Satılık - Benelli M4 T-Pro Siyah
Photo 
Merhaba,

İnternetteki karşılatırmaları inceledikten sonra Eylül 2023 de hem Beretta 1301 Tactical hemde Benelli M4 T-Pro satın aldım. Ancak ağılık sebebi ile Beretta 1301 tactical ı kullanmayı tercih ettim. Benelli M4 T-Pro aynı gün kutusuna koyulup kaldırıldı. Tüfek sıfırdır içerisine fişek bile sürülmedi, kullanmadığım için satılıktır. Fiyat olarak 115bin düşünüyorum.

[Resim: ygon6rO.jpeg]

[Resim: vWjoidy.jpg]

https://imgur.com/undefined
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için uck77'e teşekkür ederiz.
Bul
Vay be insan sattığı tüfeği de forumda görmesi varmış Ahmet ben abi Smile . Benelli 'yi sattığına üzüldüm umarım ilerde pişman olmazsın kardeşine hibe etmek istersen her daim buradayım Smile Şaka bir yana Benelli 'nin atış konforu Beretta da yok bana göre tüfeği nasıl tutarsan tut. Hafif tüfeğin kontrolu zor oluyor.
Bul
Fyat nedir, nasıl alınıyor devir mi yapılacak? Namlu ucu parlıyor mu boyada dökülme mi var?
Bul
tüfek satıldı mı ?
Bul
Merhaba tüfek hala satılık mı iletişim bilgisi verebilir misin
Bul
Merhaba, bir süredir özel işlerim sebebi ile foruma bakma fırsatım olmadı dönüş yapamadığım arkadaşlardan özür dilerim. Tüfeği hala satmayı düşünüyorum, ilanda da bahsettiğim gibi hala hiç kullanılmamış/sıfır durumdadır. Ülkemizde malum fiyatlar sürekli değişiyor o yüzden güncel fiyatı şu anki Benelli satış fiyatının %20 daha aşağısı olarak düşünebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlar ucankut@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.
Bul
Selamlar, tüfek hala sıfır/kullanılmamış olarak çantasında duruyor. yaza kadar sahiplendiremezsem en son kendim kullanacağım Smile
Bul
Üstadım merhaba, son fiyatınız ne olur acaba? Saygılar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi