Foruma Resim Yükleme
Sayin Moderatorler,
Foruma resim yuklemek istiyorum ancak asagidaki hatayi veriyor, benden mi kaynakli bilgi verir misiniz? Resim yuklenmis mesaji taslak olarakta kayit etmiyor.
alinti
403
Yasaklı
Sunucudaki bu kaynağa erişim reddedildi!
alinti sonu

Bilhan
Bul
Biraz önce deneme yaptım, sorun yok.Lİnk kopyalayıp yapıştıracaksınız.
Bul
Benim gibi bilgisayarı olmayanlar ne yapacak. Telefonla bir türlü yapamadım şu resim yükleme işini.
Bul
Cep telefonlarına indirilecek bir program vardı.Hem resmi küçültüyor,hem de yükleme yapıyor.Bilen varsa yazsın,şu an hatırlayamadım.
Bul
Resizer,Görüntü Boyutu,Rezzize,Fotoğraf ve Video Düzenleme vs
Bul
Biraz daha basiti forum içinde resim linkini eklediğimiz simge de resim boyutlandırma var. Ondan boyutlandırma yapılabilir.
Tehlikeli silahlar yoktur. Sadece tehlikeli insanlar vardır.
Şehit Amfibi Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan
Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz
Kurban İkbal Uzuner Kurban Ayşenur Halil
Bul
Resim yükleme olayına bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum. Eskiden bu sistemle yüklüyorduk ama, dediğim gibi eskidendi o..
Bul
(17-04-2024, 01:49)Gökbörü yazdı: Resim yükleme olayına bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum. Eskiden bu sistemle yüklüyorduk ama, dediğim gibi eskidendi o..

Sn. Gökbörü,

Forum içinden resim yükleme elbette bir seçenek olabilir. Ancak bu işlem sunucuda kaplayacağı yer nedeniyle, aşırı bir şişmeye neden olacaktır. Forum boyutu belirli bir büyüklüğü aşınca, sunucu için bir ücret ödemek gerekiyor. Forum şu anda reklamsız, sponsorsuz olarak, hiç bir yere bağlı olmadan özgürce yürütülüyor. Bunun avantaj ve dezavantajları tartışılabilir.

Resim yüklemenin aslında bir zoru yok. Bir sürü ücretsiz resim yükleme sitesi var. Resimleri buraya yükledikten sonra "resim adresi" ya da BB kodunu alıp, bu foruma yapıştıracaksınız.

Saygılar
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
Arkadaşlar, hizliresim.com adlı bir resim yükleme sitesi var. Şu anda üyelerden bir ücret
istenmiyor. Zannediyorum reklamlardan para kazanıyorlar. Resim yüklemesi basit. Ana 
sayfadan resim yükle bölümüne giriyorsunuz. Saklama süresini sınırsız seçin. Dosyaları
bilgisayardan veya internetten seçiyorsunuz ve yükle seçeneğinden yüklüyorsunuz.
Sonra Forumlar : bbcode kısmındaki linki kopyalayıp,forumumuzdaki konuya
yapıştırıyoruz. Bu site de resim yüklemek için bir seçenek.
Bul
FORUMA RESİM YÜKLEME:

1. Öncelikle foruma yükleyeceğiniz resmi bilgisayarınızda (veya üçüncü parti bir program aracılığıyla) dosya boyutunu (file size)  yaklaşık 100 Kb boyutuna küçültün

[Resim: Ekran-Resmi-2024-10-30-15-20-05.png]

2. Boyutunu ayarladığınız resmi bir resim barındırma sitesine (imgbb , hizliresim vb.) yükleyin

3. Bu sitelere yüklediğiniz resim üzerine sağ fare tuşu ile tıklayın, açılan menüden "Resim adresini kopyala" üzerine tıklayın
[Resim: Ekran-Resmi-2024-10-30-15-22-13.png]

4. Forum sayfasına gelip resmi yükleyeceğiniz yere fare imleci ile tıklayın. Sonra "Resim ekle" butonuna basın. Açılan menüde URL yazısı altındaki boşluğa kopyalamış olduğunuz adresi yapıştırın, EKLE butonuna basın

[Resim: ekle.png]

Resminiz forum sayfasına eklenmiş olacak
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi