Glock19 Gen 3, Gen 4 karşıılaştırması
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Osman Ortaç'e teşekkür ederiz.
Bul
Polimer tabanca almaya karar verdiğim dönemde fazla seçenek yoktu. Bir arkadaşın Glock 19 (Gen3) tabancasını inceleme ve MKE poligonunda atış yapma fırsatı bulmuştum. Tabancanın kabzası benim ellerim için büyüktü. Bu yüzden vb. nedenlerle yaptığım atışlar çok kötü oldu. Zaten görünüşü de hoşuma gitmiyordu .Gidip ergonomisi bana göre olan vb nedenlerden Walther P99 aldım.
Yıllar sonra Glock Gen-4 üretilmeye başlandı. İlk dönem tabanca hakkındaki yorumları okudum, üstteki videoyu izledim. O dönemde Mend Savunma'da çalışan Lupus'la konuştum. Gen-4'de çeşitli boylarda kabza sırtları seçeneğinin olması önemliydi. Kabzanın görünüşü de daha iyiydi. Tabancanın dayanıklılığı, kolay tutukluk yapmaması vd nedenlerle dünyanın en çok satılan tabancasını almaya karar verdim. Bir hakimden piyasaya göre uygun bir fiyata aldım. Tabanca hiç kullanılmamıştı. Alır almaz Lupus Üstat tetiğini Glock 17 tetiğiyle değiştirdi. Dolayısıyla tetiği yumuşadı.
Tabancayı 4 yıl boyunca taşıdım. Ama, hiç bir zaman P99'dan aldığım keyfi alamadım, sevemedim. Tetik yumuşasa da tabancayla P99 gibi ateş edemiyordum. Yenileme zamanı gelmeden iyi bir fiyata sattım.
Bu video bana o günleri anımsattı. Teşekkür ederim üstat.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi