STOEGER COUGAR İÇİN HANGİ GEZ ARPACIK UYUMLUDUR?
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Köstenceli35'e teşekkür ederiz.
Bul
92 şarjörleri ölçü olarak aynı diye biliyorum hatta 8040'lar ile 96'ların aynı şarjörü kullandığını okumuştum.

Ancak 92 şarjörleri cougar'lara tam 0 oturuyorlar, yani serbest düşmüyor ve biraz zor çıkıyorlar bunu çözmek içinde şarjöre ilave bir mandal yuvası açmayla ilgili bir video var.

Emin olmamakla birlikte belki yol gösterici olabilir. Yani mec-gar'ın 92'ler için yaptığı 18'lik şarjörler belki bu şekilde uyarlanabilir. Hatta mec-gar'ın 92 şarjörleri için çıkardığı kapasite artırma kitleri doğrudan kullanılabilir.

-- gez-arpacık
LPA tabanca nişangahlarının mec-gar markasıdır. İtalyan orijinli oldukları için hemen hemen Beretta'nın tüm modellerine uygun gez-arpacıkları vardır. Ancak bunların gezleri genelde ayarlı olurlar. Aşağıda ben bir tane buldum cougar 8000'lere uyumlu olduğu yazıyor. Tabi bunu yurt dışından tedarik etmek biraz zor olabilir.
https://www.lpasights.com/en/products/ttf94be/

Altını çizeyim bir dönem 8040 alma planım vardı o dönem yaptığım araştırmalara dayalı idi bu bilgilerim, yani kesin bir yargı içermiyor ve deneyime dayalı değiller.

Saygılarımla.
75BΩ - G43X - 686/3USP - BHP/MK3S - BHP/SC - G42 - 84F - 1911
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için alpSaral'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın alpsaral malesef cougar İtalya'da beratta üretiminde olduğu zamanlarda trijikon tridium gez arpacık üretmiş. Kendilerine mail attigimda öğrendim ki Stoeger cougar için uyumlu değil. çünkü cougar Türkiye üretimi başladığında değiştirilen tek şey gez ve arpacık olmuş
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Köstenceli35'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi