MKE yivli av tüfeği KANS
MKE yivli av tüfeğini İstanbul Prohunt fuarında sergileyecekmiş. İnternette bir haber sitesinde gördüm. Youtube da var.

[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Türkmen'e teşekkür ederiz.
Bul
Araştırmaya çalıştım, net bir bilgi yok. Soğuk dövme namlu, ayarlanabilir tetik, sökülüp takılabilir arpacık ve ayarlanabilir yanaklık içeren ahşap kundak olduğu anlaşılıyor. Namlu boyunun bile ne olduğu yazılmamış, her hangi bir opsiyon var mı belli değil. Bununla beraber MKE güzel namlu yapıyor. Yerli modellerle uzun mesafeye güzel atışlar yapmak isteyen arkadaşların bazı sorunları olduğunu biliyorum. Bu tüfek iyi bir fiyat politikasıyla iş yapabilir. Harç konusuna hiç girmeyelim. Bekleyip görelim. Fuara giden arkadaşlardan bilgi bekliyoruz. Bolt çalışma sistemi, emniyet, hatve oranı, namlu kalınlığı, ağırlığı vs.
Bul
M5 dergisinde yayınlanmış:

https://m5dergi.com/one-cikan/mkenin-ilk...tanitildi/
 Fortis Fortuna Adiuvat
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Sabri'e teşekkür ederiz.
Bul
Kendi imalatı mı yoksa fason mu yaptırmış?
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Septia'e teşekkür ederiz.
Bul
Sub moa dağılımı olduğunu yazmışlar merakla test etmek istiyorum.
Bul
Kans avcı demekmiş. Bizim insanımızın büyük ekseriyeti G3 bilir, biraz da Kanas. Kanas aşinalığı olmasa bu tüfeğe Kans ismi verilmezdi.

Geçen seneki tüfek bu sene de fuardaydı. Başındaki hanımefendiye MKE'de satılacak mı diye sordum, birisine sorup geldi, fuar sonrası satışa çıkacak dedi. Yalnız geçen sene de aynı soruya aynı cevap verilmişti.

Üretimi duran Huğlu Ovis kadar olmasa da kaba ve ağır görünüyor. Üzerindeki dürbün ve çatal ayak sebebi ile ağırlık yanıltıcı olabilir. Dövme namlusu ile pozitif anlamda fark yaratabilir. Bolt kolu, yapısı itibariyle hızlı manipülasyona çok uygun değil gibi geldi bana. Bolt çalışması ise numune tüfekte pürüzsüz.

Şöyle bir soru işareti var bende; bu tüfeği aldık ve problem çıktı. Devlet memuruna nasıl izah edilir, dert kime nasıl anlatılır, bilemedim...
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için blacksea'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi