STOEGER COUGAR İĞNE KIRIMI
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Köstenceli35'e teşekkür ederiz.
Bul
Geçmiş olsun. Video sonunda iğnenin kırıldığını tahmin ediyoruz demişsiniz, iğneyi sökmediniz mi?
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için bahadir'e teşekkür ederiz.
Bul
Oracıkta bir kalem testi iğne kırımını gösterdi
Bul
Geçmiş olsun Sn.Köstenceli. Haklısınız,iğne kırılmış görünüyor.Bu tabancalarda iğne kırımına
ilk kez rastlıyorum.Dediğiniz gibi,sahte mermilerin çok kuru tetik çalışılması nedeniyle özelliğini yitirmiş
olmaları bu kırıma neden olmuş olabilir.Çünkü bu durumda bir çok kez tetik boşa düşürülmüş oluyor.
Tetiğin kontrol amacıyla boşa düşürülmemesi konusundaki düşüncelerimizde haklı çıkmış oluyoruz.
Poligonlarda her şarjörden sonra kontrol için tetik boşa düşürülüyor. Bir tabanca 30.000 atış yaptığında
2.000 kez tetiği boşa düşürülmüş oluyor ve iğneler kırılıyor.
Emniyete başvuru, balistik rapor alınması, parça değişimi vs aşamaları buradan yayınlarsanız sevinirim.
Tekrar geçmiş olsun, kolay gelsin.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Geçmiş olsun ağabey, bir stoeger sahibi olarak üzüldüm. Süreç hakkında bilgilendirmelerinizi bekliyor olacağım. Selamlar.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Yamtar'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın hocam bende cougar model tabancada sürgü mandal kırımını 50 bin üzeri atışlarda duydum, hatta birini de gördüm. Fakat iğne kırımını hiç duymamistim. 50 bin ve üzeri  kuru tetik çalışmam oldu. Böyle bir kırımı kaç silah sahibi paylaşır buda ayrı konu. Str9 iğne kırımıyla ilgili enteresan bir tecrübesi olan bir arkadaşımsa sahte fişeklerle yapılan kuru tetik çalışmalarında iğnenin her defasında küçükte olsa farklı alılarla kapsüle vurup özelliğini yitiren iğnenin kirima ugramasinin daha kolaylaştığını, iki defa tecrübe ettikten sonra temin ettiği ucu kesilmis eğitim ignesiyle yaptığı yüksek sayılarda sahte fiseksiz yüksüz düşürülen tetikte böyle bir kırım yaşamadığını kendi ağzından bugün bir kez daha dinledim.Ayrıca konuyla ilgili süreci her asamasiyla paylasicam
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Köstenceli35'e teşekkür ederiz.
Bul
Syn Köstenceli35

youtube dan video bildirimi gelince çok üzüldüm geçmiş olsun.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için TongeL'e teşekkür ederiz.
Bul
Elbette sevimli bir durum değil belkide hayırlara vesile olacaktır sahte fişeklerle yapılan kuru tetik çalışmalarında iğnenin özelliğini kaybedip kirima uğrayacağı ağırlık kazanmaya doğru gidiyor ozaman atış becerilerini kaybetmemek için kuru tetik çalışması yapacak olan operatör çalışmayı nasıl yapmalı sahte fisekle mi fiseksizmi ?
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Köstenceli35'e teşekkür ederiz.
Bul
Çok geçmiş olsun.Maalesef uzun ve can sıkıcı bir süreç sizi bekliyor.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul
Teşekkür ederim umarım çok uzun sürmez
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi