MNE poligon
İstanbul Ümraniye'deki MNE poligon kapandı mı, bilgisi olan var mı?
Bul
(28-11-2024, 14:46)blacksea yazdı: İstanbul Ümraniye'deki MNE poligon kapandı mı, bilgisi olan var mı?

Evet Sn blacksea kapanmış. İki hafta önce aramıştım ve telefonları cevap vermeyince bitişikdeki Hamam/Spa’yı aradım, onlar söyledi.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ihtiyar'e teşekkür ederiz.
Bul
Teşekkür ederim Sn ihtiyar. Ben de bugün ulaşamadım tel ile. Princess iken 17 - 18 sene öncesinde gitmeye başladığım yerdi. Tatlı ve tatsız anılar vardı.
Bul
(28-11-2024, 22:26)blacksea yazdı: Teşekkür ederim Sn ihtiyar. Ben de bugün ulaşamadım tel ile. Princess iken 17 - 18 sene öncesinde gitmeye başladığım yerdi. Tatlı ve tatsız anılar vardı.

Benim de 13-14 senedir gittiğim ve silah kullanmayı öğrendiğim yer idi. Dolayısıyla unutamayacağımız bir yer oldu.  Pendik de Asya poligon var oraya gidiyoruz son zamanlarda. Kulaklıklarda tek kullanımlık galoşlar var Smile Sürekli çay var  ve fiyatlar uygun.

Saygılar
Bul
Sancaktepe'de Sancak Poligon var. Kendi tabanca ve mühimmatınızla şu anda atış başı 5 lira. İşletmecileri de gayet sıcakkanlı, güleryüzlü. Gözetmenler de hakeza o şekilde. Kendi envanterleri de oldukça zengin.
Asya'yı son ziyaretimde tatsız ayrıldım, diyalogları hoşuma gitmedi.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn ihtiyar ve Sn AliGalip,

Bahsi geçen iki poligonda görevli atış yapanın başında bekliyor mu? MNE nin pek çok dezavantajına rağmen sevdiğim tarafı bu idi. Gerçi bunda son yıllarda aksamış olsada sürekli müşteri olmanın da etkisi vardı. 

Atış yaparken birinin kollarını kavuşturup sınava giren çocuğa gözetmenlik yapan öğretmen edasıyla Smile  arkamda durmasından hiç hoşlanmıyorum.
Bul
Smile Kurallar gereği her 2 poligonda da bekliyorlar. Ben de rahatsız oluyorum ancak kural böyle.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
Bul
(29-11-2024, 22:10)blacksea yazdı: Sn ihtiyar ve Sn AliGalip,

Bahsi geçen iki poligonda görevli atış yapanın başında bekliyor mu? MNE nin pek çok dezavantajına rağmen sevdiğim tarafı bu idi. Gerçi bunda son yıllarda aksamış olsada sürekli müşteri olmanın da etkisi vardı. 

Atış yaparken birinin kollarını kavuşturup sınava giren çocuğa gözetmenlik yapan öğretmen edasıyla Smile  arkamda durmasından hiç hoşlanmıyorum.

Sn.blacksea maalesef gittiğim 4-5 farklı poligonda durum aynı hatta şarjöre mermi basma işini bile bırakmıyorlar kolay kolay.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi