Yivsiz Tüfeklerimiz
Sn EnginD tundra tac tan memnunmusunuz 47 namlu galiba bende almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Bul
Sn.EnginD, iki adet süperpoze sahibiyim , biri enjektörlü . İki tüfeğimde de böyle bir sorun yaşamadım . İşi öğretmek gibi olmasın ama , dipçik koltuk altınızda tüfek yere parelel , namluyu kırıyorsunuz ve yukarı doğrumu namlu hareket ediyor ?
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Xlll'e teşekkür ederiz.
Bul
https://youtu.be/hFISMNC5X4U.

(14-11-2024, 20:38)Xlll yazdı: https://youtu.be/hFISMNC5X4U.

İzlediğim videoda alt fişek değişimi ile ilgili sorun gözükmüyor . Beni asıl güldüren , tanıtım videosu çekiyorsun baktın ejektör tahliye etmiyor bi açıklama yap veya çekimi sonlandır yeniden dene Smile
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Xlll'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın XIII
Benim bu video da gördüğüm esas sorun, kullandığı fişek eğer tek kurşunsa bu kadar yakın mesafeden o mermer bloklar büyük süpriz yapabilir.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Kut4'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn. EnginD, sizde farkındasınızdır , tüfek güven veren bir tüfek değil . Tabiki tercihinize saygı duyarız . Böyle bir sorun yaşıyorsanız tüfeğinizde bir problem var demektir . Fabrika ile irtibata geçin ve yaşadığınız sorunu aktarın derim .

Saygılar .
Bul
[Resim: Tu-fekler.jpg]
Benim kızlar temizlik sırası beklerken...
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 11 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
https://share.cleanshot.com/zr9HlNvb

Daha önce niyetimden bahsetmiştim. Atış alanı sorunlar vs gibi nedenler ile yivli av tüfeği alma fikrini biraz erteledim ve yivsiz şarjörlü bir av tüfeği aldım. 

Henuz deneme şansım olmadı. Fişek olarak Sterling Palla aldım. Zuber palla'da alacağım. Bir aksilik olmaz ise bu ikisinden devam etmeyi planlıyorum.

[Resim: dCAe0MV9EBKBURqCrtJ9JNXCYqiOjHLEjWxt1Tk1...JMAT9ZF4GZ]
Hikmet Gümüş - İzmir
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için gumush'e teşekkür ederiz.
Bul
Benim tüfek: Ata Arms CY Tactical

[Resim: 6ckjx7n.jpg]
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AbdullahAydinlik'e teşekkür ederiz.
Bul
Benim bu tüfeğimle bir de videom vardı. Onu da yükleyeyim. Tüfekle ilgili deneyimlerimi eski forumda da adım adım paylaşıyordum. Burada da kısaca anlatayım. İlk aldığımda boş fişek tahliye sorunu vardı. Seri veya tek atış fark etmeksizin 10 atışın 1'inde veya 2'sinde boş fişeği tahliye edemiyordu. Mekanizma boş fişeği tamamen geriye çekemiyordu, yarıda kalıyordu. Ata Arms'ın Alemdağ'daki fabrikasına bizzat götürüp bırakmıştım. 1 hafta sonra mekanizmanın değiştirildiğini söyleyip bana geri vermişlerdi tüfeği. Ben de denemek için atışlar yapıp bu videoyu çekmiştim. Ben profesyonel atıcı değilim. Videoyu şimdi tekrar izlerken bile ne kadar yorulduğumu fark edip güldüm. Yaptığım atış miktarı da tüfek hakkında net fikir sahibi olmaya yetmez ama hiç test yapmamış olmaktan da iyidir diye düşünüyorum. Daha sonra ise Yakacık'taki bu poligon kapandı. Aynı yere başka poligon açıldı. Metal hedeflere atış yaparak 30 sorunsuz atış daha gerçekleştirmiştim. Kısa sürede o işletme de kapandı ve İstanbul'da tüfek kullanamaz olduk. Yaklaşık 3 yıldır tüfeği hiç kullanmadım.
Saygılar

[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AbdullahAydinlik'e teşekkür ederiz.
Bul
Armsan Phenoma 61 namlu.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için pırpır'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi