19-02-2025, 16:10
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
Bilge Vezir Tonyukuk
|
Satılık Asecron Creed G2 Kit
|
|
19-02-2025, 16:10
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
Sn.cos30,bu kitlerle ilgili bir konu açmış ve tartışmıştık:
https://www.tabancatufek.com.tr/showthread.php?tid=280 İthaline izin verilmeyen,ancak bulundurulması ve taşınması suç sayılmayan bir ürün. İnternette ve taktikal mağazalarda satılıyor. Konuyu bilmeyen görevlilerce işlem yapılıp, adli süreç başlatılabilir. Arkadaşınız dikkatli olsun. Bu arada otomatik bıçak (sustalı) yasak olduğu halde,Trendyol ve Hepsiburada gibi sitelerde satılıyor. Antika pazarlarında kapış kapış gidiyor. ![]() Bir başkadır benim memleketim
19-02-2025, 19:00
Sayın ceycey,
Ürün yerli olduğu için ithal etmedik, taşıması ve bulundurması da suç olmadığı için bizim için herhangi bir sorun teşkil etmemekte.
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
19-02-2025, 21:09
Sayın cos30 öncelikle hayırlı satışlar dilerim.
Bilmediğim için merakımdan soruyorum. Bu kit her tabanca için uygun mu? yoksa ilk resimde görüldüğü üzere sadece Glock uyumlu mu?
19-02-2025, 21:58
Teşekkür ederim Sayın jfmrk, ürün Glock, SAR9 ile uyumlu, arka parça değiştirildiğinde TP9 ile de uyumludur.
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
19-02-2025, 22:56
Anladım sayın cos30, çok teşekkür ederim. Tekrardan hayırlı satışlar.
Bu modele ben de bakmıştım, adil bir fiyat belirlemişsiniz. Bazı kişiler kısıtlı ulaşılabilen bir donannım olduğundan çok yüksek fiyatlardan kaptırmaya çalışıyorlar. 80-100 bin civarı kaptırmaya çalıştıkları plastik roniler yerine daha mantıklı bir model. Hayırlı satışlar.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla
20-02-2025, 03:41
(20-02-2025, 00:58)sentinel yazdı: Bu modele bende bakmıştım, adil bir fiyat belirlemişsiniz. Bazı kişiler kısıtlı ulaşılabilen bir donannım olduğundan çok yüksek fiyatlardan kaptırmaya çalışıyorlar. 80-100 bin civarı kaptırmaya çalıştıkları plastik roniler yerine daha mantıklı bir model. Hayırlı satışlar. Teşekkürler Sayın sentinel. Biz kaptırmatör değiliz elhamdulillah, forumun güzelliklerini yaşatmak istiyoruz.
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|