Yorumları: 12
Konuları: 1
Teşekkür Alındı: 7 mesajda 8
Teşekkür Verildi: 14
28-12-2024, 18:50
(Son Düzenleme: 29-12-2024, 21:16, Düzenleyen: Desperado.)
Merhabalar
3 yıldır hergün üzerimde olan sar9 Mete tabancamdan artık yorulduğum için 2. Bir Micro compact bir tabancaya geçme kararı aldım ve pazartesi yıl bitmeden mke den tabancamı alacağım ama 2 tabanca arasında takılı kaldım ve hala karar veremedim CANiK Mete mc9 ve stoeger str9 mc YouTube da izlediğim yabancı içerikli videolarda canik Mete mc9 un tutukluluk sorunları olduğu gözüküyor lakin bu videolar 1-2 yıl öncesine ait videolar yeni serilerde bu problem düzelmişmidir ayrıyetten stoeger str 9 mc modellerinin şarjörlerine mermi basma problemleri olduğu videolarda vurgulanmış bu iki silahıda kullanıp taşıyan arkadaşlardan tavsiye alabilirsem çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Desperado'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Desperado'e teşekkür ederiz.
• Olcaytopcu (28-12-2024)
Yorumları: 123
Konuları: 31
Teşekkür Alındı: 103 mesajda 363
Teşekkür Verildi: 336
28-12-2024, 19:44
(Son Düzenleme: 28-12-2024, 19:44, Düzenleyen: AliGalip.)
Stoger STR9 MC kullanıcısıyım. Şarjör meselesi abartı. Bir ay fışek basılı kalsın, sorun kalmaz. Her türlü fışeği atiyor, gayet memnunum. Müşteri hizmetleri de gayet ilgili. Diğer markayı şahsen araştırmadım bile.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
Aşağıdaki 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz:3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
• Desperado (28-12-2024), jfmrk (28-12-2024), Olcaytopcu (28-12-2024)
(28-12-2024, 19:44)AliGalip yazdı: Stoger STR9 MC kullanıcısıyım. Şarjör meselesi abartı. Bir ay fışek basılı kalsın, sorun kalmaz. Her türlü fışeği atiyor, gayet memnunum. Müşteri hizmetleri de gayet ilgili. Diğer markayı şahsen araştırmadım bile.
Cevabın için teşekkür ederim benimde aslında gönlümde stoeger var ama işte mahalle baskısı diyelim caniğe de bakıyor insan çevremdeki herkes canik canik canik dediği için bu konuyu açma gereği duydum
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Desperado'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Desperado'e teşekkür ederiz.
• AliGalip (28-12-2024)
Yorumları: 7
Teşekkür Alındı: 5 mesajda 8
Teşekkür Verildi: 105
(28-12-2024, 19:54)Desperado yazdı: (28-12-2024, 19:44)AliGalip yazdı: Stoger STR9 MC kullanıcısıyım. Şarjör meselesi abartı. Bir ay fışek basılı kalsın, sorun kalmaz. Her türlü fışeği atiyor, gayet memnunum. Müşteri hizmetleri de gayet ilgili. Diğer markayı şahsen araştırmadım bile.
Cevabın için teşekkür ederim benimde aslında gönlümde stoeger var ama işte mahalle baskısı diyelim caniğe de bakıyor insan çevremdeki herkes canik canik canik dediği için bu konuyu açma gereği duydum
merhaba
mahalle baskıları bürokratik problemlerden dolayı değiştirmenizin çok zor olduğu bir seçimi olumsuz etkileyebilir. İki markayı da kullanmama rağmen bende bir çok kez mahalle baskısı gibi nedenlerle canik tercih ettim. Ancak iki ay önce bir kez daha kalıcı olarak seçim yapacağım için taşıma silahımı stoeger cougar seçmeme rağmen aklım str-9C combat modelinde kaldı. Yine de kalıcı seçim yaptığım için cougar modelini tercih ettim ve gayet memnunum Silahınızla beraber uyumunuzu siz daha iyi ölçüp biçeceksiniz ve almak istediğiniz platform yeni geliştirilen modelleri içeriyor. İyi düşünmelisiniz.
nızl
silahınıza
(28-12-2024, 20:49)Olcaytopcu yazdı: (28-12-2024, 19:54)Desperado yazdı: (28-12-2024, 19:44)AliGalip yazdı: Stoger STR9 MC kullanıcısıyım. Şarjör meselesi abartı. Bir ay fışek basılı kalsın, sorun kalmaz. Her türlü fışeği atiyor, gayet memnunum. Müşteri hizmetleri de gayet ilgili. Diğer markayı şahsen araştırmadım bile.
merhaba
mahalle baskıları bürokratik problemlerden dolayı değiştirmenizin çok zor olduğu bir seçimi olumsuz etkileyebilir. İki markayı da kullanmama rağmen bende bir çok kez mahalle baskısı gibi nedenlerle canik tercih ettim. Ancak iki ay önce bir kez daha kalıcı olarak seçim yapacağım için taşıma silahımı stoeger cougar seçmeme rağmen aklım str-9C combat modelinde kaldı. Yine de kalıcı seçim yaptığım için cougar modelini tercih ettim ve gayet memnunum Silahınızla beraber uyumunuzu siz daha iyi ölçüp biçeceksiniz ve almak istediğiniz platform yeni geliştirilen modelleri içeriyor. İyi düşünmelisiniz.nızl
silahınıza
Couger kullanmak hiç nasip olmadı Çelik bir silahın bana göre kötü olma ihtimali yoktur zaten lakin ağır bir silah zaten hali hazırda çalışan gerçekten güvendiğim sar9 Mete m var ama artık ağır bir silahran ziyade küçük hafif bir silah arıyorum yormayacak bakalım ne alacağız
• Olcaytopcu (29-12-2024)
Yorumları: 13
Teşekkür Alındı: 7 mesajda 17
Teşekkür Verildi: 17
29-12-2024, 05:31
Mete mc 9 kullanıcısıyım 5 ay kadar oldu alalı. Ortalama 700 mermiyi geçtim kullandığım mermiler sterlini ve mke herhangi bir tutukluk hiç yaşamadım tabanca hafifliği ile mükemmel kutusunda kasık taşıma kılıfı çıkıyor onunla tabancayı unutuyorum üstümde yan taşımada ise kemeri aşağı çekme vs yapmıyor kemeri çözdüğümde bile aşağı çekme yapmıyor. Tabancaya night fision gez arpacık seti alıp taktım onunla birlikte gece atışları da yapabiliyorum tabancadan çok memnunum stoger Canik sarsılmaz bu üçünü de almadan önce internet kaynaklarından incelemesini yapmıştım en mantıklı ve cazip canik gelmişti canik almıştım stoger denemek nasip olmadı ama canimc 9 u tavsiye ederim memnun kalacağınızı umuyorum
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için BarbarKurt'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için BarbarKurt'e teşekkür ederiz.
• Desperado (29-12-2024)
(29-12-2024, 05:31)BarbarKurt yazdı:
Mete mc 9 kullanıcısıyım 5 ay kadar oldu alalı. Ortalama 700 mermiyi geçtim kullandığım mermiler sterlini ve mke herhangi bir tutukluk hiç yaşamadım tabanca hafifliği ile mükemmel kutusunda kasık taşıma kılıfı çıkıyor onunla tabancayı unutuyorum üstümde yan taşımada ise kemeri aşağı çekme vs yapmıyor kemeri çözdüğümde bile aşağı çekme yapmıyor. Tabancaya night fision gez arpacık seti alıp taktım onunla birlikte gece atışları da yapabiliyorum tabancadan çok memnunum stoger Canik sarsılmaz bu üçünü de almadan önce internet kaynaklarından incelemesini yapmıştım en mantıklı ve cazip canik gelmişti canik almıştım stoger denemek nasip olmadı ama canimc 9 u tavsiye ederim memnun kalacağınızı umuyorum
Bende 4-5 ay önce bir abimin canik mc9 unu elime alıp kullanma fırsatım oldu söylenen ele oturmuyor vs gibi şeyler bende olmadı elime güzelce oturdu çok fazla bi atış yapmadım ama atışlarda takılmadı muhtemelen bu bahsi geçen sorunlar ilk partilerde yeni silahlarda düzeltmişler sanırım
Cevabınız için teşekkür ederim
• BarbarKurt (29-12-2024)
Yorumları: 70
Konuları: 7
Teşekkür Alındı: 43 mesajda 109
Teşekkür Verildi: 32
MC9 tamamen şans işi onu söyleyeyim hocam. Ben daha 1 ay önce yeni aldım, fişek marka modeli farketmeksizin her şarjörde birkaç kez "out of battery" sorunu yaşıyorum. Tutuş gibi herhangi bir antrenman sorunumda yok, şahsen kabul etmiyorum. 500 fişeği geçtim halen aynı sorunu yaşıyorum. Firma yurtdışında farklı bir yay göndererek durumu çözdüklerini ama bu yayın Türkiye'de olmadığını söyledi. Silah bu "out of battery" sorunu hariç çok iyi boyutları hafifliği 10/10 bir silah. Ayrıca mermi dikme, kovan hatası gibi sorunları yok. İnternetteki MC9 kullanıcılarının %50'si benim gibi sorunlu bir silah alıyor diğer %50'si hiçbir sorun yaşamadığını söylüyor. Tamamen şans işi bu yüzden. Mümkünse MC9 LS alın namluyu biraz uzatarak o sorunu çözmüşler deniyor. Ben LS almadığıma pişmanım.
G45 - PX5.7 - MC9 - M1911 - TP9
Yorumları: 6
Konuları: 0
Teşekkür Alındı: 6 mesajda 30
Teşekkür Verildi: 5
Ben soeger STR 9 SC kullanıcısıyım stoeger'i ısrarla tavsiye ederim. Ben alırken micro Compact kar henüz yoktu . Geçen hafta arkadaşlar stoeger MC yi Ankara'da bulamadılar. Stoegere karar verirseniz gitmeden önce telefonla arayiniz
Aşağıdaki 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için mbulat'e teşekkür ederiz:2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için mbulat'e teşekkür ederiz.
• Demir57 (31-12-2024), Desperado (29-12-2024)
29-12-2024, 22:05
(Son Düzenleme: 29-12-2024, 22:22, Düzenleyen: Desperado.)
(29-12-2024, 21:32)thearoperator yazdı: MC9 tamamen şans işi onu söyleyeyim hocam. Ben daha 1 ay önce yeni aldım, fişek marka modeli farketmeksizin her şarjörde birkaç kez "out of battery" sorunu yaşıyorum. Tutuş gibi herhangi bir antrenman sorunumda yok, şahsen kabul etmiyorum. 500 fişeği geçtim halen aynı sorunu yaşıyorum. Firma yurtdışında farklı bir yay göndererek durumu çözdüklerini ama bu yayın Türkiye'de olmadığını söyledi. Silah bu "out of battery" sorunu hariç çok iyi boyutları hafifliği 10/10 bir silah. Ayrıca mermi dikme, kovan hatası gibi sorunları yok. İnternetteki MC9 kullanıcılarının %50'si benim gibi sorunlu bir silah alıyor diğer %50'si hiçbir sorun yaşamadığını söylüyor. Tamamen şans işi bu yüzden. Mümkünse MC9 LS alın namluyu biraz uzatarak o sorunu çözmüşler deniyor. Ben LS almadığıma pişmanım.
Out of battery sorunu için kızakların arka kısmındaki plastikleri zımparalayarak sorunları çözüyorlar galiba yay içinde yayın bi kısmını kestiklerini söylüyorlar videolarda ama para veripte bu işleri ben yapacaksam çokda bir mantığı kalmıyor açıkçası işimizi şansa bırakırsak hiç işimize yaramayan bir silahta alıp dolaba kaldırmak biraz saçma geliyor sizin yorumunuz için çok teşekkür ederim kafamda bazı şeyler netleşti hocam.
(29-12-2024, 21:59)mbulat yazdı: Ben soeger STR 9 SC kullanıcısıyım stoeger'i ısrarla tavsiye ederim. Ben alırken micro Compact kar henüz yoktu . Geçen hafta arkadaşlar stoeger MC yi Ankara'da bulamadılar. Stoegere karar verirseniz gitmeden önce telefonla arayiniz
E devlet randevuya girip baktığım da var gözüküyor ama yinede yarın arayacağım teşekkürler