taşınması konusunda sorular geldi.
Bu konuda konunun profesyonelleri tarafından yorum yapılması gerektiğine inanıyorum.
Olayın Videosu +18

Saygılar
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Shepherd'e teşekkür ederiz.
Bul
(23-09-2024, 19:54)Shepherd yazdı: Maalesef gündemimizde bir polis memurumuz gbt yaptığı sırada sabıkalı bir kötü aile çocuğu tarafından silahı alınarak sehit edilmesi olayı var.
Polisimizin şehit edilmesinden sonra akıllara silah egitimi, silah kılıfı ve silahın nasıl taşınması konusunda sorular geldi.
Bu konuda konunun profesyonelleri tarafından yorum yapılması gerektiğine inanıyorum.
Olayın Videosu +18

Saygılar

HAGB, adı konmayan rutin af uygulamaları. 19 yaşında 26 suç kaydı bulunan şahsın sokakta dolaşması. Yakalanıp ön kapıdan girenin arka kapıdan çıkması. Toplumda infial uyandıran bir suçlu için içerideki diğer suçlulardan cezasını vermesini temenni ettirecek kadar umudun kesildiği adalet sistemi. 

Ekonomik sorunlar ve işsizlik, parayı bulma amacında her yolu mübah gören ve gayrimeşru parayı bulanları yücelten, giderek yozlaşan toplum, amaçsız umutsuz ve duyarsız gençlik. 

Saçma sapan gündemlerle cambaza bak rolünü layığı ile yerine getiren medya, sosyal medya, uyuşturucu diziler.

Kaçak - kayıtlı göçmen mevcudundaki artışın ve madde kullanımı artışı nedeniyle özellikle İstanbul'da iyice bozulan ortam ve bunun kolluğa yüklediği iş yükü.

Katilin karakoldan kaçabilmesi, polisin silahını gasp edebilmesi. Polisin eğitimi, çalışma şartları, silah kullanma yetkisi ile ilgili yasa ve teamüller. 

Profesyonel veya amatör olarak yukarıdaki hususların hepsi için ayrı ayrı sayfalarca yazılabilir. Ama neye yarar. Kim dikkate alır. 

Çözüm katile çöp poşeti giydirip, hayvan arabasına koymak. Olacak olan ise yukarıdaki sorunlar ile ilgili hiçbir şey yapmayıp bir sonraki olaya kadar da konuyu unutmak. En fazla 7-8 sene sonra bu katil dışarıya çıkar diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım.

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Hayatının baharında şehit olan kadın polisimize rahmet diliyorum.
[+] 10 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi