Turan Mermi Üretim Tesisleri
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Osman Ortaç'e teşekkür ederiz.
Bul
Selamlar. Turan 9 mm 124 gr fişekleri tecrübe eden var mı? İstikakin yarisi kaldi, MKE harici BPS kullandim hiç sorun yaşamadim. Kalan istikakimi Turan’dan yana kullanmayı düşünüyorum.
Bul
(15-06-2024, 10:17)bahadir yazdı: Selamlar. Turan 9 mm 124 gr fişekleri tecrübe eden var mı? İstikakin yarisi kaldi, MKE harici BPS kullandim hiç sorun yaşamadim. Kalan istikakimi Turan’dan yana kullanmayı düşünüyorum.

Ben kullandım herhangi bir sorun yaratmadı silahımda (Sarsılmaz K11). Güzelde grupman yapmıştım.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için unalaslan3897'e teşekkür ederiz.
Bul
(15-06-2024, 10:17)bahadir yazdı: Selamlar. Turan 9 mm 124 gr fişekleri tecrübe eden var mı? İstikakin yarisi kaldi, MKE harici BPS kullandim hiç sorun yaşamadim. Kalan istikakimi Turan’dan yana kullanmayı düşünüyorum.

Sayın Bahadır bey, biraz sert mermi MKE'ler gibi ,6 kutu 300 adet atış yaptım Turan Parabellum ile ama hiç sorun yaşamadım memnun kaldım. Lugerlerini hiç kullanmadım. Taşımada genelde Sarsılmaz Parabellum ile Turan Parabellum'u değişimli kullanıyorum.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Batum1923'e teşekkür ederiz.
Bul
Okadar aramama rağmen Turan fişekleri İzmir'de hiç birzaman bulamadım duyduğuma göre ABD ye fişek satmaktan iç piyasaya bakmıyorlar mış
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Köstenceli35'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi