MKE'DEN EN SON HABERLER
Tam 72 model Tisaş marka tabancada fiyatlar bugün itibariyle güncellenmiş…
Bayram öncesinde benzeri Sarsılmaz’da olmuştu, bakalım nasıl devam edecek…
G45 - PX5.7 - MC9 - M1911 - TP9
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için thearoperator'e teşekkür ederiz.
Bul
MKE'ye bu hafta eklenen 3 adet tabanca oldu, liste şu şekilde:

- 9X19 MM TİSAŞ NIGHT STALKER NS 9 DS TABANCA (Yerli)
- 9X19 MM TİSAŞ DUTY 9 DS TABANCA (Yerli)
- 9X19 MM TİSAŞ CARRY 9 DS TABANCA (Yerli)

Ve bugün MKE'den yeni duyuru:

"Değerli vatandaşlarımız,
PRVI-PARTIZAN marka 8X57 mm,
30X30 WIN. ve 375 H&H MAG kalibre, SELLIER& BELLIOT marka 243 WIN. ve 6.5 CREEDMOOR kalibre fişekler stoklarımıza gelmiş olup
24.04.2025 Perşembe günü İstanbul ve Ankara’daki satış noktalarımızdan temin edilebilecektir.
Bilgilerinize sunulur."
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için thearoperator'e teşekkür ederiz.
Bul
Ermox marka tabancaları alıp kullanan oldu mu acaba? Kalitesi falan nasıl acaba. Alt gövde alüminyum malzeme kullanmışlar.
Bul
[Resim: d964jwj.jpg]

Tisaştan sonra Yavuz'da yakın zamanda çift sıra şarjörlü 1911 modelini satışa çıkaracak. Her iki firmanın modellerde sorun olacağını düşünmüyorum. Sağolsunlar firmalar bizi düşünüp ilk yurtdışına gönderdiği için orada geri bildirim alıp iyileştirmeler yapmışlardır.

Tisaş'ın yeni modellerin sürgülerinde neredeyse hiç yazı yok bu yönünü çok beğendim. Tisaş ve Yavuz(Girsan) birçok farklı modeli var ancak onları ne yazık iç piyasaya vermiyorlar. İnşallah bu modellerden sonra diğer modellerini de iç piyasada satışa çıkarır.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ombra'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın Ombra,
Bir de işin diğer tarafı var o sorun çıkaran ve yurt dışından dönen tabancaları geçmişte MKE’de Türk silah severlere sattılar(Tisaş).
si vis pacem, para bellum
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Actionman'e teşekkür ederiz.
Bul
Ben işin mübalağa tarafındayım. Zamanında yurtdışından dönen tabancaların sürgünün sol tarafındaki markalamaları silip iç piyasaya verdiklerini hatırlıyorum.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ombra'e teşekkür ederiz.
Bul
[Resim: mr4dt87.jpg]
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Umut'e teşekkür ederiz.
Bul
(22-04-2025, 19:57)Umut yazdı: [Resim: mr4dt87.jpg]

Tisaş ın ürünleri 30-35 bin TL iken bu tabanca 55bin TL  den başlıyor, 20.000 atım ile test yaptıklarına dair video izlemiştim, firma Benelli M4 klonu ile güzel iş yaptı aslında ama bu fiyattan bu tabancayı satmak istiyorlarsa bizleri daha çok bilgilendirmeleri gerek, ama zaten asıl pazar da asıl müşteri de biz değiliz o yüzden amerikan videolarından geri dönüş almaya devam edeceğiz malesef.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Gauge12'e teşekkür ederiz.
Bul
Sterling MKE üzerinde bir adet yeni fişek satışa sundu 7.75 TL fiyatı ile;

“9X19 MM TURAÇ KAISER STEEL(FMJ 115 GRN) LUGER FİŞ”
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için thearoperator'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba sayın forum üyeleri,
Beretta'nın ithalatçı firması (Stoeger) ile yaptığım görüşmede, firma yetkilileri; tabancaların Mayıs ayı sonunda gelmesi ve Haziran ayı başında MKEK'de satışa çıkmasının planlandığını ifade ettiler.

Gelecek Modeller:
- 92 FS,
- 92 Compact,
- 92X Performans,
- PX4 Storm,
- PX4 Compact ve
- APX A1.

Bilginize, saygılar.

Fiyat olarak kaça gelecekleri hakkında bir bilgi paylaşmadılar ama her ithal tabanca gibi önceki gelişlerine göre yüksek fiyattan gelir diye tahmin ediyorum.
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için rcp18400'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi