Forumun 1.Yıldönümü
Arkadaşlar, forumumuz 1 yıl önce 18.2.2024 yılında kurulmuştu. Yarın 1.yıldönümümüz.
Dün akşam forum moderatörleriyle bir zoom toplantısı yaptık. Toplantının ilk kısmını içeren
video linki aşağıdadır.

İkinci bölümde forumun genel durumu,sorunlar,yapılması gerekenler vb konular görüşüldü.

Bu vesileyle foruma üye olan, yorum yazan-paylaşım yapan ve üye olmayıp forumu takip eden 
herkese teşekkür ederim.

1.Yılımız hayırlı olsun. Nice yıldönümlerinde görüşmek üzere...
[+] 29 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Nice yıllara hayırlı olsun
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Umut'e teşekkür ederiz.
Bul
Gerek forumun açılması, gerek bilgi akışı sağlanarak devam ettirilmesi hususunda, işinden gücünden, vaktinden zamanından, sevdiklerinden feragat ederek bizlere doğru ve sağlıklı bilgi sunulmasında emek veren, bildiklerini esirgemeyen, bilgimizin olmayıp fikrimizin olduğu yorumlarımızda ukalalık yapmayarak, tatlı dil ve latifeyle yanlışlarımızı düzelten, forum yöneticileri başta olmak üzere herkese ama herkese çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Nice nice yıllara,

Saygılarımla...
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için jfmrk'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın ceycey,

Sizin ve Sayın Ortaç'ın söylediği gibi burası gerçekten bir okul gibi. Bu forumdan ben de çok şey öğrendim. Büyük bir bilgi birikimine sahip ilk TT forumun kapanması gerçekten acıklı bir hikayedir. Forumu yeniden hayata geçiren başta siz olmak üzere tüm emeği geçenlere binlerce teşekkürler.

TT Forumun bir okul olması ötesinde adeta bir aile ortamı var. Bu forum sayesinde çok değerli arkadaşlıklar ve dostluklar edindim, okul ve silah arkadaşlığı gibi hala aidiyetimiz ve birlikteliğimiz devam ediyor.

Eğer bu forumu geliştirmek, yüceltmek istiyorsak, tüm forum ailesine görev düşüyor. Bu iş sadece moderatörlerin gayreti ile olmaz. Değerli forum ailesinden, bu forumun gelişmesi ve geliştirilmesi için görüş, katkı hatta proje önerileri bekliyoruz. Lütfen herkes kafa yorsun, önerilerini burada yazsın ki, biz moderatörler olabilecekleri hayata geçirebilelim.

Kulakları çınlasın, Sn. Lupus'un deyimi ile "Küffar" bir akrostiş yapmış:

T ogether
E verybody
A chieves
M ore

TEAM yani Takım, ekip demek. Ez-cümle diyor ki, "Herkes Birlikte Daha çok şey başarır". Bizde bunun karşılığı "Birlikten, kuvvet doğar".   Yani forum üyesi herkese iş düşüyor...

Herkese kolay gelsin... Katkılarınızı bekliyoruz...

Saygılar
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
Eğer daha çok üye alınmak isteniyor,bir nevi daha çok reklam yapılması düşünülüyor ise bence şu anda bir numara olan instagram platformu kullanılmalı,ben tabancatufek forum belki açılır diye bir hesap açmıştım geçmişte,eğer yönetim ilgilenirse şifreyi bulmaya çalışırım ve devir edebilirim.

[Resim: IMG-9680.jpg]
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
Forum gerçekten çok kaliteli. Silah dünyasını yürekten seven, bilgi edinme ve yaymaktan keyif alan üstadlar var. Çok kıymetli kurucu ve moderatörlerimizi ve tabi üyeleri yürekten selamlıyorum.

Tabancatüfek için bence bir de instagram ve X hesabı açılmalı. Hap niteliğinde birkaç satırlık bilgi ile forumdaki ilgili link paylaşılabilir.
Yine forum adıyla açılacak Youtube sayfasından arada sohbetler yapılabilir.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn Sabri Hocam,

Emek ve zahmet dolu kapsamlı çalışmanız için tekrar teşekkürler.

Elinize, emeğinize sağlık. Ayrıca forumu tekrar canlandıran Sn Ceycey'e ve emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkürler.

Saygılar.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Değerli tecrübe ve bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Hep beraber nice mutu yıllara.
Ailesini korumak isteyen biri. Canik METE SFT - Aksa Crossfire
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Taygunho'e teşekkür ederiz.
Bul
Forumun yeniden hayata geçirilmesinde emeği olan başta sn. ceycey olmak üzere tüm kuruculara, bizimle paylaştığı değerli bilgileri için sn. Sabri hocam ve sn. Osman Ortaç'a ve katkı sağlayan tüm forumdaşlara naçizane teşekkürlerimi iletiyorum. Burası gerçekten bir okul. Ömür boyu okumaya ve sınava tabi tutulmaya değer bir okul hemde. Böyle okula can kurban. İnşallah birgün ateşli silahlar ile ilgili sevimsiz uygulamaların düzelmesi ve makul maliyetlerle bu hobiyle bir ömür geçirmek dileğiyle. Nice yıllara.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ibrahimo'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın hocalarım, iyi ki bu güzel ortamı bizlere tekrardan kazandırdınız. Sizlere 1.yıl dolayısıyla tekrardan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Umarım forum çok daha güzel yerlere gelecektir, zaten yakalanan ivmeden de anlaşılıyor. Nice yıllara.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için olrayt'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi