Canik METE MC9 Prime
Birkaç gündür dedikodu olarak yabancı forumlarda görüyordum ama sanırım artık kesinleşmiş. Las Vegas Shot Show'da da tanıtılacağını düşünüyorum. Canik resmi youtube hesabından video paylaşmış.

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcRjbkrWD5UzBvRiMVmqAnK...8v01k&s=10]

Görünüm olarak çok agresif görünüyor benim hoşuma gitti. Umarım sadece yurtdışı odaklı bir ürün değildir kısa süre içerisinde MKE'de görmek isterim. Ayrıca sanırım MO4 de tanıtılacak. Bundan emin değilim.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için olrayt'e teşekkür ederiz.
Bul
Kimseyi üzmek istemem ancak Canik’in “yeni” olarak lanse ettiği bütün tabancalar, temeli 1999 yılında oluşturulan 26 yıllık tasarım tabanlı tabancalar. Gövde ve sürgüyü makyajlayınca yeni tabanca üretmiş olmuyorsunuz, makyaj yapmış oluyorsunuz.

Açıkçası yıllardır temelde aynı kalan TP9 görmekten sıkıldım ben.
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için cos30'e teşekkür ederiz.
Bul
ABD fabrikasında üretilen ve ABD içi satışının Mart ayında $649’dan başlayacağı söylentileri olan yeni model. M04 model yeni Mecanik Reddot içeren paketi $849 fiyatına sahip olacak deniyor… Güzel görünüyor açıkçası benim gibi yakın zamanda MC9 alanları üzdüğünü düşünüyorum.. Haberim olsa beklerdim diyor insan… Smile
G45 - PX5.7 - MC9 - M1911 - TP9
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için thearoperator'e teşekkür ederiz.
Bul
Stoeger STR-9 Thinline modeli satıştayken Canik MC9 Prime’ın neden halen satışa çıkmadığına yönelik mantıklı bir açıklama var mı?
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
Bul
Twitter'da birkaç kişiden mayıs başından bahsedildiğini okumuştum, açıkçası ben de bekliyorum merakla. Canik Türkiye'den henüz resmi bir açıklama gelmedi paylaşımlar hep CanikUSA'dan.
Bul
Hali hazırda geçen sen Ağustos ayında edindiğim Canik Mete SF var Prime modeli benimde dikkatimi çekiyor bu sene Prohunt da inceleme fırsatı buluruz belki.

Gerçi ne kadar inceleyecek olsak da, Mevcut İdarecilerin belirlediği Har(a)ç tutarları çok yüksek olduğundan sadece inceleme ile kalacak gibi gözüküyor.

Saygılarımla.
Bul
(27-04-2025, 05:26)cos30 yazdı: Stoeger STR-9 Thinline modeli satıştayken Canik MC9 Prime’ın neden halen satışa çıkmadığına yönelik mantıklı bir açıklama var mı?

Üzerinden çok geçmedi, demo model Canik Store’a gelmiş. Satış için bu ayın 15’i konuşuluyormuş.
“Korkmadık, savaştık.”
Bilge Vezir Tonyukuk
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için cos30'e teşekkür ederiz.
Bul
Fiyat için 40bin ₺ civarı konuşuluyor. Canik ürünlerine yeni zam geldi Mc9 ls 32bin ₺ olmuşken 40bin ₺ fiyatı doğru olabilir gibime geliyor. Bu fiyat bence çok pahalı. Fabrikasına sadece birkaç kilometre uzaklıkta olduğum silahı elin Amerikalısı benden ucuza alıyorsa kimse kusura bakmasın ben o silaha bakmam.bu fiyat politikasında vergilendirmenin ne kadar payı var; Canik, MKE bu fiyatlandırma politikasının neresinde bilmiyorum
Umarım güzel bir satış elde eder Canik'e hayırlı olsun.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için olrayt'e teşekkür ederiz.
Bul
Saygıdeğer hocalarım,
Aldığım duyumlara göre MC9 Prime MKE'de 39.000TL fiyatla Haziran ayının ilk haftası satışa sunulacak. Silahı Canik Store'da inceleme fırsatı buldum. Glock 19C gibi dahili kompansatör sevmeyen biri olarak deneyimlemediğim için yorum yapamıyorum. Ama ilk bakışta gerçekten göze güzel gözükmekte. Kabze kavraması MC9L ve LS ile aynı şekilde ve bence Canik'in en ergonomik modellerinden biri. Eski Canik modellerine göre MC9'larda olduğu gibi incelik bu modelde de mevcut. Lakin şahsi fikrimdir, 17 kapasite bence bu silah için biraz fazla olmuş. Yani gizli taşıma da zaten en çok silüeti kabzeden veriyoruz. Bu kadar uzun kabze açıkcası pek bilemedim. Hala taşıma ve gizleme olarak MC9 TAC'ım ile mutluyum.
Saygılarımla.
Bul
Mc9 alıyoruz güncellenmiş versiyonları çıkıyor, tp9 alıyoruz bir sürü farklı versiyonu çıkıyor ama bizim bu yeni çıkanları alabilmemiz mümkün değil. Nasıl olacak bu iş? Telefon gibi değil ki mevcut olanı ikinci elde satıp yenisini alalım. En azından üst sürgüsü uyan tabancalar arasında şu alt plastik kabzesini bile alıp değiştirebilsek ne güzel olurdu.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Ali Avcı'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi