Tabancalarımız
(07-07-2024, 01:48)Turan3294 yazdı:
(15-04-2024, 02:47)sentinel selamın aleyküm bende de canik tp9 v2 modeli var ( da modelinin eski versiyonu) bu tetikten bende taktım ama bu silah çift hareketli olduğundan dolayı randımanlı çalışmadığını görüp  geri söktüm tetiğin tam uyumlu çalışması için tetik manivilasını tp9 sa modelindeki manivila ile değiştirip tamamen tek hareketli hale getirmek gerekiyor siz bu sorunu çözebildiniz mi yardımcı olur musunuz yazdı: Herkese selamlar,

Ben de resim yüklemeyi denemek maksadıyla bir tabancamı paylaşmak istiyorum.

Canik Tp9DA, online mağazadan tetik temin ettim. Daha sonraki planlarım arasında yüksekliği ayarlanabilir şarjör düşürme mandalı, şarjör hunisi ve kapasite arttırıcı eklemek yer alıyor.

[Resim: 20240409-205448.jpg]

Sn.Turan3294 selamlar,

Kusura bakmayın şehir dışında olduğumdan geç gördüm. Ben bu tetiği taktığımda kurulu halde iken tek hareketli çalışmasında bir sorun yaşamadım, kurduktan sonra decockerı kullanarak iğneyi güvenli düşürüp tetiği çift hareketli hale getirdiğimde de bir sorun yaşamadım. Bu iki halde de tetik sorunsuz çalışmakta. Yalnız şöyle bir durum oluştu, eskiden tetiği arka arkaya çift hareketli halde sağabiliyordum ama artık bunu yapamamaktayım. Bir arkadaşım tetik yuvasını ön taraftan biraz eğelersem düzelebileceğini söyledi ama benim için önemsiz bir durum olduğundan bunu uygulamadım. Tetiği ilk taktığımda bu hali ile iki kutu fişek ile test etmiştim. Sonrasında da ara ara kullanmaya devam ettim. Bir sorun yaşamadım.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
(14-07-2024, 19:28)sentinel abi sakın tetiği eğeleme bu tetikler tek harekeli silahlar için tasarlanmış bizim silah çift hareket olduğu için tam uyumlu değil tam uyumlu olması için tetik manivilasının da değiştirilmesi gerekiyor bende bahsettiğiniz üzere bi problem görmedim başta ama poligona gidip denediğimde silahı doldurup iğmeyi güvenli düşürdüğümde tek bir kereye mahsus çift harekeli çalıştığını gördüm ama tetiği çektiğimde her seferinde iğneyi güçlü bir şekilde düşüremeyip fişeği patlatmadığını görünce geri söktüm şimdi de tek hareketli çalışan bir tetik manivilası arıyorum bulabilirsem düz tetiği tekrar takacağım. yazdı:
(07-07-2024, 01:48)Turan3294 yazdı:
(15-04-2024, 02:47)sentinel selamın aleyküm bende de canik tp9 v2 modeli var ( da modelinin eski versiyonu) bu tetikten bende taktım ama bu silah çift hareketli olduğundan dolayı randımanlı çalışmadığını görüp  geri söktüm tetiğin tam uyumlu çalışması için tetik manivilasını tp9 sa modelindeki manivila ile değiştirip tamamen tek hareketli hale getirmek gerekiyor siz bu sorunu çözebildiniz mi yardımcı olur musunuz yazdı: Herkese selamlar,

Ben de resim yüklemeyi denemek maksadıyla bir tabancamı paylaşmak istiyorum.

Canik Tp9DA, online mağazadan tetik temin ettim. Daha sonraki planlarım arasında yüksekliği ayarlanabilir şarjör düşürme mandalı, şarjör hunisi ve kapasite arttırıcı eklemek yer alıyor.

[Resim: 20240409-205448.jpg]

Sn.Turan3294 selamlar,

Kusura bakmayın şehir dışında olduğumdan geç gördüm. Ben bu tetiği taktığımda kurulu halde iken tek hareketli çalışmasında bir sorun yaşamadım, kurduktan sonra decockerı kullanarak iğneyi güvenli düşürüp tetiği çift hareketli hale getirdiğimde de bir sorun yaşamadım. Bu iki halde de tetik sorunsuz çalışmakta. Yalnız şöyle bir durum oluştu, eskiden tetiği arka arkaya çift hareketli halde sağabiliyordum ama artık bunu yapamamaktayım. Bir arkadaşım tetik yuvasını ön taraftan biraz eğelersem düzelebileceğini söyledi ama benim için önemsiz bir durum olduğundan bunu uygulamadım. Tetiği ilk taktığımda bu hali ile iki kutu fişek ile test etmiştim. Sonrasında da ara ara kullanmaya devam ettim. Bir sorun yaşamadım.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Turan3294'e teşekkür ederiz.
Bul
Bilgilendirme için teşekkür ederim. İstihkakımın tamamı ile silahı bu hali ile çift hareketten tek harekete geçirerek denemeye devam edeceğim, ateşleme ile ilgili bir hata ile karşılaşırsam buradan da yazarım.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla  Shy
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
Arkadaşlar toplandı,temizlik günü.

[Resim: IMG-9682.jpg]
[+] 12 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Achilles'e teşekkür ederiz.
Bul
(16-04-2024, 01:55)blacksea yazdı:
(06-04-2024, 06:40)Mesut yazdı: Herkese merhabalar. Forum yıllar sonra tekrardan açıldığı için çok mutlu oldum. Tüm silahseverler için hayırlı olsun. Benim edc’yi aşağıya bırakıyorum. Kaliteli bir red dot ve adaptör arayışındayım. Saygılarımla. 

[Resim: agst6gz.jpg]

Sn Mesut,

Gen4 ler ilk ithal edilmeye başlandığında, standart gri renkli 24N iğne yayına sahipti. Sert kapsüllü MKE mühimmatı ile nadiren de olsa görülen kapsül patlatmama sorununa binaen sonraları daha güçlü 28N kırmızı iğne yayı ile gelmişti (o zamanlarda henüz özel sektör mermi işine girmemişti). Ambargo sonrası artık Avusturya yapımı ürün gelmediğinden ve Amerikalıların bu mevzuyla uğraşacaklarını düşünmediğimden Amerikalı Glock 19 Gen5 lerde standart gri yay olduğunu tahmin ediyorum.

Hiç sürgüyü demonte ettiniz mi bilemiyorum ama ettiyseniz Gen5 G19'unuzda iğne yayı gri mi yoksa kırmızı mı?

İğne yayının rengi gri gen 5 ler de
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için P.Guard'e teşekkür ederiz.
Bul
Sarsılmaz k2 C, Stoeger STR 9 SC, Balistik Defence Adam 9b, Yavuz 13 Defender

[Resim: 54359712900_03998f4164_z.jpg]
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Umut'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese merhaba.
Eski forumun ''zararları''.

[Resim: 3yk5dh3.jpg]
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için xhmyt'e teşekkür ederiz.
Bul
2016 yılında yasalar dahilinde bulundurma ruhsatıyla sahip olduğum Beretta 92FS. MKE'den almıştım.
Arada bir evde koyduğum yeri hatırlamak için çıkarıp, temizleyip yerine bırakıyorum.

[Resim: 96ov6kf.jpg]
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için shelby'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar

Benim emektar. CANİK METE SF, severek ve beğenerek aldım ama METE MC9 ile arada kalmıştım ama iyi ki seçimimi METE SF den kullanmışım. Syn Blacksea ve Syn CEYCEY ' e verdikleri bilgilerden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Eğer şartlar el verirse bu sene içinde haraçlar artmadan 9 mm 1911 veya 2011 platformu da almayı düşünüyorum.

[Resim: 7nzvmq1.jpg]
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için TongeL'e teşekkür ederiz.
Bul
[Resim: 6321t9p.jpeg]

Bu boyuttaki revolverlarda kabza çerçevesini tümüyle içine alan kabzalar maalesef sağlıklı kavranamayacak kadar iri oluyor.
Pacmaer kabzayı J gövde bir revolverda görüp çok beğenmiştim, n göverde işler daha değişik oluyormuş.
si vis pacem, para bellum
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi