Temizlik ve yağ önerisi
elimde ballistol ve silah kutularından çıkan ufak yağlar var. Bunlar bitince bulabilirsem ballistol bulamazsam ets'den devam etmeyi düşünüyorum.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
Bul
Ballistolün silah bakımıyla alakalı tüm ürünlerini aldım.Almanya üretimi olması diğer marka ürünlere göre güven veriyor.Evet biraz pahalı ürünler ama önceliğim işini düzgün ve iyi yapması.Canikstoredan Otis silah bakım setini aldım o da ayrı güzel yalnız yeni çıkardıkları bakım kiti var şuanki fiyatı 9000 tl benim aldığım zaman olsaydı direk onu almak isterdim.
Bul
Addınol Almanya üretimi yağ kullanıyorum. NATO S-761 kodlu temizleme ve koruyucu yağlama özeliğindedir. İç dış silahın tüm aksamlarında güvenlidir.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için OnurErdag'e teşekkür ederiz.
Bul
(23-12-2024, 19:23)OnurErdag yazdı: Addınol Almanya üretimi yağ kullanıyorum. NATO S-761 kodlu temizleme ve koruyucu yağlama özeliğindedir. İç dış silahın tüm aksamlarında güvenlidir.

Sn OnurErdag,

Weapon Oil W 18 midir bahsettiğiniz yağ? Gugıllayınca 1 lt olarak satıldığını görüyorum. Farklı paketleme alternatifleri var mıdır?
Bul
(23-12-2024, 22:48)blacksea yazdı:
(23-12-2024, 19:23)OnurErdag yazdı: Addınol Almanya üretimi yağ kullanıyorum. NATO S-761 kodlu temizleme ve koruyucu yağlama özeliğindedir. İç dış silahın tüm aksamlarında güvenlidir.

Sn OnurErdag,

Weapon Oil W 18 midir bahsettiğiniz yağ? Gugıllayınca 1 lt olarak satıldığını görüyorum. Farklı paketleme alternatifleri var mıdır?

Evet weapon oil W18 . 1 lt. satışı var.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için OnurErdag'e teşekkür ederiz.
Bul
Her türlü markanın birçok çeşidinden koliler dolusu yağa sahip olup kullanan birisi olarak tesadüfen kullandığım bu ürüne hayran kaldım, temizleme özelliği ve pas sökücülüğüyle enfes iş çıkardı…

[Resim: slu696i.jpg]
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için melihaga'e teşekkür ederiz.
Bul
[Resim: 131.jpg]

Ben tercihimi, güzel olduğunu umduğum Hoppe's ten yana kullandım. İnşallah memnun kalırım. 
Kendisini ve esnaflığını sevdiğim Tac87 - Harun abi'ye de teşekkürlerimi sunuyorum...
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
Bul
İnternette RifleCX markasına rastladım,Amerikan ordusu,Nato ve Polonya ordusunla sözleşmeleri olduğunu söylüyorlar,sipariş ettim,denedim,temizlik sıvısı yüksek basınçlı sprey şeklinde,yağlandırıcısıda yine sprey şeklinde yapışma yapmıyor,ayrıca basınçlı hava spreyide var aldığım sette,ben oldukça beğendim,hızlı ve güzel bir temizlik yapıyor.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
Yeterli miktarda spray yağım mevcut olmakla beraber sıvı yağın bitmesi sebebiyle aşağıdaki yağı HB den sipariş ettim. Şırınga ile hassas yağlama için sıvı formlu yağ lazım, malum.

[Resim: format:webp]

Ballistol ürünlerini ilk defa memlekete geldiği zamanlarda adetli şekilde satın alıp, uzun süre kullanmıştım. Sanırım 10 küsür sene önceki zamanlardı. com.tr uzantılı yerli bir web sitesi mevcuttu ve kaliteli ürünler bedavadan biraz pahalıydı.

Sıvı yağında sebebini bilmiyorum, organik olmasından dolayı olabilir, hoş bir koku mevcuttu. Resimdekinde yok, normal yağ kokusu. Acaba ürün çakma olabilir mi, diye düşünüyorum. Bilindiği üzere oto sanayi başta olmak üzere yağ sahteciliği ülkemizde çok yaygın. 

Resimdeki ürünü kullanan forumdaşımız var mıdır?
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın blacksea,

Ballistolun kendine has bir kokusu var kimi sever kimi sevmez,bende de kullanıma başladığımda öksürük başlıyor ama sonra geçiyor,eğer paylaştığınız üründe o koku yok ise muhtemelen çakmadır,tabi Ballistolunda geniş bir ürün yelpazesi var,hepsinde o koku yok ama görselini paylaştığınız üründe o koku olmalı diye düşünüyorum.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi