Yorumları: 123
Konuları: 31
Teşekkür Alındı: 103 mesajda 363
Teşekkür Verildi: 336
03-03-2024, 11:56
(Son Düzenleme: 03-03-2024, 12:01, Düzenleyen: AliGalip.)
Sürekli silah taşıyanların bel rahatsızlığını en aza indirmek için Kore Essentials adlı firmanın hem takım elbise hem de günlük veya taktik giyim için ürettiği çelik alaşımlı kemerler var.
ABD fiyatı, Mart 2024 itibariyle 112 Dolar.
Sitenin linki
Bu kemeri Tolga Bahar, Youtube hesabında detapylı anlatmış, Türkiye'den satın almak isteyenler için de bilgiyi paylaşmıştı
LİNK BURADA
Bu kemerin Türkiye'de üretilip, kolluk kuvvetlerine bedelsiz dağıtılması lazım.
Aşağıdaki 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz:4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
• alpago (05-10-2024), ceycey (03-03-2024), koca (12-07-2024), Köstenceli35 (26-03-2024)
Yorumları: 8
Konuları: 0
Teşekkür Alındı: 7 mesajda 13
Teşekkür Verildi: 37
Merhaba,
Ben sipariş verdim 1 haftada bana ulaştı. Gerçekten benim işime çok yaradı , silah hafifledi sanki. Almayı düşünen ve araştıran varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Barış istiyorsan savaşa hazır ol...
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için corvette'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için corvette'e teşekkür ederiz.
• AliGalip (06-06-2024)
Teşekkür Alındı: 2 mesajda 8
Teşekkür Verildi: 20
Merhaba. Günlük silah taşırken yıllardır kullandığım kemerimi yenilemek istiyorum. Bu ürün dikkatimi çekti ama canlısını görmediğim için fiyatını hakedip etmediği konusunda karar veremedim. Hem bu konudaki görüşlerinizi hem de kullanıp memnun kaldığınız daha makul fiyatlı ürün tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Saygılar.
Yorumları: 59
Konuları: 4
Teşekkür Alındı: 45 mesajda 158
Teşekkür Verildi: 316
(05-06-2024, 17:42)corvette yazdı: Merhaba,
Ben sipariş verdim 1 haftada bana ulaştı. Gerçekten benim işime çok yaradı , silah hafifledi sanki. Almayı düşünen ve araştıran varsa kesinlikle tavsiye ederim.
sayın corvette, gümrük ve kargo olarak ne kadar masraf çıkardı acaba
Teşekkür Alındı: 7 mesajda 13
Teşekkür Verildi: 37
(01-10-2024, 15:14)nutkey yazdı: (05-06-2024, 17:42)corvette yazdı: Merhaba,
sayın corvette, gümrük ve kargo olarak ne kadar masraf çıkardı acaba
Sayın nutkey,
143 USD için 1.100 TL gümrük vergisi çıktı. ( haziran ayında aldım ) Ben aldıktan sonra vergiler arttı. Kanada'dan gelen ürünler için % 60 vergi alınmaya başladı.
Barış istiyorsan savaşa hazır ol...
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için corvette'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için corvette'e teşekkür ederiz.
• nutkey (01-10-2024)
Yorumları: 30
Konuları: 7
Teşekkür Alındı: 18 mesajda 49
Teşekkür Verildi: 12
Vergi hadi neyse de, 30 Euro'yu aşan bütün eşyalar artık gümrüğe tabii. Parasını verseniz bile kendiniz alamıyorsunuz, gümrük müşaviri şart. Şu an için almak aşırı pahalıya gelir.
Teşekkür Alındı: 9 mesajda 42
Teşekkür Verildi: 0
Sayın AliGalip,
Çok reklam olması için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama önümüzdeki haftalarda Kore Essentials kemer modellerinin tamamı ülkemize gelecektir. Ülkemize daha önce bir temsilciliği yoktu. Daha önceden bazı arkadaşlar valizle getirip bu ürünlerin satışını yapıyordu. Artık resmi distribütör ile ülkemize gelecektir. Bizim listemizde 200'den fazla ürün var. Tabi ilk etapta tüm modellerin olması planlanıyor fakat daha sonraki ithalatlarda bazı modeller eksik gelecektir diye düşünüyorum. Arz talep durumundan dolayı ihtiyacı olan arkadaşlar Kore kemerler ülkemize geldiği zaman ilk etap da ihtiyaçları var ise direk alıp bir sonraki partiye ertelemesinler diye bilgi vermiş olayım.
Yorumları: 123
Konuları: 31
Teşekkür Alındı: 103 mesajda 363
Teşekkür Verildi: 336
(01-10-2024, 23:31)BalistikMarket yazdı: Sayın AliGalip,
Çok reklam olması için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama önümüzdeki haftalarda Kore Essentials kemer modellerinin tamamı ülkemize gelecektir. Ülkemize daha önce bir temsilciliği yoktu. Daha önceden bazı arkadaşlar valizle getirip bu ürünlerin satışını yapıyordu. Artık resmi distribütör ile ülkemize gelecektir. Bizim listemizde 200'den fazla ürün var. Tabi ilk etapta tüm modellerin olması planlanıyor fakat daha sonraki ithalatlarda bazı modeller eksik gelecektir diye düşünüyorum. Arz talep durumundan dolayı ihtiyacı olan arkadaşlar Kore kemerler ülkemize geldiği zaman ilk etap da ihtiyaçları var ise direk alıp bir sonraki partiye ertelemesinler diye bilgi vermiş olayım.
Bilgi için teşekkür ederiz. Uygun fiyatlı iyi bir alternatifi inşallah ülkemizde üretilir ve herkes rahatlıkla alabilir / kolluğa ücretsiz dağıtılır.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
Yorumları: 59
Konuları: 4
Teşekkür Alındı: 45 mesajda 158
Teşekkür Verildi: 316
(01-10-2024, 23:31)BalistikMarket yazdı: Sayın AliGalip,
Çok güzel bir haber, gelince foruma haber verebilirseniz kaçırmadan faydalanmak isteriz.
Umarım fiyatları da normal ticarete uygun kar marjları ile olur. Zira şu anda satan tek kişi 60 USD lik kemeri 5.000-TL den satmaya çalışıyor.
Teşekkür Alındı: 9 mesajda 42
Teşekkür Verildi: 0
Sayın Nutkey,
Normal ticaret olarak tam neyi kast ettiğinizi bilemiyorum fakat hayal kırıklığı yaşamamanız adına gümrüklenmiş gelen ürünlerde +%60 civarında ek bir maliyet yer alıyor. Ürünlerin geldiği ülke ve firmanın toptan fiyat olarak bizlere belirledikleri rakamlar buralarda önemli rol oynuyor. Örnek veriyorum bazı firmalar toptanda Amerika satış fiyatları üzerinden %30 %50 indirim sağlarken bazı firmalar %10 %20 bandında indirim sağlamaktadır. Üretici firma, ülkemizin gümrük vergileri vs politikaları derken maliyetler haliyle yükseliyor. Sizlere şu an için ortalama olarak Kore kemerlerin 70 dolardan fiyatlarının başlayan ve 240 dolara kadarda seyreden modeller olacağının bilgisini verebilirim.