Yivli Tüfek Seçim Yardımı
Sayın Yarımcalı,

Fazla kafa karıştırmak istemem ama konu başlığı yivli tüfek seçimi olduğu için yine kalibreden bağımsız olarak,rossi pumalar ı hatırlatmak istedim,sadece zevk için çok uzun mesafeler atmıyacağım diyenler için inanılmaz bir keyif tüfeğidir.

Kısa mesafe avlar içinde çok etkilidir,red dot dürbün takma imkanıda var ama tabanca kalibresi kullandığı için özellikle 250-300 metrenin üstünde yivli tüfek kalibrelerinin yanından geçemez.

Malzeme kalitesi süper birinci sınıf değil ama kötü değil,bende 44-357 kalibre var,44 çok tepiyor hiç keyif alamadım ama 357 kalibre inanılmaz keyifli.

Saygılarımla.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
(11-02-2025, 17:00)Achilles yazdı: Sayın Yarımcalı,

Fazla kafa karıştırmak istemem ama konu başlığı yivli tüfek seçimi olduğu için yine kalibreden bağımsız olarak,rossi pumalar ı hatırlatmak istedim,sadece zevk için çok uzun mesafeler atmıyacağım diyenler için inanılmaz bir keyif tüfeğidir.

Kısa mesafe avlar içinde çok etkilidir,red dot dürbün takma imkanıda var ama tabanca kalibresi kullandığı için özellikle 250-300 metrenin üstünde yivli tüfek kalibrelerinin yanından geçemez.

Malzeme kalitesi süper birinci sınıf değil ama kötü değil,bende 44-357 kalibre var,44 çok tepiyor hiç keyif alamadım ama 357 kalibre inanılmaz keyifli.

Saygılarımla.

Sn Achilles Rossi Puma'nın sessiz sedasız vitrine gelen 30-30 Win tüfekleri de bence çok güzel. Tam sıklıkta domuz avı tüfeği. Talep görmüş ki İstanbul'da stok kalmamış.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn blacksea,

Yanılıyorsam lütfen düzeltin,30-30 win tabiki namlu boyunada bağlı olarak geri tepme konusunda hemen hemen 44 kalibre ile aynı hatta sanırım bir tık daha çok tepiyor,benim 44 kalibre(namlu boyuda çok kısa triple black modeli) beni çok dövdüğü için biraz uzağım o kalibrelere,aklımdan çıkmış.

Hatırlatma için teşekkür ederim.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
Hangi ildesiniz ? Eğer izmir'de atış alanı sorununu aşabilirseniz takipteyim.
Hikmet Gümüş - İzmir
Bul
Kocaeli
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Yarımcalı'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi