Forumun 1.Yıldönümü
(18-02-2025, 01:15)AliGalip yazdı: Tabancatüfek için bence bir de instagram ve X hesabı açılmalı. Hap niteliğinde birkaç satırlık bilgi ile forumdaki ilgili link paylaşılabilir.
Yine forum adıyla açılacak Youtube sayfasından arada sohbetler yapılabilir.

Sn. AliGalip,

Haklısınız, günümüzde sosyal medya en yaygın kullanılan iletişim araçlarını içeriyor. Forum yönetimi olarak bu konuyu tartıştık. Sosyal medya araçlarının foruma okuyucu yönlendirmek ve üye kazandırmak için öneminin farkındayız. Moderatörlerimizin çoğu aktif çalışma hayatında olduğu için zamanları kısıtlı. Ancak forum yönetimi ve denetimine zaman bulabiliyorlar.

Açıkçası Sosyal medyayı kullanırken, foruma alternatif ve rakip bir mecra açma düşüncesinde kesinlikle değiliz. Orada açılacak tartışmaları yönetmek ve denetlemek bizim için zor. Ancak şu olabilir: Forumdaki bilgi içeren paylaşımlara, sadece bağlantı (link) verip foruma yönlendiren ancak yoruma ve girenlerin müdahalesine kapalı, yorumların sadece forumda yapılabileceği bir sisteme açığız. 

Bu tür çalışma yapabilecek, forumdan resim ve link aktarımı için zaman ayırabilecek forumdaşlarımızın yardım ve desteğine sıcak bakıyoruz. Elini taşın altına koyup bu konuda destek verebilecek forumdaşlarımızın  forum moderatörlerine özel mesaj  ya da, avceycey@hotmail.com  mail adresine yazmaları durumunda yönetim kurulumuzca durum değerlendirilecektir.

Saygılar
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
Whatsapp hariç (o da mecburiyetten) bütün sosyal medya hesaplarını (Facebook, Instagram, Linkedin) kapatmış biri olarak ciddi konuların paylaşıldığı/tartışıldığı bu forumun sosyal medyaya açılmasını açıkçası sağlıklı bulmuyorum. Tabiri caizse sosyal medyada herşeyin suyunu çıkarıyorlar. İnsanlar burada silah resimleri, mermi/fişek resimleri ve daha bir sürü kritik bilgi paylaşıyor. Sosyal medyada bu resim ve bilgilerin ne kadar manipüle edilebileceğini veya sündürülebileceğini düşünmek bile istemiyorum.
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için axoy68'e teşekkür ederiz.
Bul
Sitenin açılması ve bizi tekrardan okulumuza kavuşturmaya vesile olan öncelikle Sayın CEYCEY ve tüm moderatörlere binlerce kez teşekkürler. Hepiniz iyi ki varsınız.

Videoda dikkatimi çeken bir konu var, yorum yapan üye sayısının az olduğu, eski döneme çok takılmak istemiyorum ama, bu konuda bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ! Ben eski forum kapanmadan önce yorum yapmaya biraz çekiniyordum, sebebi de aşırı derecede imla kurallarından dolayı uyarı almak, hem de bazı eski moderatörlere göre yanlış gelen, fakat yanlışlığı ispatlanmamış her yazının ve fikrin sanki suç işlenmiş gibi terslercesine tepki verilmesi.

Sonuçta bu foruma kayıt olup giren her üye buradan bir şeyler öğrenmeye, yaşadığı iyi ve kötü tecrübeleri yazarak anlatmak yanlışları da anlamak için geliyor.

Şuan ki forumun durumu ve yönetimi beni çok memnun ediyor. neredeyse her gün girmeye ve yeni yorumları okumaya çalışıyorum.

Tekrardan Nice Senelere TabanacTüfek.com
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için TongeL'e teşekkür ederiz.
Bul
(19-02-2025, 22:16)TongeL yazdı: Videoda dikkatimi çeken bir konu var, yorum yapan üye sayısının az olduğu, eski döneme çok takılmak istemiyorum ama, bu konuda bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ! Ben eski forum kapanmadan önce yorum yapmaya biraz çekiniyordum, sebebi de aşırı derecede imla kurallarından dolayı uyarı almak, hem de bazı eski moderatörlere göre yanlış gelen, fakat yanlışlığı ispatlanmamış her yazının ve fikrin sanki suç işlenmiş gibi terslercesine tepki verilmesi.

Sayın Tongel,

Forum yönetimi olarak, eskiden ders çıkartarak yol almaya çalışıyoruz. Bu forumun temel amacı "Yasalara saygılı, bilinçli silahsever"lerin, bilgi açığını kapatmak, yanlış bilinenleri düzeltmeye çalışmak, silahseverleri sorunlarına olduğunca çözüm üretebilmek.. Moderatörler olarak her gün her gelen paylaşımı okumaya çalışıyoruz. Saygı kurallarını aşmayan, toplumsal değerleri yermeyen, hakaret içermeyen hiç bir paylaşıma müdahale etmiyoruz, banlamıyoruz. Soruları da elimizden geldiğince hoşgörü ile cevaplamaya çalışıyoruz.

Üye alımında da biraz seçici davranıyoruz. Üyelik isteklerini tek tek sorguluyoruz. Dileğimiz, belirli konularda bilgi birikimi olan, bilgisini paylaşan, saygı kuralları içerisinde tartışmayı bilen, eleştiriyi olgunlukla karşılayabilen üyeler kazanabilmek. Yoksa forum dışarıdan; üye olmadan da okunabiliyor. Şu anda 1000 e yakın üye ama aylık 100 bin üzerinde okunma oranımız var.

Bu forum hepimizin. Her üye, forumun sahibiymiş gibi düşünüp, davranıp,  katkı sunarsa, hepimiz yararlanırız. 

Saygılar
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
2008'li yıllarda 10 yaşlarımdan beri hayranlıkla takip ettiğim, kıymetli büyüklerimizden (Vefat sebebiyle aramızdan ayrılanların mekanı cennet olsun.) bir çok şey öğrendiğim Tabancatüfek forumun yeni dönemdeki 1.yılı kutlu olsun.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için unalaslan3897'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi