Yorumları: 173
Konuları: 14
Teşekkür Alındı: 151 mesajda 465
Teşekkür Verildi: 420
Forumdan AliGalip Bey'in tavsiyesi üzerine bugün Sancaktepe'deki Sancak Poligon'a uğradım. Bu vesileyle foruma da konu başlığını açmış olduk. Mekan güzel, geniş ve ferah. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Benimle ilgilenen arkadaş hoş sohbetli biriydi. Ziyaretimden memnun kaldım. Kendi silahınız ve poligonun fişeği ile atış ücreti 20 liraydı.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla
Aşağıdaki 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz:2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
• AliGalip (15-03-2025), Hyuksek (29-03-2025)
Yorumları: 123
Konuları: 31
Teşekkür Alındı: 103 mesajda 363
Teşekkür Verildi: 336
(15-03-2025, 23:16)sentinel yazdı: Forumdan AliGalip Bey'in tavsiyesi üzerine bugün Sancaktepe'deki Sancak Poligon'a uğradım. Bu vesileyle foruma da konu başlığını açmış olduk. Mekan güzel, geniş ve ferah. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Benimle ilgilenen arkadaş hoş sohbetli biriydi. Ziyaretimden memnun kaldım. Kendi silahınız ve poligonun fişeği ile atış ücreti 20 liraydı.
Teşekkür ederim dikkate almış olduğunuz için. Malum, her şeyin maliyeti artarken, bizler de makul çerçevelerde fiyat talepleri olan poligonlar tercih ediyoruz. Fişek ve tabanca sizden olduğunda atış ücretleri 5 Lira.
Ben kendi fişeğimle gidiyorum, arada onların tabancaları da test ediyorum ve ekstra ücret kesmiyorlar çoğu zaman.
Anadolu yakasında ismini vermeyeceğim bir başka poligondaki gözetmenlerin saygısız üsluplarını gördükten sonra bir daha gitmedim. Bire bir tanıdıklarıma da kesinlikle gitmemelerini öğütlüyorum.
Bizler poligona stres atmaktan ziyade, keyif almak için giden insanlarız. Bu nedenle ortamın enerjisi önemli
Herkese keyifle atışlar diliyorum.
İnsanlar ikiye ayrılır: ONURLULAR ve onursuzlar
Aşağıdaki 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz:2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için AliGalip'e teşekkür ederiz.
• Hyuksek (29-03-2025), sentinel (16-03-2025)
Yorumları: 173
Konuları: 14
Teşekkür Alındı: 151 mesajda 465
Teşekkür Verildi: 420
(15-03-2025, 23:42)AliGalip yazdı: (15-03-2025, 23:16)sentinel yazdı: Forumdan AliGalip Bey'in tavsiyesi üzerine bugün Sancaktepe'deki Sancak Poligon'a uğradım. Bu vesileyle foruma da konu başlığını açmış olduk. Mekan güzel, geniş ve ferah. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Benimle ilgilenen arkadaş hoş sohbetli biriydi. Ziyaretimden memnun kaldım. Kendi silahınız ve poligonun fişeği ile atış ücreti 20 liraydı.
Teşekkür ederim dikkate almış olduğunuz için. Malum, her şeyin maliyeti artarken, bizler de makul çerçevelerde fiyat talepleri olan poligonlar tercih ediyoruz. Fişek ve tabanca sizden olduğunda atış ücretleri 5 Lira.
Ben kendi fişeğimle gidiyorum, arada onların tabancaları da test ediyorum ve ekstra ücret kesmiyorlar çoğu zaman.
Anadolu yakasında ismini vermeyeceğim bir başka poligondaki gözetmenlerin saygısız üsluplarını gördükten sonra bir daha gitmedim. Bire bir tanıdıklarıma da kesinlikle gitmemelerini öğütlüyorum.
Bizler poligona stres atmaktan ziyade, keyif almak için giden insanlarız. Bu nedenle ortamın enerjisi önemli 
Herkese keyifle atışlar diliyorum.
Ben de tavsiyeniz için teşekkür ederim. Oraya yakın bir yere işim düştüğü için hazırlıksız gittim ama dediğiniz gibi oradaki arkadaş da aynı şekilde bilgi verdi. Sağolsunlar bana da canik tti ve bir kaç modeli daha denettiler. Artık başka bir zaman kendi envanterimle hazırlıklı bir şekilde gideceğim. Evime biraz uzak olsa da düzenli gidebileceğim kadar memnun kaldım. Güvenle tavsiye edebileceğim bir yer.
Yanlışım varsa düzelt, eksiğim varsa tamamla
Aşağıdaki 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz:1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
• AliGalip (16-03-2025)