01-08-2025, 04:51
selamlar...Rus Baikal MP 153...12x76 kalibre...71 cm namlu...screw in shokes...bu tüfek hakkında bilgi alabilirmiyim...kullanan ve kullanmakta olan kişilerden...saygılar...
|
Rus Baikal MP 153
|
|
01-08-2025, 04:51
selamlar...Rus Baikal MP 153...12x76 kalibre...71 cm namlu...screw in shokes...bu tüfek hakkında bilgi alabilirmiyim...kullanan ve kullanmakta olan kişilerden...saygılar...
03-08-2025, 00:49
Klasik bir Baikal. işçiliği kötü çalışması iyi. Yaklaşık 25 sene kadar önce almıştım. Kaşık çok keskindi. POI hatalıydı. Bant hatası olabilir. 25 mt de 1 karış sol üst atardı. Tek kurşunla attığım zaman farketmiştim. Yıllar sonra elime 1 tane daha geçti. almadan önce denemek istedim. Fakat mümkün değildi. Ben de namlusuna lazer dürbün sıfırlama aparatı taktım. O şekilde baktığımda yine ışığın arpacığa göre sol üstte kaldığını görünce almaktan vazgeçmiştim. Gerçi çok iyi markalarda da özellikle üst atma sorunu olabiliyor fakat sağ-sol atış kabul edilemez. Almadan önce mutlaka kontrol edin.
14-02-2026, 21:10
Mekanik sıhhati yüksek, malzemesi kaliteli, işçilik olarak yerlilerin bir tık üstünde denilebilecek bir tüfektir.
Alırken iyi kontrol etmek gerekli, ilk aldığımızda 6 tüfeği kontrol ettik sadece birinin bantı yamuk değildi. Yanılmadık da hedefte bizi hiç üzmedi. Fabrikada bant şerit takma kısmında çalışan herkes sarhoş diye espri yapardık. Saygılarımla |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|