Yivli Tüfek Özlük Hakları
Merhaba sayın forum ahalisi. Malumunuz ülkemizde silah sahibi olmak için ayrı, bunu kullanmak için ayrı eziyetler çekiyoruz. Özellikle avcı ve atıcılarımız yivli av tüfeği için saçma sapan harçlar ödemekte ve bunu av günü ve bölgesini belirterek kota almadan hedefe dahi atış yaparak kullanamamakta. Özetle bizden harcı tam alıp malı yarım kullandırıyorlar Big Grin . Buna karşı facebookta bir grup kurarak konuyu önce cimer ve gerekirse sonrasında mahkemeye taşımaya karar verdik.
Amacımız bu haksız uygulamaların kaldırılması ya da bizler lehine düzenlenmesini sağlamak. Bu konuda sizlerin de desteğini almak çok önemli. Detek olmak isterseniz Yivli Tüfek Özlük Hakları grubuna üye olunuz. 

Saygılar, sevgiler
[+] 7 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Oceanborn'e teşekkür ederiz.
Bul
Gruba üye oldum. 

Naçizane fikrim mahkeme ile bir ihtimal netice alınabilir ama Cimere yazmanın pek bir sonucunun olacağını tahmin etmiyorum. Tabii bu yazmayalım demek değil.

Saygılar.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul
Gruba katılma isteği gönderdim.Ama konu ateşli silahlar olunca bürokraside kimse o topa girmek istemiyor.Pek birşey değişmez gibi.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için barış06'e teşekkür ederiz.
Bul
Sn. Oceanborn

Gruba katılım isteği gönderdim. Umarım yivli av tüfeğindeki ruhsat saçmalığı düzelir. Ama mevcut siyasi partilerin ve siyasetçilerin söylemleri ateşli silah kanununda silaha erişimin daha da zorlaşacağı yönünde bir izlenim veriyor. Sivil savunma ve milis güçler milli güvenlik meselesi olması gerekirken zorlaştırılması şahsen çok yanlış olmasına rağmen mevcut hükümette bunun düzeleceğini sanmıyorum.

Fakat bu değildir ki pes edelim. Sizin yaptığınız gibi her türlü yasal ve sivil toplumun desteğini alacak araçlar ile kamuoyu oluşturup gerekli yerlere başvurulmalı ve en azından şimdilik konuya dikkat çekilip ilerisi için önemli bir başlangıç olur.

Saygılarımla
Ailesini korumak isteyen biri. Canik METE SFT - Aksa Crossfire
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Taygunho'e teşekkür ederiz.
Bul
Üye olan herkese çok teşekkür ederim. Bu konu ortaya çıktığından beri "bırakın bunları, bir şey çıkmaz zaten , hiç uğraşmayın vs" diyen çok arkadaşımız oldu. Hiç nemli değil hatta işin aslı bana da bu konuda bir çaba sarfetmemek çok anlamsız geliyor. Biz birlik olalım , derdimizi anlatalım haklarımızı savunalım. Eğer birlik sağlanırsa daha güçlü bir ses çıkartacağımız kesin. Bu aslında sadece yivli yivsiz tüfek kullanıcıları için değil aynı zamanda tüm silah severler için başlatılan bir harekettir. Umarım sonuç alırız.
Saygılar
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Oceanborn'e teşekkür ederiz.
Bul
10-12 sene önce buradan bir üye ile tanışmıştım, kendisi uğraşmıştı bu konu ile ama sonra ne oldu hatırlamıyorum. MSN üzerinden konuşuyorduk, sanırım winchester mod70 almıştı MKEK'ye geldiğinde, konuyla ilgili o zaman BİMER'e yazmıştı şikayetlerini. Buradaysa ve şikayetleri hakkında ne gelişmeler yaşandıysa, yazarsa bizde öğreniriz.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Septia'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi